راهنمایی برای خرید PS3

با سلام به همه دوستان، من بعد از چند سال برگشتم به دنیای بازی و میخوام کنسول بخرم، تا اینجا تصمیم گرفتم ps3 بخرم، و البته پول زیادی برای خریدن بازی های اوریجینال ندارم.
سوالم اینه که به طور خلاصه دستگاه های کپی خور تا چه حد ممکنه مشکل ایجاد کنند ؟ (در ضمن اگه پیشنهاد خاصی هم دارید در مورد انتخاب کنسول ممنون میشم بگید)

کپی خور کردن به دستگاه مشکل خاصی وارد نمکنه اما دردسر های خاص خودشو داره.برای مثال برای اجرای بازیهای جدید باید یه دانگل بخری که قیمتش بین 100تا150 تومنه و همه بازیهای جدید براش نمیاد .معلوم هم نیست تا کی این دانگل ساپورت میشه.مشگل های بازهای کپی هم زیاده مثلا اجرا نمیشه باید ایبوتش رو عوض کن و...ی نظر من اینه اگه نمیخوای اورجینال بخری برو یه X360 بخر.

سلام
من میخوام ps3 یا xbox 360 بگیرم ولی میخوام اطلاعات زیاد به دست بیارم از ps3 که اصلا اطلاعات ندارم
ps3 چینی.کره ای.امریکایی... داره یا فقط همشون چینی اند؟ و چینی هاشون درجه داره ؟(مثلا چینی درجه 1 یا چینی درجه 3)
ps3 کپی خور مثل xbox 360 بن داره؟
ps3 اخرین مدل کپی خور قیمتش چنده بدون کپی خوری قیمتش چنده؟
بازی ارجینال قیمتش چنده بازی کپی چنده؟

سلام
من میخوام ps3 یا xbox 360 بگیرم ولی میخوام اطلاعات زیاد به دست بیارم از ps3 که اصلا اطلاعات ندارم
ps3 چینی.کره ای.امریکایی... داره یا فقط همشون چینی اند؟ و چینی هاشون درجه داره ؟(مثلا چینی درجه 1 یا چینی درجه 3)
ps3 کپی خور مثل xbox 360 بن داره؟
ps3 اخرین مدل کپی خور قیمتش چنده بدون کپی خوری قیمتش چنده؟
بازی ارجینال قیمتش چنده بازی کپی چنده؟
همشون چینی اند با یه کیفیت
نخیر.(البته تا یکی دو هفته پیش با کپی اصلاً نمیشد آنلاین زد ولی با یه هک جدید این کار امکان پذیر شد. معلوم نیست سونی کی جلوشو بگیره)
به آخرین صفحه این تاپیک مراجعه کن:
http://forum.bazicenter.com/thread24798/
کپی خور معمولاً 60-70 تومن از اورجینال گرونتره چون اورجینال رو باید دانگرید کنی اگه بخوای کپی بزنی.

سلام کسی این پک رو دیده teh ؟
0e8517b1fe0b.jpg
دوسته من عکس نمیاد میشه یکبار دیگه بذاری ببینم چیه؟

با سلام
شاید پرسیدن این سوال اینجا مناسب نباشه ولی معذرت
من یدونه ps3 fat 40gb ریفر دارم و میخوام برم xbox 360 arcade دسته دو بخرم
به دلیل
1-بازی کردن بازی های به روز (چون ps3م هک شده است)
2-خلاص شدن از شر این صدای فن
3-حمل کردن 5 کیلو برای ریختن بازی
4-...
ولی بازم از دسته ایکس باکس خوشم نمیاد
ایا به نظرتون این کار رو بکنم یا نکنم؟
با تشکر

با سلام
شاید پرسیدن این سوال اینجا مناسب نباشه ولی معذرت
من یدونه ps3 fat 40gb ریفر دارم و میخوام برم xbox 360 arcade دسته دو بخرم
به دلیل
1-بازی کردن بازی های به روز (چون ps3م هک شده است)
3-حمل کردن 5 کیلو برای ریختن بازی
4-...
ولی بازم از دسته ایکس باکس خوشم نمیاد
ایا به نظرتون این کار رو بکنم یا نکنم؟
با تشکر

اینکارو بکن ولی شاهکار های سونی از دستت میره...بعدشم دسته ی ایکس باکس به نظرم بهترین دیزاین و راحتی و ... رو برای فرد به ارمغان آورده.ایکس باکس دنیایی و همچنین ps3 دنیای برای خود داره.

صدای فن آرکید نوش در حد پیکان جوانانه!نوی آرکید هم گیر نمیاد و دست دو ها هم به صرفه نیستن...

با توجه به اوضاع گند هک،من پیشنهاد میکنم X360 Slim بگیری یا دستگاهتو اوریج کنی!
اینجوریام که تو میگی نیست

اتفاقا من خودمم داشتم:d صداش قابل مقایسه نیست با PS3 فت!!!

آخرین ویرایش:
صدای فن آرکید نوش در حد پیکان جوانانه!نوی آرکید هم گیر نمیاد و دست دو ها هم به صرفه نیستن...

با توجه به اوضاع گند هک،من پیشنهاد میکنم X360 Slim بگیری یا دستگاهتو اوریج کنی!

اینجوریام که تو میگی نیست.هر چی باشه صداش خیلی کمه.خیلی.من داشتم خودم.خیلی کمه صداش.ماله من الان الایته صداش خیلی کمه.فقط موقعی که دیسکو میزاری صدا داره.که اونم بازیارو رو هارد بزنی بهتره.

اسلیم هم اصلا پیشنهاد نمیشه.چون دیگه از سال بعد باید ایکس 360 رو جم کنیم و بریم سراغ کنسولای نسل بعد.

ba salam dustan man mikham e ps3 bekharam vali hich etelaati rajebe inke age hamun moghe bekharam mitunam bahash bazi konam ya na? nadaram . va inke hamrah ba ps3 bayad che vasaeli begiram ke betunam bahash bazi konam ?manzuram dungelo inas ke hatman bayad begiram?merc

ba salam dustan man mikham e ps3 bekharam vali hich etelaati rajebe inke age hamun moghe bekharam mitunam bahash bazi konam ya na? nadaram . va inke hamrah ba ps3 bayad che vasaeli begiram ke betunam bahash bazi konam ?manzuram dungelo inas ke hatman bayad begiram?merc
اولا که شما فارسى تايپ کن, دوما هيچ وسايلى نميخواد فقط لازمه بازى بريزى رو هاردو دستگاهم کپى خور باشه همين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or