راهنمایی برای خرید PS3

مشخصات 360تت رو بده بهت بگم چه قد ميخرن.در ضمن الان ايكس باكس رو نفروشين بابا كلي بازي باحال اومده براش و داره مياد .همين اويل و مكس پين 3 و جيتي اي و هيتمن و ...

---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

دوستان دنبال فت نرين .فقط اسليمممممممممممممممممممممم

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من یک فت 60 گیگ دارم که به 750 گیگ تبدیلش کردم تا حالا یک مورد ایراد هم ازش ندیدم

فقط مصرف برقش که 380 واته اذیتم می کنه به نظر شما ارزش داره با یک اسلیم عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره ارزش داره با يه 320گيگ عوض كني ارزش داره اسليمه همه جوره بهتره

سلام دوستان من یه سوال داشتم
این یو اس بی جلوی پی تس تری قابلیت پخش ویدیو نداره؟
اگه پاسخ مثبته چه فرمتخایی پخش میکنه؟

تو همانی که می اندیشی

بچه ها قضيه ي بازي پلات چيه؟:d

پلات یه دستورالعملایی هستش که سازنده های بازی توی گیم قرار میدن یه سری کارا و حرکات خاص یا یمدت مشخص بازی رو توی روز یا ماه انجام دادن و .... که بهت امتیاز میده
مثلا اگه بازی رو عادی تموم کنی شاید 60% تموم بشه ولی اگه پلاتر باشی مسلما هیچ بازی رو تا 100% نکنی بیخیالش نمیشی :D
البته اینم هست که شاید لذت بازی رو از بین ببره چون همش باید حواست به چیزای مخفی باشه

ببخشید دوست عزیز باید نرم افزار و پچای خاص نصب کنی روش فکر کنم از بخش مربوطش بپرسی اونجا دوستان هستن بهتر از همه میدونن راهنمایی میکننتون
مثل این جا : http://forum.bazicenter.com/thread6616/

تو همانی که می اندیشی

پاسخ +

اگه هک نکردی دستگاهتو : DVD Dvix MP4 MP3و Jpeg برای عکس
اگه هکش کردی با برنامه مولتی من تقریبا فرمتهای رایج جدید مثل MKV رو هم پخش میکنه با هک فکنم بشه DAT رو هم اجراش کرد
اطلاعاتم در همین حده

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

الان تو همین سایت یکی PS3 Fat 40GB رو برای فروش گذاشته.
میگه ریجن j هست و فریمور 4.1.1

الان این برای کپی خور شدن اذیت میکنه؟
با 40 گیگ چقدر بازی میشه روش ریخت؟

این تاپیکه: http://forum.bazicenter.com/thread57546/

یه 60 تومن برا کپی کردنش
دانگل ترو بلو خبرشو دارم قهطی اومده نیست اگه باشه 120یا 150 تومن برای اجرای بازی های جدید با نصب نرم افزارهاش مولتی منو کوفتو زهرمار...
هاردشم میتونی عوض کنی 320یا 500 بندازی روش 90 تا 120-130 تومن
چرتکه داری ؟؟؟ نداری واست میزنم 60+150+120+20(4تا بازی جدید )+قیمت کنسول=#:-s350+قیمت کنسول
اگرم هارد اکسترنال نداری بهرحال نیازت میشه ،بدرد بخورش 750 گ به بالاس 150 تومن به بالا بزن رو چرتکه قبلی
من خودم فکر نمیکردم اینقد بشه عجب بلااااییه این PS3

يك سوال ديگر:d.مي خواستم بدونم كه كنسول هايي كه فريمور 3.55 به بالا دارن.راهي باي انجام بازي هاي كپي دارن؟ممنون

اگه کسی میخواد کپی بازی کنه دانگل بخره سخت در اشتباه ! 150 بدی یک دانگل بخری برو 2-4 بازی اوریچ بخر بعد هر بازی که تموم کردی برو تعویض کن . تازه انلاین که چیز دیگریست

