سلامسلام . کمک در مورد خرید ps3
من ایکس باکس دارم . و راحت بازیهای جدید رو میتونم بازی کنم . و راحت هم هک میشه .
حالا میخوام . پلی 3 بگیرم .
1. ارزش داره ایکس باکس رو بفروشم و پلی 3 بخرم
. آیا من اگه پلی استیشن کپی بگیرم . همه بازبها رو میتونم بازی کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بازی های کپی چند هست و چجوری باید ازش استفاده کرد .
3. کپی شده واسه همیشه یا نه . با آپدیت جدید کپیش از بین میره .
4. اگه بگیرم پشیمون نمیشم . آخه توان خرید بازیهای اورجینالش رو ندارم .
5. در کل میخوام راهنمایی کنی . چه مدلی بگیرم که مثل ایکس باکس بتونم راحت بازی ها رو انجام بدم ممنون
زیر 3.55دوستان سلام...من مي خوام يك ps3 اسليم 160 گيگ بخرم...
فريم ور بايد زير چند باشه تا كپي خور بشه؟
موقع خريد به چه مسائلي بايد دقت كرد؟ دستگاه ها همه چين هستند ديگه ؟ مادربورد و بلوري درايو مارك و مدل و سري و ... نداره كه؟ (مثل xbox360)
ريجن دستگاه بايد چي باشه ؟ آيا همه بازي ها ريجن فري هستند؟ پس اصلا ريجن براي چيه؟
كپي خور رو با نرم افزار مي كنند يا با سوكت و چيپ ست و ....؟ مشكلي كه ايجاد نمي كنه براي دستگاه؟ كلا كپي خور و هك شده بخرم يا نشده؟
مشكلات گرمايي و 3 چراغه و ... كه نداره؟
با تشكر...
میون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.به اینکه حتی الامکان پلمپ باشه یا اینکه اگر بازش کرد یونولیت هاش صدا بده و به سختی درآد در غیر اینصورت باز شده
به همین علت میگم اگر اینطور نبود دستگاهتون باز شده دیگه برای شما هم باز شده حتمامیون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.
اگه ویرایش کنید این پست رو پاک میکنم.
گه ویرایش کنید این پست رو پاک میکنم.
نگو ترسیدم
معلومه که ویرایش نمیکنم چون درسته
نیازی به ترسوندن کسی ندارم.نگو ترسیدم
معلومه که ویرایش نمیکنم چون درسته
با سلام خدمت دوستان بزوگوار
قصد خرید پلی استیشن 3 رو داشتم به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم اول مهر که ارزون تر میشه؟
در ضمن اینکه من الان درسام سنگینه اگر هم بخرم؛ نمیتونم بازی کنم باید صبر کنم تا اواخر شهریور.
به نظرتون قیمته چه تغییری میکنه؟ الان موقع خوبی واسه خریده؟
و یه سوال دیگه
حقیقتش من سنم یه خورده بالاتر از این حرفاست همش میترسم اطرافیانم منو سرزنش کنن
به نظرتون سرگرمی این دستگاه به چندتا سرزنش اطرافیان می ارزه؟