راهنمایی برای خرید PS3

سلام به همگی
آقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!:((
من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...

سلام به همگیآقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!:((من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
داداش Xbox اسليم ؟؟از من ميشنوى نفروش چون من فروختم و ps3 خريدن تا حدودى پشيمونم البته انحصارى هاش خيلى حال ميده اگرم خواستى بگيرى اسليم بگير در ضمن چرا ps3 دوسال ديگه بيشتر نيست ؟؟؟

سلام به همگی
من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
به نظرم الآن آره کار عاقلانه ایه ؛ بازیهای بزرگی رو از دست دادی تا الآن و با خرید PS3 انگار یه نسل جدید رو استارت زدی .

آخرین ویرایش:
داداش Xbox اسليم ؟؟از من ميشنوى نفروش چون من فروختم و ps3 خريدن تا حدودى پشيمونم البته انحصارى هاش خيلى حال ميده اگرم خواستى بگيرى اسليم بگير در ضمن چرا ps3 دوسال ديگه بيشتر نيست ؟؟؟

xbox360 arcade. فکر کنم تا دو سال دیگه ps4 میاد دیگه,نه؟

اگه ارکيد بده بره چون عمرشو مرده يه دفعه ديدى سه چراغ شد *^▁^*بعد تا دو سال ديگه کى مرده کى زنده تا اگرم زنده خدا تومن پول خودشو بازياشه *^▁^*♂♂*^▁^*

کی میگه 3 چراغه میشه.نه 3 چراغه نمیشه.نترس.تاریخ ساختشو بگی بهت میگم.بردش اگه جاسپر باشه از 3 چراغه خبری نیس.

دوستان اگه الان بخوام آنلاین بزنم باید به آخرین فریمور(فکر کنم 4.1)آپدیت کنم.خوب حالا دوتا سوال:
1.الان این آپدیت هک شده؟
2.اگه در آینده بخوام بفروشمش,چون همیشه به آخرین فریمور می خوام آپدیتش کنم,بعد اونوقت کسی ازم نمیخره چون می گن اون آپدیت کپی خور نمیشه!حالا ممکنه همه آپدیت ها کپی خور بشه؟

سلام به همگی

منم مثه تو بودم بفروش بره 360 انحصاری نداره مولتی هم که رو هر دو با یه کیفیته یه چیزیم سر بدی یه اسلیم بگیری باز می یارزه همین طور داره واسه ps3 بازی میاد

یعنی اونایی که ps3 کپی خور دارن حتی با این دانگل جدید نمی تونن مکس پین 3 بازی کنن ؟ یعنی بازیایی جدید ps3 که میاد باید ps3 دارها صبر کنن تا اون بازی کپیش بیاد ؟!
اینجوری که ps3 خریدن ارزش نداره

یعنی اونایی که ps3 کپی خور دارن حتی با این دانگل جدید نمی تونن مکس پین 3 بازی کنن ؟ یعنی بازیایی جدید ps3 که میاد باید ps3 دارها صبر کنن تا اون بازی کپیش بیاد ؟!
اینجوری که ps3 خریدن ارزش نداره

خیر دوست عزیز بعضی بازی ها به سرعت فیکسشون میاد ولی بعضی دیگه مثل مکس پین 3 طول میکشه.

دوستان یک پی اس 3 هستش کارکرده . اسلیم هستش . فریمورش 4.11 هست و کپی خور نشده

با این اوصاف کپی خور میشه؟چقدر هزینه داره؟

اگه تروبلو بخرم بازم نیاز هستش که دانگرد کنمش و کپی خورش کنم؟

هاردی که روش بوده رو گرفته و 40 گیگ گذاشته

چقدر ارزش خرید داره؟

بازی ارجینال هم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or