شما فت نخر اسلیم بخر هم مصرف برقش کمتر و هم خرابی کمتری داده و هم بهتره هم هست:dسلام
من این تابستون میخوام ps3 بخرم میخواستم بپرسم کدوم ظرفیتش بهتره
40G یا 80G یا ....
Salam
Bebakhshid man chand soal dashtam
1Crack fw 3.55 niazi be dongle dare?
2.Chejoori console stock roo az refurbish tashkhis bedim
3.Age fat 40 gig begiram va hard external aya mitoonam bazihaye balaye 40 gig roo ejra konam.
4.Che nokati moghe kharid bayad barresi beshe
5.Doroste ke tooye multiman jadid niazi be disc original baraye ejraye bazi bazi ha nist
Modiran babat fingil bebakhshan chon emrooz daram console migiram khastam baraam bad kharid moshkeli pish nayad va be keyboard farsi dastresi nadashtam
1. نه نیازی به دانگل نیستSalam
Bebakhshid man chand soal dashtam
1Crack fw 3.55 niazi be dongle dare?
2.Chejoori console stock roo az refurbish tashkhis bedim
3.Age fat 40 gig begiram va hard external aya mitoonam bazihaye balaye 40 gig roo ejra konam.
4.Che nokati moghe kharid bayad barresi beshe
5.Doroste ke tooye multiman jadid niazi be disc original baraye ejraye bazi bazi ha nist
Modiran babat fingil bebakhshan chon emrooz daram console migiram khastam baraam bad kharid moshkeli pish nayad va be keyboard farsi dastresi nadashtam
من پیشنهادم یه اسلیم 320ه.یا اگر میخوای یه 80 بگیر بعد میتونی هارد بگیری براش.40 نگیر چون بازیایی مثه GOW 3 ظرفیت بیشتری میخوان.سلام
من این تابستون میخوام ps3 بخرم میخواستم بپرسم کدوم ظرفیتش بهتره
40G یا 80G یا ....
سلامسلام . کمک در مورد خرید ps3
من ایکس باکس دارم . و راحت بازیهای جدید رو میتونم بازی کنم . و راحت هم هک میشه .
حالا میخوام . پلی 3 بگیرم .
1. ارزش داره ایکس باکس رو بفروشم و پلی 3 بخرم
. آیا من اگه پلی استیشن کپی بگیرم . همه بازبها رو میتونم بازی کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بازی های کپی چند هست و چجوری باید ازش استفاده کرد .
3. کپی شده واسه همیشه یا نه . با آپدیت جدید کپیش از بین میره .
4. اگه بگیرم پشیمون نمیشم . آخه توان خرید بازیهای اورجینالش رو ندارم .
5. در کل میخوام راهنمایی کنی . چه مدلی بگیرم که مثل ایکس باکس بتونم راحت بازی ها رو انجام بدم ممنون
زیر 3.55دوستان سلام...من مي خوام يك ps3 اسليم 160 گيگ بخرم...
فريم ور بايد زير چند باشه تا كپي خور بشه؟
موقع خريد به چه مسائلي بايد دقت كرد؟ دستگاه ها همه چين هستند ديگه ؟ مادربورد و بلوري درايو مارك و مدل و سري و ... نداره كه؟ (مثل xbox360)
ريجن دستگاه بايد چي باشه ؟ آيا همه بازي ها ريجن فري هستند؟ پس اصلا ريجن براي چيه؟
كپي خور رو با نرم افزار مي كنند يا با سوكت و چيپ ست و ....؟ مشكلي كه ايجاد نمي كنه براي دستگاه؟ كلا كپي خور و هك شده بخرم يا نشده؟
مشكلات گرمايي و 3 چراغه و ... كه نداره؟
با تشكر...
میون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.به اینکه حتی الامکان پلمپ باشه یا اینکه اگر بازش کرد یونولیت هاش صدا بده و به سختی درآد در غیر اینصورت باز شده