سلام اره الایت انتخاب خوبیه.سلام دوستان من میخوام یه x box 360 elite بخرم یکی اول بگه انتخابم خوبه؟بهترین مدله فکر کنم؟؟؟
بعدش کسی هست که مثلا 1 سالی x box خریده باشه و از کنسول و از جایی که خریده راضی باشه ؟اگه هست آدرسش رو به منم بده تا بخرم؟؟؟؟؟؟؟
اینجا کسی کسی رو تایید نمیکنه!شما بهتره اینجا رو بخونی تاپیکش در سایت پرشین تولزه-میفهمی!(10 -15صفحه اخرو یک نگاه بنداز)آقا اين wave 4 رو كنسول از قبل نصبه ؟
آخر اين كولينگ كردن به درد مي خوره يا نه ؟
يه قيمتم از اين فروشگاه فتحي بدين و بگين آدرسش كجاست ؟ ( به نظر ميرسه خيلي مورد اعتماده )
سلام
اقایون گیمر یه سوال فنی
کنسول ایک باکس خیلی تکون بوخوره
ینی هی جابه جا شه
البته موقعی خاموشه ها مشکلی پیش نمیاره
1- رو دقیقا" نمیدونم.دوستان یه چند تا سوال داشتم
1-خفن ترین بازی XBOX360 رو چه رزولیشنی اجرا میشه ؟
2-من یه 2 ماه دیگه شاید برم دبی از کجا باید بفهمم XBOXی که میخرم مادربرد و درایوش چیه ؟
3-راست میگن XBOX هایی که از اون ور میاد کرکش نمی شه کرد ؟
شاید سوال هام خنده دار باشه . ولی بهم نخندین !!!
1- در 1920x1080 FULL HD 1080pدوستان یه چند تا سوال داشتم
1-خفن ترین بازی XBOX360 رو چه رزولیشنی اجرا میشه ؟
2-من یه 2 ماه دیگه شاید برم دبی از کجا باید بفهمم XBOXی که میخرم مادربرد و درایوش چیه ؟
3-راست میگن XBOX هایی که از اون ور میاد کرکش نمی شه کرد ؟
شاید سوال هام خنده دار باشه . ولی بهم نخندین !!!
1- بله میشه اگه اون بدنه جای HDMI داشته باشه یا حتی میتونید رنگ کنید بدنه arcade روسلام
من یه الیت فالکون بن شده دارم.
اگر یه آرکید بخرم
1.میتونم بدنه سفید اونرو با بدنه مشکی الیتم عوض کنم؟
2.از هارد الیت برای آرکید میتونم استفاده کنم؟
البته من نمیخوام دستگاهی که میخرم کپی خور باشه ومیخوام یکی دوتا بازی اریجینال بخرم.
درآخر
3.درکل حالا که قصد خرید کنسول کپی خورنشده رو دارم ps3 بخرم یا xbox 360?
البته امکانات پخش فرمتهای مختلف صدا وتصویر و کاربری های دیگر علاوه بر بازی هم برام مهمه.
سلام
دوستان در موقع خرید کنسول دست دو باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ باید چطوری دستگاه رو تست کرد ؟
چطور میشه تاریخ ساخت درایور و مادر بورد رو فهمید چیه ؟
راهی هست بفهمم بن شده یا نه ؟
و در کل چه کنم که سرم کلاه نره