A.T.HELLBOY
کاربر سایت
خیلی فرق داره..... فرق HD با SD یه دنیاست....
باید بری سراغ مانیتور های مختلف دیگه وگرنه اگه منظورت LCD TV هستش که در اون سایز نداره....خوب پس ال سي دي بهتره يه ال سي دي خوب و ارزون مي تونيد معرفي كنيد و 21 يا 23 يا 19 اينچ باشه .
قبلنا روی جعبه کنسول یه برچسبی بود که آقایون میکندنش... حالا نمیدونم فرقی کرده یا نه...اقا از کجا بفهمیم که کنسول رفرش شده یا نه؟
خوب پس ال سي دي بهتره يه ال سي دي خوب و ارزون مي تونيد معرفي كنيد و 21 يا 23 يا 19 اينچ باشه .
شما برای مانیتور LCD که برای XBox 360 خوب باشه به تاپیک مربوطه ش باید مراجعه کنید.
این پیشنهاد میشه : LG W2261VP
باید بری سراغ مانیتور های مختلف دیگه وگرنه اگه منظورت LCD TV هستش که در اون سایز نداره....
من خودم T1900 دارم راضیم....
قيمتش ؟ چند اينچه ؟
به نظر من هر 360 تی نیازی به کولینگ داره!کُلا مادربورد جسپر نیازی به کولینگ نداره.
تا الان هم هر کسی خریده کولینگ انجام نداده روش.اگر هم دادن یه عده کمی هستن.
فکر نمی کنم XBox 360 اونم با مادربورد Jasper نیازی داشته باشه به گارانتی!!!
توی این مدت هم باید متوجه شده باشی که نصب بازی روی هارد تاثیر داره در کارکرد کنسول.

شما هربازی رو که بخوایید اجرا کنید چه تو هارد ریخته باشید چه نه، باید دیسکش رو درون درایو قرار بدید.دوستان مثلا من سه تا بازی دارم!
AC II و MW 2 و GOW 2!
من هر سه تاش رو میریزم رو هارد!خب...
اگه مثلا داشتم AC II بازی می کردم بعد خاموش کردم کنسول و بعد می خواستم GOW 2 بازی کنم باید دیسک AC II رو بردارم و دیسک GOW 2 رو بذارم!یا نه؟یعنی بدون دیسکم اجرا میکنه؟
اصلا میشه بازی ها رو بریزم رو هارد و هر سه تا دیسک رو دیگه استفاده نکنم؟
و اینکه جدیدا WAVE 6 اومده!مثلا اگه برا WAVE 5 دیسک اکتیو خریدم برای WAVE 6 هم کار میده؟
ممنون.
سلام اره الایت انتخاب خوبیه.سلام دوستان من میخوام یه x box 360 elite بخرم یکی اول بگه انتخابم خوبه؟بهترین مدله فکر کنم؟؟؟
بعدش کسی هست که مثلا 1 سالی x box خریده باشه و از کنسول و از جایی که خریده راضی باشه ؟اگه هست آدرسش رو به منم بده تا بخرم؟؟؟؟؟؟؟