راهنمایی برای خرید PS3

Salam
Bebakhshid man chand soal dashtam
1Crack fw 3.55 niazi be dongle dare?
2.Chejoori console stock roo az refurbish tashkhis bedim
3.Age fat 40 gig begiram va hard external aya mitoonam bazihaye balaye 40 gig roo ejra konam.
4.Che nokati moghe kharid bayad barresi beshe
5.Doroste ke tooye multiman jadid niazi be disc original baraye ejraye bazi bazi ha nist

Modiran babat fingil bebakhshan chon emrooz daram console migiram khastam baraam bad kharid moshkeli pish nayad va be keyboard farsi dastresi nadashtam

Salam
3.Age fat 40 gig begiram va hard external aya mitoonam bazihaye balaye 40 gig roo ejra konam.
5.Doroste ke tooye multiman jadid niazi be disc original baraye ejraye bazi bazi ha nist

Modiran babat fingil bebakhshan chon emrooz daram console migiram khastam baraam bad kharid moshkeli pish nayad va be keyboard farsi dastresi nadashtam

دوست عزیز لطف کنید با فونت فارسی تایب کنید تا من راهنمایتان کنم:d

Salam

1. نه نیازی به دانگل نیست
2.کنسول های فت همگی ریفرش شده هستش
3.اجرا میکنه بله ولی همه بازی ها را نه تازه 40 گیگ هم فت هستش نه اسلیم
4.سعی کن به ریجیون دستگاه توجه کنی ریجن 2 pal
5.برای اجرای تمام بازیها باید سی دی اورجینال بازی در دستگاه باشه
6. دفعه دیگه هم فینگلیش ننویس و فارسی بنویس
موفق باشید

سلام . کمک در مورد خرید ps3
من ایکس باکس دارم . و راحت بازیهای جدید رو میتونم بازی کنم . و راحت هم هک میشه .
حالا میخوام . پلی 3 بگیرم .
1. ارزش داره ایکس باکس رو بفروشم و پلی 3 بخرم
. آیا من اگه پلی استیشن کپی بگیرم . همه بازبها رو میتونم بازی کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بازی های کپی چند هست و چجوری باید ازش استفاده کرد .
3. کپی شده واسه همیشه یا نه . با آپدیت جدید کپیش از بین میره .
4. اگه بگیرم پشیمون نمیشم . آخه توان خرید بازیهای اورجینالش رو ندارم .
5. در کل میخوام راهنمایی کنی . چه مدلی بگیرم که مثل ایکس باکس بتونم راحت بازی ها رو انجام بدم ممنون

سلام . کمک در مورد خرید ps3
من ایکس باکس دارم . و راحت بازیهای جدید رو میتونم بازی کنم . و راحت هم هک میشه .
حالا میخوام . پلی 3 بگیرم .
1. ارزش داره ایکس باکس رو بفروشم و پلی 3 بخرم
. آیا من اگه پلی استیشن کپی بگیرم . همه بازبها رو میتونم بازی کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بازی های کپی چند هست و چجوری باید ازش استفاده کرد .
3. کپی شده واسه همیشه یا نه . با آپدیت جدید کپیش از بین میره .
4. اگه بگیرم پشیمون نمیشم . آخه توان خرید بازیهای اورجینالش رو ندارم .
5. در کل میخوام راهنمایی کنی . چه مدلی بگیرم که مثل ایکس باکس بتونم راحت بازی ها رو انجام بدم ممنون
سلام
1 اینو خودتون باید تشخیص بدید بازی هایی که تا حالا اومدند بله به غیر از کال آف جوارز
2 بستگی به انصاف فروشنده داره یکی میده 5 یکی 3 یکی 7 ریخته میشه در برنامه ی منیجر و رو هارد و میتونید ازش استفاده کنید
3 خیر ، بله
4 نه چرا ، فقط باید قید آنلاین زدن رو بزنید
5 اسلیم 160 هست و 320 گیگ که فرقش فقط تو ظرفیت هارده همین
موفق باشید

دوستان سلام...من مي خوام يك ps3 اسليم 160 گيگ بخرم...

فريم ور بايد زير چند باشه تا كپي خور بشه؟

موقع خريد به چه مسائلي بايد دقت كرد؟ دستگاه ها همه چين هستند ديگه ؟ مادربورد و بلوري درايو مارك و مدل و سري و ... نداره كه؟ (مثل xbox360)

ريجن دستگاه بايد چي باشه ؟ آيا همه بازي ها ريجن فري هستند؟ پس اصلا ريجن براي چيه؟

كپي خور رو با نرم افزار مي كنند يا با سوكت و چيپ ست و ....؟ مشكلي كه ايجاد نمي كنه براي دستگاه؟ كلا كپي خور و هك شده بخرم يا نشده؟

مشكلات گرمايي و 3 چراغه و ... كه نداره؟

با تشكر...

دوستان سلام...من مي خوام يك ps3 اسليم 160 گيگ بخرم...

فريم ور بايد زير چند باشه تا كپي خور بشه؟

موقع خريد به چه مسائلي بايد دقت كرد؟ دستگاه ها همه چين هستند ديگه ؟ مادربورد و بلوري درايو مارك و مدل و سري و ... نداره كه؟ (مثل xbox360)

ريجن دستگاه بايد چي باشه ؟ آيا همه بازي ها ريجن فري هستند؟ پس اصلا ريجن براي چيه؟

كپي خور رو با نرم افزار مي كنند يا با سوكت و چيپ ست و ....؟ مشكلي كه ايجاد نمي كنه براي دستگاه؟ كلا كپي خور و هك شده بخرم يا نشده؟

مشكلات گرمايي و 3 چراغه و ... كه نداره؟

با تشكر...
زیر 3.55
به اینکه حتی الامکان پلمپ باشه یا اینکه اگر بازش کرد یونولیت هاش صدا بده و به سختی درآد در غیر اینصورت باز شده
خیر تفاوت در هارد دارند و سال ساخت همین
پال بهتره یعنی رجیون 2
خیر دستگاه فری رجیون هست
رجین پوشش منطقه ای هست یعنی یعنی بازی در این منطقه استفاده یا به فروش میرسه
با نرم افزار
خیلی نه
اگر پول داری اصلا طرف هک نرو هیچی اوریج نیست
نه عزیزم این مشکلات برای کنسول اشغاله مایکروسافته در PS3 فقط مشکلی به نام چراغ زرد یا قرمز بود که در سری فت 20 گیگ و 40 گیگ به احتمال 1% بود که با اومدن فت 80 و اسلیم به 0% رسید
به این چیزا فکر نکنید به مسائل مهمترش توجه کنید لطفا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 4th
به اینکه حتی الامکان پلمپ باشه یا اینکه اگر بازش کرد یونولیت هاش صدا بده و به سختی درآد در غیر اینصورت باز شده
میون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.
اگه ویرایش کنید این پست رو پاک میکنم.

• Like
Reactions: The Brave

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or