من اونایی رو که می دونم جواب میدم:سلام
1-دوستان در موقع خرید کنسول دست دو باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ باید چطوری دستگاه رو تست کرد ؟
2-چطور میشه تاریخ ساخت درایور و مادر بورد رو فهمید چیه ؟
3-راهی هست بفهمم بن شده یا نه ؟
و در کل چه کنم که سرم کلاه نره :biggrin1:
سلام دوستان...
این رو کجا میشه گیر اورد؟
![]()
QUOTE GX-MOD
On the throttle, the Onza Razer Professional Gaming Controller offers Hyperesponse Razer buttons, the ability to vary the tension analog stick for more comfort, a multifunction button that can be bound to another action button, buttons the analog stick or just become an automatic fire button by setting the switch at the rear of the controller, all priced at €44.99, which is quite affordable.
The headset, the Chimaera Razer Professional Gaming Headset, propose a 5.1 Channel Virtual Surround Sound, the principle of "Daisy Chain" to several bases Razer to be interconnected to create a network for voice communication between players during phases of play, an increased sound insulation, all at a price of € 109.99.
QUOTE logic-sunrise
The controller is "Razerment" named Onza Razer Professional Gaming Controller, it provides buttons
Razer Hyperesponse, it is possible to vary the voltage of the analog stick, a programmable
multifunction button (MFB) is placed between the two triggers on each side of the pad It may be related to another action button, the buttons on the analog stick or just become an automatic fire button by setting the switch at the rear of the controller
The Headset Microphone, named Chimaera Razer Professional Gaming Headset is equipped join together sound system 5.1 Channel Virtual Surround, and a cable type "Daisy Chain" which allows multiple databases Razer to be interconnected to create a network voice communication between players during the phases of play
سلام
دوستان در موقع خرید کنسول دست دو باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ باید چطوری دستگاه رو تست کرد ؟
چطور میشه تاریخ ساخت درایور و مادر بورد رو فهمید چیه ؟
راهی هست بفهمم بن شده یا نه ؟
و در کل چه کنم که سرم کلاه نره :biggrin1:
ممنون جناب ARFarokhi فقط کنسول هارد نداره راهه دیگری برای تشخیص بن وجود نداره ؟؟؟
کنسول آرکیده هارد نداره اصلا .
اين دسته هاي بيسيم شارژي هستش يا نه و اگر شارژي بايد چگونه شارژ كرد ؟
1. شما میتونید لنز دستگاه رو تعویض کنید و یا اون رو تنظیم کنید . ( البته من این کار رو به شما پیشنهاد نمی کنم ) درایو 360 من بنکیو بود و خوب کار کرد اینجا اعضاء معمولا Lite On رو پیشنهاد می کنند .
2.هارد 120 رو میتونید در تهران به قیمت 90 - 100 هزار تومان بخرید .
3. قیمت هاردتون هم بین 35 - 28 متغیره
درپایان لازمه بهتون بگم ممکنه اصلا درایو شما مشکلی نداشته باشه بلکه به نوع دیسک بازی ای هست که در دستگاه میذارید اگر از دیسک های Play Box استفاده می کنید نخوندن و یا پیغام Clean disk کاملا طبیعیه ( به علت کیفیت نامطلوب این دیسک ) ... معمولا لنز درایوها پس از چند ماهی که از عمرشون میگذره ضعیف می شوند و دیگه نمیتونن دیسک های Play Box رو بخونند .
کسی نبود من رو کمک کنه؟دوستان کابل صدا رو باید بزنم به کنسول دیگه؟درسته؟بعد با یه هدفونه معمولی که سرش فقط به pc می خوره باید براش تبدیل بگیرم برا کنسول؟
من اگه یه تبدیل بگیرم می تونم به جای کابل vga کابل دیگه ای بخرم تا کیفیت بالاتری داشته باشه؟اگه آره چه تبدیلی و چه کابلی بخرم؟!!
اگه نه هم یه مارک خوب از کابل vga که کیفیت خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید به همراه قیمت!
ممنون میشم قیمت باتری Energizer و یه شارژر خوب با قیمت مناسب رو بهم بفرمایید!
قیمت دیسک dvd 9 رو لطف کنید!
یه دنیا ممنون!