راهنمایی برای خرید PS3

تا الان که ، بله نمیشه بازی کرد ...
و بدبخت میشیم :: :((:((:((:((
======
تا الان هم روی 3.55 تا بازی های L.A.Noire و inFamous 2 رو میشه اونم با پچ چون در اصل اونا روی 3.66 اجرا میشن .

سلام
من دیروز رفتم یه ps3 اسلیم 160 گرفتم
از مغازه ای که میخواستم بگیرم pal نداشت یکی دوتا داشت که آپدیتش 3.60 بود و من مجبور شدم ntfs رجیون 3 بگیرم
همین که داشتم میامدم خونه دوتا از رفیقام رو دیدم که هردوتا دستگاهشون pal هستش و کلی تو ps3 ادعاشون میشه
بعد بهم گفتند چرا ntfs گرفتی pal از همه نظر از اون بهتره مثلا بازیهای کپی بیشتری اجرا میکنه وکلی ایراد دیگه گرفتند و کلی خورد تو ذوقم الان هم یه جوری شدم
میخواستم ببینم واقعا اینطوری هستش یعنی pal بازی های کپی بیشتری رو اجرا میکنه؟از نظر سخت افزاری هم فرق دارند؟
خیلی ممنون

دوستان سلام.
میخوام PS3 بگیرم. راستش اصلا فن کنسول نیستم و فقط به خاطر انحصاریاش اومدم طرفش. با خوندم مطالب اینجا فهمیدم که باید ریجن 2 و پال باشه و فیرم ویر 3.55. اگه اشتباهه راهنماییم کنین.
بین 160 و 320 هم موندم.... آخه اختلاف قیمت 100 تومن دارن.... همچنین موندم که PS3 رو جدا بگیرم و Move رو جدا یا از این پک ها بگیرم؟
سوال خارج از بحث تاپیک هم اینه که من اگه فقط بخوام یکی 2 تا بازی رو انجام بدم آیا خرید اوریجینال هم امکان پذیر هست؟ با توجه به اینکه هک شده قطعا طرفدارای اریجینال کم شدن؟ و آیا فروشگاهی برای خرید اریجینال میتونین بهم معرفی کنین؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم

دوستان سلام.
میخوام PS3 بگیرم. راستش اصلا فن کنسول نیستم و فقط به خاطر انحصاریاش اومدم طرفش. با خوندم مطالب اینجا فهمیدم که باید ریجن 2 و پال باشه و فیرم ویر 3.55. اگه اشتباهه راهنماییم کنین.
بین 160 و 320 هم موندم.... آخه اختلاف قیمت 100 تومن دارن.... همچنین موندم که PS3 رو جدا بگیرم و Move رو جدا یا از این پک ها بگیرم؟
سوال خارج از بحث تاپیک هم اینه که من اگه فقط بخوام یکی 2 تا بازی رو انجام بدم آیا خرید اوریجینال هم امکان پذیر هست؟ با توجه به اینکه هک شده قطعا طرفدارای اریجینال کم شدن؟ و آیا فروشگاهی برای خرید اریجینال میتونین بهم معرفی کنین؟

شما اول مشخص کن میخوای کپی خور کنی یا بازی اورجینال بخری بعد راحت تر میشه راهنماییتون کرد
هک شده بوووود الان دیگه خیلی از بازیها با اون قضیه هک اجرا نمیشن و باید اورجینال تهیه کنین

دوستان سلام.
درست
به نظر من اگه می خوای هک کنی بهتره 160 g رو بخری بعد بری یک هارد اکسترنال 320 -500 یا 1ترا ( بستگی به نیازت داره ) بخری
برای خرید موو همراش یا جدا : فکر کنم اگه بخوای همراش بگیری باید حتما ps3 320 g بخری (( من خیلی اطلاعات ندارم دوستان دیگر راهنمایی کنند ))
برای خرید بازی اوریج بهترین جا فروم های سایت ها است ( که بهترینش این جاست ) بعدش توپخونه

از هر 2 عزیز ممنونم.
فعلا فقط یه خاطر Kill Zone میخوام بگیرمش که اونم فکر کنم کپی خوره، نه ؟ در کل کپی خور باشه بهتره ...
راستش مشکلی با هارد یا قیمتش ندارم. همون 320 هم کفایت میکنه منتها چون فروشنده ها اصرار میکنن 320 وردارم شک کردم که شاید بجز هارد امکانات دیگشون هم فرق بکنه.
ایشالله که هک تازش هم زود میاد. فقط یه سوال در مورد اوریجینال ؟ من تبریز هستم و به علت مشغله کاری نمیتونم بیام تهران و توپخونه و اونورا اونم فقط به خاطر گیم. خودم هم دوست دارم اگه یه بازی رو اریجینال میگیرم سلفوتش رو هم خودم باز کنم. تو این فروم یا جای دیگه جایی رو میشناسین که گیم اریجینال واقعی بفروشه؟ چون من جنس رو ندیده میخرم ؟
بازم ممنون از وقتی که گذاشتین.

یه سوال در مورد اوریجینال ؟ من تبریز هستم و به علت مشغله کاری نمیتونم بیام تهران و توپخونه و اونورا اونم فقط به خاطر گیم. خودم هم دوست دارم اگه یه بازی رو اریجینال میگیرم سلفوتش رو هم خودم باز کنم. تو این فروم یا جای دیگه جایی رو میشناسین که گیم اریجینال واقعی بفروشه؟ چون من جنس رو ندیده میخرم ؟
سلام تبریزلی گارداش :دی

ببین از این سایت خوشت میاد.

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:18 PM ارسال شده بود ----------

سلام کسی از دوستان میدونه پک ها {باندل ها } که برای ps3 در حال حاظر موجود هستن در بازار تهران کدومن ؟

پک GT5 رو دیدم .
بگرد پیدا میکنی.

آقا جمید دستت درد نکنه.
یه سوال در مورد قیمت: قیمت PS3 فیرم ویر 3.55 به بالا رو کسی داره ؟ توی تاپیک قیمت هم نوشتم ولی فکر نکنم کسی جواب بده.
ممنون

سلام . من چندتا سوال داشتم در مورد این پک ! ! ! البته هنوز که نیومده .....

قیمت جهانی این پک تقریبه 300 دلار تا برسه ایران چقدر میشه ؟ البته مطمئن هستم که تو ایران نمیارن واسه فروش;)

ارزش داره این پک رو بخرم ؟ فکر نکنم فریمورش زیر 3.72 باشه ریجن 1 هم هستش

http://

سلام دوستان واسه من یه ps3 خریدن از یاران

فقط یه چیزی که هست این به بابا ما فت داده

میگم چرا اسلیم ندادی میگه خودش گفت خوبشو بدم
:-/
حالا این 160 gb هست اما یه دفترچه داخل جعبه نیست میگم کجاست میگه نداره

خلاصه سوالم اینه مگه الان اسلیم تو بازار نیست این فت از کجا گیر اورده

تو دو راهی موندم مغازه هم پیداش نمیشه

الان این مدل دفترچه نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی