راهنمایی برای خرید PS3

سلام اگه با یه PS3 کپی خور به نت وصل شیم،مشکلی نداره؟
نه نمیتونی وصل بشی اگر وصل بشی بهت میگه سریع باید ابدیت کنی
بعد اگر میخواهی باهاش وب گردی کنی نه مشکلی ایجاد نمیکنه فقط باید هواست باشه که اگر ابدیت کردی دیگه هکت میپره

فروش ps3

سلام. من یه ps3 fat 80 gb واسه فروش دارم.من اهواز زندگی میکنم تهران و اصفهان هم میام.دو تا دسته داره + بازی سوکر 10 اورجینال.بسیار تمیز هست حتی ورچسب قابش هم روشه ، فریمور دستگاه 3.70 هست .من فقط بازی اورجینال بازی میکردم .قیمت 250 هزار تومان ، واسه خریدار واقعی تخفیف هم میدم(فقط حضوری) فروش فقط به دلیل خرید گوشی.با گوشی htc desire hd هم عوض میکنم و سر میدم

09357643916 سعید

با تشکر

سلام به همگی:)من یه پی اس تری 40گیگ فت ریفر نو دارم مرداد همین امسال گرفتم.کنسول خوبیه و هیچ چیزش مشکلی نداره(به جز فنش که خیلی صدا میده که طبیعیه برای فت های ریفر).حالا به نظرتون خوبه اینو بفروشمش ویه پی اس تری اسلیم 120 گیگ دسته دو بخرم؟البته وضعیت مالی خوبی اصلا ندارم:(

سلام به همگی:)من یه پی اس تری 40گیگ فت ریفر نو دارم مرداد همین امسال گرفتم.کنسول خوبیه و هیچ چیزش مشکلی نداره(به جز فنش که خیلی صدا میده که طبیعیه برای فت های ریفر).حالا به نظرتون خوبه اینو بفروشمش ویه پی اس تری اسلیم 120 گیگ دسته دو بخرم؟البته وضعیت مالی خوبی اصلا ندارم:(
سلام مگه نمیگی کنسول خوبیه دیگه برای چی میخوای بفروشی ؟
بخاطر فنش میخوای بفروشی ؟

هم به خاطر صدای فنش البته همچین صدایی هم نمیده همه هم میگن خوبه .دستگاه رو خنک میکنه.بعد به خاطر وزن زیاد وبعد به خاطر دردسر کمتر مثل چراغ زرد:(اما به نظر خودم خوبه نگهش دارم چون شاید بخوام اسلیم بخرم چون دسته دومه یک چیزش خراب از اب در بیاد:(

دوستان من یه ps3 خریدم یه بازی فیفا پلاتینیوم روش داد این بازی رو میزارم یکم صدا میده تیک تیک میکنه و قطع میشه اما وقتی چیز دیگه میزارم صدایی نیست فروشنده گفت به خاطر پلاط بودن بازیه ایا راست گفت

دوستان من یه ps3 خریدم یه بازی فیفا پلاتینیوم روش داد این بازی رو میزارم یکم صدا میده تیک تیک میکنه و قطع میشه اما وقتی چیز دیگه میزارم صدایی نیست فروشنده گفت به خاطر پلاط بودن بازیه ایا راست گفت

اگه رو اون بازی مشکل هست حتما مشکل از بازیه

هرچند فکر نکنم یه بازی صرفا به خاطر اینکه پلات باشه مشکل داره

معذرت میخام فروشنده خیلی..:دی:دی
کلا سری بازی های فیفا یذره همچین سنگینن صدا درایو اون اولاش موقع لودینگ در مییارن:دی بد قطع میشه چیز خواصی نیست طبیعه بره منم همین طوره

سلام یک کاربر تازه هستم میخام کنسول بخرم موندم xbox 360 بگیرم یا ps3 لطفا تو چند تا چیز کمکم کنید اول اینکه عمر کدامشون بیشتره چون من با pc شده 10 ساعت بازیکردم دوم اینکه ps3 مثلxgd3 xbox یا ap2.5 نداره که بازیها به مشکل بر بخوره سوم اینکه شنیدم وقتی بازیهای ps3 رو کپی کنی تو هارد دیگه نیازی به دی وی دیش نیست درسته وقتی بازیهارو کپی میکنید تو هاردش هر بازی چقدر حجم میگیره چهارم اینکه ایا ps3 بازیهاشو که کپی باشه بدون هیچ مشکلی میاره اخه xbox دو نوع بازی داره یک نوع داره معمولی یک نوع داره burner max ایا ps3 اینجوریه پنجم اینکه بازیایی که جدید میاد سریع کپی میشه ششم اینکه با تلویزیونای معمولی میاره:|

سلام یک کاربر تازه هستم میخام کنسول بخرم موندم xbox 360 بگیرم یا ps3 لطفا تو چند تا چیز کمکم کنید اول اینکه عمر کدامشون بیشتره چون من با pc شده 10 ساعت بازیکردم دوم اینکه ps3 مثلxgd3 xbox یا ap2.5 نداره که بازیها به مشکل بر بخوره سوم اینکه شنیدم وقتی بازیهای ps3 رو کپی کنی تو هارد دیگه نیازی به دی وی دیش نیست درسته وقتی بازیهارو کپی میکنید تو هاردش هر بازی چقدر حجم میگیره چهارم اینکه ایا ps3 بازیهاشو که کپی باشه بدون هیچ مشکلی میاره اخه xbox دو نوع بازی داره یک نوع داره معمولی یک نوع داره burner max ایا ps3 اینجوریه پنجم اینکه بازیایی که جدید میاد سریع کپی میشه ششم اینکه با تلویزیونای معمولی میاره:|
به نظر من یه مدتی تو همین سایت تحقیق کن..همه چی دستت مییاد....

سلام دوستان
خوبید ؟ آه ...... منم خوبم
آخه میخوام یه پی اس 3 بخرم (البته یکم دیره میدونم ..... ولی از وقتی اومده پولام رو جمع کردم ...... نافلا تا به خریدش نزدیک میشدم قیمت میرفت بالا و خب ......یه چند وقتی طول کشید تا پولم به مقدار کافی برسه .... حالا هم شنیدم قیمت ها داره میره بالا تو رو خدا زود راهنمایم کنید .....)

حالا حارج از شوخی
من یه مدل 240 گیگ (نمیدونم شایدم 160 هستش) دست دوم دیدم از یکی از دوستان دوستم و میخوام بخرمش
میشه بهم بگید موقع خرید به چه چیز هایی دقت کنم که کلاه سرم نره و چه قیمتی بخرم خوبه؟
راستی خودش میگه 2 ماه هم بیشتر کار نکرده (حالا چرا میخواد بفروشتش نمیدونم!!!)
و من میخوام کپی خورش کنم
چه کنم حالا؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or