دروغ محض!!! هیچ مشکلی براش پیش نمیاددوستان من دارم اکس باکس جدید میگیرم
توی چند صفحه قبلی گشتم نفهمیدم
از این جدیدا بگیرم یکی بهم گفته اگه کپی بشه 3 چراغ میشه راسته یا دروغ؟
البته کسی که کپی خور میکنه واسم بهش اطمینان دارم و گفته چیزیش نمیشه و منم واسه محکم کاری می پرسم
من این سوال رو پرسیدم البته نمی خوام شایعه پرونی کنم آخه این دوستون شیرازه مثل من توی شیراز بد جوری پیچیدهبچه ها اين حرف درسته اگه اره كلا از خريد ان منصرف ميشم![]()
دوستان من دارم اکس باکس جدید میگیرم
توی چند صفحه قبلی گشتم نفهمیدم
از این جدیدا بگیرم یکی بهم گفته اگه کپی بشه 3 چراغ میشه راسته یا دروغ؟
البته کسی که کپی خور میکنه واسم بهش اطمینان دارم و گفته چیزیش نمیشه و منم واسه محکم کاری می پرسم
آقا تو رو خدا یکی من رو کمک کنه!!!!دوستان کابل صدا رو باید بزنم به کنسول دیگه؟درسته؟بعد با یه هدفونه معمولی که سرش فقط به pc می خوره باید براش تبدیل بگیرم برا کنسول؟
من اگه یه تبدیل بگیرم می تونم به جای کابل vga کابل دیگه ای بخرم تا کیفیت بالاتری داشته باشه؟اگه آره چه تبدیلی و چه کابلی بخرم؟!!
اگه نه هم یه مارک خوب از کابل vga که کیفیت خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید به همراه قیمت!
ممنون میشم قیمت باتری Energizer و یه شارژر خوب با قیمت مناسب رو بهم بفرمایید!
قیمت دیسک dvd 9 رو لطف کنید!
یه دنیا ممنون!

من خودم دیروز گرفت م مال برج 7/2009 جدیده
واقعا خوبه
من دیشب با این هوای خوزستان 6 ساعت بازی کردم تنها چیزی که از کیس بیرون میومد باد خنک بود
وقعا خوبن
دروغه به دلیل اونی که بالا گفتم
درضمن تو یه هارد دار بگیر بازی هارو رو هارد نصب کن که دیگه خیالت راحت باشه
اگه منظورت دو تا فیش صدا کابل VGA هست که آره باید از یه تبدیل استفاده کنیدوستان کابل صدا رو باید بزنم به کنسول دیگه؟درسته؟بعد با یه هدفونه معمولی که سرش فقط به pc می خوره باید براش تبدیل بگیرم برا کنسول؟
اگه مانیتورت DVI یا HDMI داره آره اگه نه نمیتونی و همون کابل VGA رو باید استفاده کنیمن اگه یه تبدیل بگیرم می تونم به جای کابل vga کابل دیگه ای بخرم تا کیفیت بالاتری داشته باشه؟اگه آره چه تبدیلی و چه کابلی بخرم؟!!
مارک نداره.20-25 فکر میکنم قیمتش باشه ولی بازم پرس و جو کناگه نه هم یه مارک خوب از کابل vga که کیفیت خوبی داشته باشه رو بهم معرفی کنید به همراه قیمت!
نظر من خرید کیت شارژ هست چون یه شارژر و باتری مناسب برات 40-50 تومن آب میخورهممنون میشم قیمت باتری Energizer و یه شارژر خوب با قیمت مناسب رو بهم بفرمایید!
1000 به بالاقیمت دیسک dvd 9 رو لطف کنید!
شما كولينگش كردي يا دست بهش نزدي ؟
:confused:کی همچین مضخرفی رو گفته؟؟؟دستگاه کپی نشده اصلا بن نمیشه!فقط اونایی که درایوشون کپی خور بشه بن میشن!!!من یه دستگاه 360 جاسپر خریدم البته هنوز به دستم نرسیده
کپی نشده هست به نظرتون کپی نشده بهتره یا کپی شده
می خواستم یه pes 2010 ارجینال بگیرم که تو لایو باهاش بازی کنم
اما شنیدم که حتی اگه دستگاه کپی خور نشده باشه هم باز ممکنه بن بشه
اگه اینطور باشه فکر کنم ارزش نداشته باشه بگیرم نظر شما چیه ؟
ایا میشه 360 رو خودمون کپی خور کنیم یعنی به صورت نرم افزاری یا اینکه باید بدیم فروشگاه هایی که کپی خور میکنن؟
دسته با سیم بهتره یا بدون سیم ؟
چون یه دسته همراه کنسول هست می خواستم دسته اضافه بگیرم
به نظرتون با سیم بهتره یا بدون سیم ؟ چون از نظر شارژ فکر کنم راحتر باشه ؟
قیمت دسته با سیم چنده ؟
کی همچین مضخرفی رو گفته؟؟؟دستگاه کپی نشده اصلا بن نمیشه!فقط اونایی که درایوشون کپی خور بشه بن میشن!!!
درضمن بخاطرPES2010 خودت رو الاف نکن!!چون لایوش غیر قابل بازیه مثل-نسخه های قبلیش!مضخرفه!
فیفا بگیری عالیه برای لایو!
-خودت هم میتونی ولی بساط داره اذیت میشی!8 تومن بده کپی خورش میکنن!بدون دقدقه!
-بی سیم بگیر!حالش به همونه!
-شما باطری شارژی بگیر 4تا با شارژر و جنس خوب که همیشه اماده به شارژ باشی!
4 یا 8 تا هم باتری 1 بار مصرف دوراسل بخر
4تاش 2000تومنه-اگه یکموقع وسط کار باتریش تموم شد از اون استفاده کنی!
کابل Play & sharge Kit هم میتونی بگیری!که وصل میشه به دسته و تبدیل به دسته سیمی میشه!
40بی سیم
با سیم-35-30
منظورم این نبود تو تاریخ ماه 7 داری من جدید منظورم 10 یا 11 به اینور که طریقه کپی کردنش فرق دارهدروغه به دلیل اونی که بالا گفتم
درضمن تو یه هارد دار بگیر بازی هارو رو هارد نصب کن که دیگه خیالت راحت باشه
به نظر من اگر خيلي اهل بازي هستي يعني هربازي جديد مهمي مياد بايد حتما يه چندروزه تمومش كني كپي خورش كن.مطمئنی ؟ ؟؟ چون کسی که اینو میگفت گفت مایکروسافت تو کشورهای دیگه
اینجوری بن بشه کنسول رو میبری نمایندگی از بن شدن درش میارن
لینکشم می تونم برات بزارم ببینی
یعنی چی لایوش غیر قابل بازیه ؟ من تا حالا فیفا بازی نکردم ! فیلمی چیزی از لایوش
هست که ببینم چطوریه ؟
اخه مشکل اینه که اینایی که کپی خور میکنن اینطور که شنیدم پیچهای دستگاه رو
دوباره نمی بندن و نمیشه اطمینان کرد البته نه همشون گفتم اگه بتونم خودم
کپی خور کنم که خیلی بهتره
به خاطر همین شارژ و باتری میگم سیمی راحتره ! هر باتریش حدودا چند ساعت جواب میده ؟
این باتری لیتیوم که وصل میشه یا کیت شارژ چند قیمتش چند درمیاد ؟