spiderman2007
کاربر سایت
بازی اورجینال قیمتش چنده؟
بستگی به بازی داره
از 15 تومن (دسته دوم) شروع میشه تا 100-120 تومن
بازی اورجینال قیمتش چنده؟
باسلام خدمت استادانPS3
من یهPS3 slim320گیگ دسته دوم پیداکردم که ماله دوسته دوستمه ولی هنوزنمیدونم ریجنش چنده؟یافریمورش چنده؟امامیگیرم فریمورش3.55وریجن3
یه دسته داره ویه بازی ارجینال هم داره.حالابه نظرتان چقدرازش بگیرم اصلامیرزه که ازش بگیرم. خودم می خوام بش بگم هل وهوش450 می خوامش:d:d
خير هنوز هك نشدنیه سوال دیگه آیا فرییمورهای بالاتراز3.55هم هک شدن یا هنوز نه؟
سلام به همه
آقايون من ميخوام يک PS3 کارکرده بخرم! خوب بايد به چه نکاتي دقت کنم؟ هم ازنظر سختافزاري و هم نرمافزاري (در مورد کپي خور بودن و يا اجرا بازيها با فريم ورکها مختلف هم بگيد)
مرسي من تازه کارم:d
آقایایون اگه میشه جواب این دوست عزیز روبدین چون من هم دقیقااین سوال روازشما دارم
واینکه باید از کجا فهمید که دستگاه تاحالابازنشده
فقط دقت کن که ریجن 3 ها جای ضربدر و دایره شون با بقیه فرق داره ها!باسلام خدمت استادانPS3
من یهPS3 slim320گیگ دسته دوم پیداکردم که ماله دوسته دوستمه ولی هنوزنمیدونم ریجنش چنده؟یافریمورش چنده؟امامیگیرم فریمورش3.55وریجن3
یه دسته داره ویه بازی ارجینال هم داره.حالابه نظرتان چقدرازش بگیرم اصلامیرزه که ازش بگیرم. خودم می خوام بش بگم هل وهوش450 می خوامش:d:d
اینکه باید دقیقا به چه نکاتی توجه کنی رو دوستان که بسیار خبره تر هستند میگن. من خیلی وارد نیستم میترسم راهنمایی اشتباه بکنم. اما در مورد باز شدن و باز نشدن شما مطمئن باش هیچ کنسولی رو تو ایران نمیتونی بخری که باز نشده باشه. خیلی هاشون حتی به تلویزیون هم وصل شده اند!اما از یه آدم مورد اعتماد بخر.همین.
منظورم اینه که از بچه های سایت بخر مثلا. از توپخونه و اینا میندازن بهت! تا بفهمن که بلد نیستی میندازن بهت!!
---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------
فقط دقت کن که ریجن 3 ها جای ضربدر و دایره شون با بقیه فرق داره ها!
اگه مشکلی نداری باهاش بخر! اما 450 تومن هم گرونه برای دست دوم!اگه با یه بازی ارجینال بده بازیش هم 40-50 تومن بیارزه خوبه !
سلام به همه
آقايون من ميخوام يک PS3 کارکرده بخرم! خوب بايد به چه نکاتي دقت کنم؟ هم ازنظر سختافزاري و هم نرمافزاري (در مورد کپي خور بودن و يا اجرا بازيها با فريم ورکها مختلف هم بگيد)
آقایایون اگه میشه جواب این دوست عزیز روبدین چون من هم دقیقااین سوال روازشما دارم
واینکه باید از کجا فهمید که دستگاه تاحالابازنشده
سلام باید اول دقت کنی که دستگاه پلمپ باشه بعد کپی خور باشه واز همه مهمتر از یه ادم مطمعن بگیرموفق باشی.سلام به همه
آقا امیر از اطلاعاتتان ممنون.
ولی یه چیزدیگه به نظرت اگرهمه ی این چیزهایی روکه گفتی داشت چقدرمیرزه
اگه 3.55 باشه (کپیخور) و تمیز و سالم باشه ، 450 به نظرم خیلی خوب هست چون 320 گیگ هست
agha man e ps3 320 gig gereftam 700 khub gereftam?