kautuver
کاربر سایت
ریجنش 2 هست
قیمتشم حدودا 520 تا 550
خيلی ممنون دوست عزيز
ریجنش 2 هست
قیمتشم حدودا 520 تا 550
از کجا
سوال اینجاس که این کنسولها چرا هارد متفاوتی دارن؟
وجود هارد به این خاطر هست که شخص خریدار با احتساب نیاز خود از این حجم . یک کنسول دلخواه برگزیند.
اما این به چه معناس؟
یعنی هارد کم یا زیاد هیچ ربطی به کارایی کنسول هک نشده ندارد. و کاملا اختیاری بوده . لزا تنها برای مواردی از قبیل ذخیره فایلهای بازی . نصب در اغلب موارد . فیلم . موسیقی . عکس . و ... بسیاری از موارد دیگه که جنبه ی حافظه پرکن رو دارن.
بیخیال . موقعی که توضیح میدادم آیکیو رو 100% گذاشته بودماز کجا
اوکی! الان...
---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------
حمید جان دست توپولت درد نکنه راهنمایی بسیار جامعی بود.
اما فقط چندتا مورد بی جواب موند!ولی خدا لعنتت نکنه پسر!!!! سر قسمت خرید انقدر خندیدم داشت از چشام اشک میومد بیرون
1. دروغ چرا هیچی از این حرفتو نفهمیدم
هارد چه ربطی به هک داره واسه منی که نمیخوام هکش کنم چه تأثیری داره؟! اصلن به این جواب بده که من میتونم یه هارد اکسترنال بهش وصل کنم و از اونم استفاده کنم و خلاااااااااااص؟!
2. PS 3 ساخت چینی یا ژاپنی یا بازار مشترک داره؟! یا طبق روال همش چینه؟!
3. اختلاف قیمتا فقط سر هارد و اسلیم یا فت و یا باندله دیگه؟! چیز دیگه ای که دخیل نیست؟!
بازم دمت مشعل رفیقبیخیال . موقعی که توضیح میدادم آیکیو رو 100% گذاشته بودم
1- ربطش به اینه اونایی به هارد بیشتر احتیاج دارن که کنسول رو هک کرده باشن . وگرنه بره تو 160 هم کافیه.
اکسترنال هم میتونی وصل کنی ولی شرایطی داره که من فعلا نمیدونم
2- از دم چینی مردی ژاپنی پیدا کن
3-بلی چرا فروشنده هم دخیل هست. مثلا میگه جنسای ما اصله پس قیمتشم بلاس
هارد بره اینه که بعضی بازیها یه مقدار از حجمشون رو روی هارد نصب میکنن.بازم دمت مشعل رفیق
ببین، این قضیه رو واسه من با آیکیو کمتر از جلبک حل کن از هارد میشه این استفاده رو کرد که مثلا من یه بازی گرفتم کپی کنم رو هارد و بعدا بدون نیاز به دیسکش بازی کنم؟! (الان نگی پس واسه چی کنسولو هک میکننا! فقط یه فرضیه بود ) چون من بجز این کاربرد، کاربرد دیگه ای نمیتونم درنظر بگیرم واسه این هارد!!!! شاید مشکل از آیکیومه هارد اکسترنال دیگه چه شرایطی باید داشته باشه اصلا چــــــــــــرا هارد؟! من نمیفهمم
راستی سر مورد آخر یه شک واسم بوجود اوومد! مگه PS3 تقلبی هم هست یا فقط محض مزاح گفتی
اما بازم سؤالهارد بره اینه که بعضی بازیها یه مقدار از حجمشون رو روی هارد نصب میکنن.
هارد بره اینه که برنامه های دلخواهتو نصب کنی
هارد بره اینه که از psn چیزی خریدی بریزی روش
خوشم اوومد که خوب بلدی با یه آیکیو جلبکی مثه من صحبت کنی
این چند مورد بنظرم منطقی بود
اما بازم سؤال
1. گفتی برنامه دلخواهتو نصب کنی! یعنی چی؟! مگه رو PS 3 برنامه نصب میشه؟! مثلا چیا؟!
2. از PSN چی مگه میشه خرید؟! بازی؟! یعنی 25 گیگ دانلود کنم؟! :-o
دقت کنی سؤالام داره کم میشه امیدوار باش تو از پس یه جلبک بر میای تو میتونی
واسه ارتقای هارد شما باید از هاردهای 2.5 اینچی (لپتاپی) استفاده کنی تا حداکثر حجم 720 گیگ که داخل محفظه هارد کنسول جا بشه .سلام
ممنون حسین جان
تقریبا توجیه شدم. من PS 3 رو بخاطر انحصاریاش میخوام... بلوری پلیر دارم
راستی شما اطلاعی از اضافه کردن هارد اکسترنال به PS3 داری؟! حمید جون فقط گفت که شرایطی داره
اگه سر هارد زیاد صحبت میکنم بخاطر اینه که من نزدیک 2 ترا هارد اضافه دارم گفتم تو خرید PS3 دیگه واسه هارد هزینه نکنم
سلام ای امید فوفایتر (اگه درست حدس زده باشم )واسه ارتقای هارد شما باید از هاردهای 2.5 اینچی (لپتاپی) استفاده کنی تا حداکثر حجم 720 گیگ که داخل محفظه هارد کنسول جا بشه .
ببینم افـــــــــتاد؟!!!...
دست هر سه کاربر فعال درد نکنه!!!! از همتون ممنونم...ببینم افـــــــــتاد؟!!!
تا اینجاش مال قبل خرید بود. بقیش مال بعد خریده که خودت کم و بیش میفهمی.