راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوستان
عدد ریجن و فریم ویر رو رو جعبه و قسمت مشخصی زده؟ ، میتونید زحمت بکشید یه عکسی چیزی از محل قرار گرفتن این اطلاعات روی جعبه آپلود کنید

ممنون

سلام دوستان
عدد ریجن و فریم ویر رو رو جعبه و قسمت مشخصی زده؟ ، میتونید زحمت بکشید یه عکسی چیزی از محل قرار گرفتن این اطلاعات روی جعبه آپلود کنید

ممنون

جواب سوالات شما :
در مورد PS3 Slim یه تعداد سوال دارم:
1- تاریخ ساخت کنسول رو از کجا میشه فهمید؟
2- رجیون کنسول رو از کجا میشه فهمید؟
3- رجیون بازی ارجینال رو از کجا میشه فهمید؟(روی پک بازی یا ...)

1-از رو شماره سریالش میشه فهمید اگه شماره سریال این مدلی شروع بشه 2010 هستش CECH-25
2-روی جعبه یه عکس کره ی زمین هست به صورت شطرنجی بالای اون کره یه عدد نوشته اگه 1 باشه ریجن یکه اگه 2 ریجن 2 و اگه 3 باشه ریجن 3 ولی یه راه ساده هم هست اگه با X اوکی میکنید ریجن 1-2 هست اگه با O اوکی میکنید ریجن 3 هست
3-همون عکس کره زمین که رو جعبه گفتم پشت بازی یکم بالا تر از بارکدش زده شده عدد توش مشخص میکنه ریجنش چنده (برای ریجن 2)
برای ریجن 1 از بغل قاب بازی رو ببینید پایین نوشته ریجنش رو (پشتش ننوشته)
ریجن 3 هم پشتش بالای بارکد نوشته شده

سلام
اقا ما میخوایم یه PS3 بخریم اما هیچی ازش نمیدونیم ! البته یه چیزایی هم میدونم اما خیلی محدود !
حالا میخوام یه نفر منو کلا روشن کنه ؟
این کلماتی که معمولا اسفاده میکنید چیه ؟
یکممم راجب به هکش بگیم
من فقط میخوام بازی های انحصاریشو بازی کنم همین !

سلام
اقا ما میخوایم یه PS3 بخریم اما هیچی ازش نمیدونیم ! البته یه چیزایی هم میدونم اما خیلی محدود !
حالا میخوام یه نفر منو کلا روشن کنه ؟
این کلماتی که معمولا اسفاده میکنید چیه ؟
یکممم راجب به هکش بگیم
من فقط میخوام بازی های انحصاریشو بازی کنم همین !
منم مثه شمابودم، بجز قسمت هک، اینی که دوستان راهنمایی کردن کامل بود

منم مثه شمابودم، بجز قسمت هک، اینی که دوستان راهنمایی کردن کامل بود

ممنون دارم میخونم !

دوستان من میخوام هکی بازی کنم !
نه میخوام به PSN وصل بشم نه چیزی ! فقط میخوام بازیهای انحصاری خوبشو مثل سری GOW یا سری کامل U

سلام دوستان
اگه بخوایم کپی بازی کنیم (هک کنیم) چه تعداد بازی برای سیستم Move وجود داره (منظورم بازی هایی هستن که طراحی شدن واسه Move مثل بازی های ورزشی ، تنیس ، تیر اندازی ، بکس و ...)

سلام دوستان
اگه بخوایم کپی بازی کنیم (هک کنیم) چه تعداد بازی برای سیستم Move وجود داره (منظورم بازی هایی هستن که طراحی شدن واسه Move مثل بازی های ورزشی ، تنیس ، تیر اندازی ، بکس و ...)

دوست عزیز بازی های زیادی برای موو هست که خیلی هاشونو می تونی با موو روی کنسول کپی خور بازی کنی (تقریبا 70 - 80 درصد شونو ) :)

آیا روی جعبه ps3 نوع فریم ویر و ریجن نوشته شده ؟ اگه اینطوره ، دقیقا کجای جعبه هستش ؟
روی جعبه یه شکل دایره شکل هست که نوعش را به حرف انگلیسی مثلا A و B و C نوشته که به معنی ریجن خوده کنسول هست امریکا و اروپا و اسیا
هست

آیا روی جعبه ps3 نوع فریم ویر و ریجن نوشته شده ؟ اگه اینطوره ، دقیقا کجای جعبه هستش ؟
از رو شماره سریال میشه فهمید (تخصصی)
ولی از رو همون حروف که دوستمون گفت هم میتونی متوجه بشی برای کجاس
ولی دقیق ترش از رو سریال دستگاهه

دوست عزیز بازی های زیادی برای موو هست که خیلی هاشونو می تونی با موو روی کنسول کپی خور بازی کنی (تقریبا 70 - 80 درصد شونو ) :)

میشه یه لیست از این بازیهای کپی شده پیدا کرد؟!
بعد کلا چندتا بازی موو اومده!!!!!!!!!!!!!!!! الان جای دیگه ای باری بحث بازی نبود .. بود؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or