داداش Xbox اسليم ؟؟از من ميشنوى نفروش چون من فروختم و ps3 خريدن تا حدودى پشيمونم البته انحصارى هاش خيلى حال ميده اگرم خواستى بگيرى اسليم بگير در ضمن چرا ps3 دوسال ديگه بيشتر نيست ؟؟؟سلام به همگیآقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
به نظرم الآن آره کار عاقلانه ایه ؛ بازیهای بزرگی رو از دست دادی تا الآن و با خرید PS3 انگار یه نسل جدید رو استارت زدی .سلام به همگی
آقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!
من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
داداش Xbox اسليم ؟؟از من ميشنوى نفروش چون من فروختم و ps3 خريدن تا حدودى پشيمونم البته انحصارى هاش خيلى حال ميده اگرم خواستى بگيرى اسليم بگير در ضمن چرا ps3 دوسال ديگه بيشتر نيست ؟؟؟
اگه ارکيد بده بره چون عمرشو مرده يه دفعه ديدى سه چراغ شد *^▁^*بعد تا دو سال ديگه کى مرده کى زنده تا اگرم زنده خدا تومن پول خودشو بازياشه *^▁^*♂♂*^▁^*xbox360 arcade. فکر کنم تا دو سال دیگه ps4 میاد دیگه,نه؟
اگه ارکيد بده بره چون عمرشو مرده يه دفعه ديدى سه چراغ شد *^▁^*بعد تا دو سال ديگه کى مرده کى زنده تا اگرم زنده خدا تومن پول خودشو بازياشه *^▁^*♂♂*^▁^*
ps3 fat 40gb دسته دو چنده؟
در خز بودن 360 که شکى نيست(⊙o⊙) ولى خوب اونم راهنمايى بود ديگه ! ! ! !دوستان عزیز فکر کنم تاپیک رو اشتب گرفتید. اینجا محا راهنمایی برای خرید PS3 هست نه خز 360:d
سلام به همگی
آقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!
من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
یعنی اونایی که ps3 کپی خور دارن حتی با این دانگل جدید نمی تونن مکس پین 3 بازی کنن ؟ یعنی بازیایی جدید ps3 که میاد باید ps3 دارها صبر کنن تا اون بازی کپیش بیاد ؟!
اینجوری که ps3 خریدن ارزش نداره