نه دوست عزیز تو همین بازیسنتر چند وقت پیش تاپیکی رو دیدم که مایکروسافت گفته بود ناتال برای 360 نه چیزه دیگه ای و ما فعلا نمی خوایم کنسول جدیدی بدیم!سلام میخواستم یه راهنمایی بکنید
من یه x360 سه چراغ دارم که تاریخ ساختش هم 22/9/2007 هست و میخواستم بدم با
x-clamp تعمیرش کنن ولی باز منصرف شدم و با توجه به قیمتهای پایین بازار خواستم یه الیت بگیرم که دیدم در سایتهای مختلف شایعه شده مایکروسافت میخواد تو پاییز همزمان با عرضه natal یه x360 جدید بده بیرون که از نطر سخت افزاری هم کمی قویتر از x360 های فعلی هست !!! حالا به نطرتون همین سه چراغرو بدم درستش کنن تا و باهاش سر کنم تا پاییز اونو بخرم یا همین الان الیت بخرم ؟:confused:
سلام میخواستم یه راهنمایی بکنید
من یه x360 سه چراغ دارم که تاریخ ساختش هم 22/9/2007 هست و میخواستم بدم با
x-clamp تعمیرش کنن ولی باز منصرف شدم و با توجه به قیمتهای پایین بازار خواستم یه الیت بگیرم که دیدم در سایتهای مختلف شایعه شده مایکروسافت میخواد تو پاییز همزمان با عرضه natal یه x360 جدید بده بیرون که از نطر سخت افزاری هم کمی قویتر از x360 های فعلی هست !!! حالا به نطرتون همین سه چراغرو بدم درستش کنن تا و باهاش سر کنم تا پاییز اونو بخرم یا همین الان الیت بخرم ؟:confused:
دوستان بنظرتون یک آرکید جسپر برای برج 6 تمیز و 15 روز کار کرده با یک کابل hdmi چقدر میرزه ؟ با توجه به این که الان نوش شده 270 ؟
و آیا فرقی بین ارکید برج6 با مثلا برج 10 یا 11 هست ؟
دروغ محض!!! هیچ مشکلی براش پیش نمیاددوستان من دارم اکس باکس جدید میگیرم
توی چند صفحه قبلی گشتم نفهمیدم
از این جدیدا بگیرم یکی بهم گفته اگه کپی بشه 3 چراغ میشه راسته یا دروغ؟
البته کسی که کپی خور میکنه واسم بهش اطمینان دارم و گفته چیزیش نمیشه و منم واسه محکم کاری می پرسم
من این سوال رو پرسیدم البته نمی خوام شایعه پرونی کنم آخه این دوستون شیرازه مثل من توی شیراز بد جوری پیچیدهبچه ها اين حرف درسته اگه اره كلا از خريد ان منصرف ميشم
دوستان من دارم اکس باکس جدید میگیرم
توی چند صفحه قبلی گشتم نفهمیدم
از این جدیدا بگیرم یکی بهم گفته اگه کپی بشه 3 چراغ میشه راسته یا دروغ؟
البته کسی که کپی خور میکنه واسم بهش اطمینان دارم و گفته چیزیش نمیشه و منم واسه محکم کاری می پرسم
آقا تو رو خدا یکی من رو کمک کنه!!!!دوستان کابل صدا رو باید بزنم به کنسول دیگه؟درسته؟بعد با یه هدفونه معمولی که سرش فقط به pc می خوره باید براش تبدیل بگیرم برا کنسول؟
من اگه یه تبدیل بگیرم می تونم به جای کابل vga کابل دیگه ای بخرم تا کیفیت بالاتری داشته باشه؟اگه آره چه تبدیلی و چه کابلی بخرم؟!!
اگه نه هم یه مارک خوب از کابل vga که کیفیت خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید به همراه قیمت!
ممنون میشم قیمت باتری Energizer و یه شارژر خوب با قیمت مناسب رو بهم بفرمایید!
قیمت دیسک dvd 9 رو لطف کنید!
یه دنیا ممنون!
من خودم دیروز گرفت م مال برج 7/2009 جدیده
واقعا خوبه
من دیشب با این هوای خوزستان 6 ساعت بازی کردم تنها چیزی که از کیس بیرون میومد باد خنک بود
وقعا خوبن
دروغه به دلیل اونی که بالا گفتم
درضمن تو یه هارد دار بگیر بازی هارو رو هارد نصب کن که دیگه خیالت راحت باشه
اگه منظورت دو تا فیش صدا کابل VGA هست که آره باید از یه تبدیل استفاده کنیدوستان کابل صدا رو باید بزنم به کنسول دیگه؟درسته؟بعد با یه هدفونه معمولی که سرش فقط به pc می خوره باید براش تبدیل بگیرم برا کنسول؟
اگه مانیتورت DVI یا HDMI داره آره اگه نه نمیتونی و همون کابل VGA رو باید استفاده کنیمن اگه یه تبدیل بگیرم می تونم به جای کابل vga کابل دیگه ای بخرم تا کیفیت بالاتری داشته باشه؟اگه آره چه تبدیلی و چه کابلی بخرم؟!!
مارک نداره.20-25 فکر میکنم قیمتش باشه ولی بازم پرس و جو کناگه نه هم یه مارک خوب از کابل vga که کیفیت خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید به همراه قیمت!
نظر من خرید کیت شارژ هست چون یه شارژر و باتری مناسب برات 40-50 تومن آب میخورهممنون میشم قیمت باتری Energizer و یه شارژر خوب با قیمت مناسب رو بهم بفرمایید!
1000 به بالاقیمت دیسک dvd 9 رو لطف کنید!
شما كولينگش كردي يا دست بهش نزدي ؟