نه نمیتونی وصل بشی اگر وصل بشی بهت میگه سریع باید ابدیت کنیسلام اگه با یه PS3 کپی خور به نت وصل شیم،مشکلی نداره؟
بعد اگر میخواهی باهاش وب گردی کنی نه مشکلی ایجاد نمیکنه فقط باید هواست باشه که اگر ابدیت کردی دیگه هکت میپره
نه نمیتونی وصل بشی اگر وصل بشی بهت میگه سریع باید ابدیت کنیسلام اگه با یه PS3 کپی خور به نت وصل شیم،مشکلی نداره؟
سلام مگه نمیگی کنسول خوبیه دیگه برای چی میخوای بفروشی ؟سلام به همگیمن یه پی اس تری 40گیگ فت ریفر نو دارم مرداد همین امسال گرفتم.کنسول خوبیه و هیچ چیزش مشکلی نداره(به جز فنش که خیلی صدا میده که طبیعیه برای فت های ریفر).حالا به نظرتون خوبه اینو بفروشمش ویه پی اس تری اسلیم 120 گیگ دسته دو بخرم؟البته وضعیت مالی خوبی اصلا ندارم
دوستان من یه ps3 خریدم یه بازی فیفا پلاتینیوم روش داد این بازی رو میزارم یکم صدا میده تیک تیک میکنه و قطع میشه اما وقتی چیز دیگه میزارم صدایی نیست فروشنده گفت به خاطر پلاط بودن بازیه ایا راست گفت
معذرت میخام فروشنده خیلی..دوستان من یه ps3 خریدم یه بازی فیفا پلاتینیوم روش داد این بازی رو میزارم یکم صدا میده تیک تیک میکنه و قطع میشه اما وقتی چیز دیگه میزارم صدایی نیست فروشنده گفت به خاطر پلاط بودن بازیه ایا راست گفت
به نظر من یه مدتی تو همین سایت تحقیق کن..همه چی دستت مییاد....سلام یک کاربر تازه هستم میخام کنسول بخرم موندم xbox 360 بگیرم یا ps3 لطفا تو چند تا چیز کمکم کنید اول اینکه عمر کدامشون بیشتره چون من با pc شده 10 ساعت بازیکردم دوم اینکه ps3 مثلxgd3 xbox یا ap2.5 نداره که بازیها به مشکل بر بخوره سوم اینکه شنیدم وقتی بازیهای ps3 رو کپی کنی تو هارد دیگه نیازی به دی وی دیش نیست درسته وقتی بازیهارو کپی میکنید تو هاردش هر بازی چقدر حجم میگیره چهارم اینکه ایا ps3 بازیهاشو که کپی باشه بدون هیچ مشکلی میاره اخه xbox دو نوع بازی داره یک نوع داره معمولی یک نوع داره burner max ایا ps3 اینجوریه پنجم اینکه بازیایی که جدید میاد سریع کپی میشه ششم اینکه با تلویزیونای معمولی میاره