البته اینم بگم اون اقایی که داره دستگاهشو میفروشه و ورژن دستگاهشم 4.11 هست این اقا انلاین بازی میکنه مطمعن باش خب؟بگو بسیار خب
من خودم 3 سال انلاین بازی میکردم و از ماه پیش اومدم تو دنیای کپی
من معتقدم ps3 50% انلاینه و 50% افلاین ، پسر انلاینش دنیاییه واقعا وابستش میشی
بااینکه یکسره دارم بازی های کپیه خوب انجام میدم ولی دلم واسه یه شب با بچه ها تو سروره MW2 یا 3 لک زده زیاد،صحبت و خنده و واااای عالمیه ، PSN Hom که دنیاس دیگه نمیگم اوناییه انلاین بازن میدونم چی میگم
اون دستگاه که ورژن 4.11 یا ورژنای بالاتراز 3.55 هستن فقط به درد کسی میخوره که انلاین بخاد بازی کنه ، اگه سالم باشه برد کرده
البته تو ایران گرونه واسه کپی کردن مخصوصاکه بخای بازیهای جدیدو انجام بدی البته اوریجینالش گرونتر
اینم بگم دانگل گرون هست اولش ولی جبران میکنه همون لحظه U3 . MW3.NFS The run.KILL3 و جدیداش که داره میاد همین 3 4 تا بازی فکنم بلوری بشه 250 تومن اگه منسف باشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان , من میخوام از مکه یه ps3 بیارم فقط مشکل اینه که هیچ اطلاعاتی در مورد ps3 ندارم ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدید:
1. Move و وسایل ورزشی جانبیش باحاله مثلا MW3 رو میشه براش یه تفنگ بگیرم حال میده یا نه , یا مثلا لگ نداره یا تو بیشتر بازیها کارایی داره یا مثل Kinect یه سری بازیه خاص داره ؟ خلاصه move بگیرم یا نه ؟
2.یه چند تا بازی اوریج میخوام بگیرم : fifa 12 بهتره یا pes12 ؟ یه ماشین Race میخوام بهترین کدومه پیستی نباشه دو نفرم بشه ؟ بازی سه بعدی تو سبک اویل (خفن باشه )؟ MW3 بهتره یا batlefield 3 ؟(بازی از مکه میشه اورد دیگه نیایم اینجا بمون گیر بدن؟ )
3. یه چند تا بازی(ترجیحا 3D) که بهترینه معرفی کنید ؟
4. میخوام برا لایو یه هدستم بگیرم کیبوردشم بدرد میخوره بگیرم یا نه ؟
5.فریمور دستگاهو موقع خرید میشه فهمید یا نه ؟میخوام 4.11 باشه
6.اگه نکته ی دیگه ای است که موقع خرید باید بش دقت کنم ممنون میشم اگه بگید , فقط ما فردا (دوشنبه) پرواز داریم لطف می کنید اگه سریع جواب بدید

1. خوب این بستگی به خودت داره! مثلا من خودم Move دارم ولی فقط باهاش Sport Champions هر از گاهی میزنم! لگ و اینا نداره ولی بازی FPS با دسته خیلی بهتره! Move هم یک سری بازی های مخصوص به خودش رو داره،هم بعضی بازی ها Move رو هم ساپورت میکنند مثل Killzone 3 یا Resistance 3 که بازی های مخصوص Move نیستن ولی میشه با Move هم بازی کرد( MW3 رو نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه) ولی به طور کل با دسته خیلی بهتره!
2. با فوتبال و اینا آشنایی ندارم ولی اکثریت میگن از 2008-2009 فیفا خیلی سرتره! :d پس فیفا بگیر! ماشینی هم که تو پیست نباشه من Motorstorm 3 رو پیشنهاد میدم! تا 4 نفر هم میشه بازی کرد، سه بعدی هم ساپورت میکنه! بازی های 3بعدی البته به طور کلی میگن خوب در نیمده ولی Uncharted رو هر PS3ـی داری باید تجربه کنه! واقعا بازی عالیی هست(ترسناک نیستا! نفهمیدم منظورت از خفن،ترسناکه یا بازی عالی منظورت بود! ) نسخه ی سومش هم 3D داره! کیلزون3 و رسیستنس3 هم که بالا مثال زدم هم 3D دارن! بین MW3 و BF3 هم بازی نکردم ولی با توجه به شنیده هام (بعدا گرفتی فحش ندی به منا :d ) برای بخش داستانی میگن MW3 سرتره، بخش مولتی پلیر هم BF3 !
3.بازی سه بعدی تو سؤال قبلی مثال زدم :d
4.هدست حتما بگیر! (راستی تو بخش PS3 چیزی به نام لایو نداریم :d قبلا Play Station Network که به اختصار میشه PSN بودش و الان شده SEN که مخفف Sony Entertainment Network نام دارد :d ) کیبوردشم نه به کار نمیاد! :d
5.این رو فکر کنم با توجه به سال ساخت و تولید و اینا باشه، ولی 4.11 همین فریمور آخریه دیگه ؟ پس مشکلی نداره هرچی گرفتی و اگر فریمورش پایین تر بود میتونی آپدیتش کنی! از این نظر مشکلی نیست! آپدیتش هم خیلی راحت و بدون دردسره :d
6.نکته ی دیگه ای به ذهنم نمیرسه :d

امیدوارم این چیزایی که گفتم به دردت بخوره!
اونجا ما رو هم دعا کن:)

حتما , خیلی ممنون:-* یه سوال دیگه(شرمنده)
move که کلش سفیده با اون یکیا چه فرقی داره ؟ heavy rain رو خوبه بگیرم؟بازی هواپیما جنگی چی خوبه ؟

حتما , خیلی ممنون:-* یه سوال دیگه(شرمنده)
move که کلش سفیده با اون یکیا چه فرقی داره ؟ heavy rain رو خوبه بگیرم؟بازی هواپیما جنگی چی خوبه ؟

MOVE در حالت خاموش توپیش سفیده. تو بازی های مختلف رنگای متفاوتی میشه. بازی هواپیمایی هم H.A.W.X 2 خوبه البته برای کپی بازها و ACE COMBAT:ASSULT HORIZEN هم برای اورجینال بازها.

موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or