راهنمایی برای خرید PS3

با سلام
شاید پرسیدن این سوال اینجا مناسب نباشه ولی معذرت
من یدونه ps3 fat 40gb ریفر دارم و میخوام برم xbox 360 arcade دسته دو بخرم
به دلیل
1-بازی کردن بازی های به روز (چون ps3م هک شده است)
2-خلاص شدن از شر این صدای فن
3-حمل کردن 5 کیلو برای ریختن بازی
4-...
ولی بازم از دسته ایکس باکس خوشم نمیاد
ایا به نظرتون این کار رو بکنم یا نکنم؟
با تشکر

با سلام
شاید پرسیدن این سوال اینجا مناسب نباشه ولی معذرت
من یدونه ps3 fat 40gb ریفر دارم و میخوام برم xbox 360 arcade دسته دو بخرم
به دلیل
1-بازی کردن بازی های به روز (چون ps3م هک شده است)
3-حمل کردن 5 کیلو برای ریختن بازی
4-...
ولی بازم از دسته ایکس باکس خوشم نمیاد
ایا به نظرتون این کار رو بکنم یا نکنم؟
با تشکر

اینکارو بکن ولی شاهکار های سونی از دستت میره...بعدشم دسته ی ایکس باکس به نظرم بهترین دیزاین و راحتی و ... رو برای فرد به ارمغان آورده.ایکس باکس دنیایی و همچنین ps3 دنیای برای خود داره.

صدای فن آرکید نوش در حد پیکان جوانانه!نوی آرکید هم گیر نمیاد و دست دو ها هم به صرفه نیستن...

با توجه به اوضاع گند هک،من پیشنهاد میکنم X360 Slim بگیری یا دستگاهتو اوریج کنی!
اینجوریام که تو میگی نیست

اتفاقا من خودمم داشتم:d صداش قابل مقایسه نیست با PS3 فت!!!

آخرین ویرایش:
صدای فن آرکید نوش در حد پیکان جوانانه!نوی آرکید هم گیر نمیاد و دست دو ها هم به صرفه نیستن...

با توجه به اوضاع گند هک،من پیشنهاد میکنم X360 Slim بگیری یا دستگاهتو اوریج کنی!

اینجوریام که تو میگی نیست.هر چی باشه صداش خیلی کمه.خیلی.من داشتم خودم.خیلی کمه صداش.ماله من الان الایته صداش خیلی کمه.فقط موقعی که دیسکو میزاری صدا داره.که اونم بازیارو رو هارد بزنی بهتره.

اسلیم هم اصلا پیشنهاد نمیشه.چون دیگه از سال بعد باید ایکس 360 رو جم کنیم و بریم سراغ کنسولای نسل بعد.

ba salam dustan man mikham e ps3 bekharam vali hich etelaati rajebe inke age hamun moghe bekharam mitunam bahash bazi konam ya na? nadaram . va inke hamrah ba ps3 bayad che vasaeli begiram ke betunam bahash bazi konam ?manzuram dungelo inas ke hatman bayad begiram?merc

ba salam dustan man mikham e ps3 bekharam vali hich etelaati rajebe inke age hamun moghe bekharam mitunam bahash bazi konam ya na? nadaram . va inke hamrah ba ps3 bayad che vasaeli begiram ke betunam bahash bazi konam ?manzuram dungelo inas ke hatman bayad begiram?merc
اولا که شما فارسى تايپ کن, دوما هيچ وسايلى نميخواد فقط لازمه بازى بريزى رو هاردو دستگاهم کپى خور باشه همين

مرسی . یعنی اینا که الان توبازاره کپی خوره؟

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:03 PM ارسال شده بود ----------

اقا ps3رو میشه رو تی وی معمولی ام بازی کرذ یا فقط با ال سی دی میشه؟

(⊙o⊙)?

مرسی . یعنی اینا که الان توبازاره کپی خوره؟---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:03 PM ارسال شده بود ----------اقا ps3رو میشه رو تی وی معمولی ام بازی کرذ یا فقط با ال سی دی میشه؟
همشون نه بايد بگى کپى خور ميخوام رو تى وى هم اجرا ميشه چون هم سه فيش داره هم اچ دى ام اى

مرسی . یعنی اینا که الان توبازاره کپی خوره؟

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:03 PM ارسال شده بود ----------

اقا ps3رو میشه رو تی وی معمولی ام بازی کرذ یا فقط با ال سی دی میشه؟

بله میشه بازی کرد ولی سیاه سفید میشه بازیت و کیفیت واقعی بازی هم میاد پایین

سلام
کسی از دوستان میدونه این پک که فروشگاه دی جی کالا اورده قیمتو رجینش چنده ؟ چون قیمت رو نزده خیلی وقت هم میشه زده به زودی

Sony PlayStation 3 (Slim)- 320 GB Orginal with Uncharted 3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or