راهنمایی برای خرید PS3

باسلام خدمت استادانPS3
من یهPS3 slim320گیگ دسته دوم پیداکردم که ماله دوسته دوستمه ولی هنوزنمیدونم ریجنش چنده؟یافریمورش چنده؟امامیگیرم فریمورش3.55وریجن3
یه دسته داره ویه بازی ارجینال هم داره.حالابه نظرتان چقدرازش بگیرم اصلامیرزه که ازش بگیرم. خودم می خوام بش بگم هل وهوش450 می خوامش:d:d

باسلام خدمت استادانPS3
من یهPS3 slim320گیگ دسته دوم پیداکردم که ماله دوسته دوستمه ولی هنوزنمیدونم ریجنش چنده؟یافریمورش چنده؟امامیگیرم فریمورش3.55وریجن3
یه دسته داره ویه بازی ارجینال هم داره.حالابه نظرتان چقدرازش بگیرم اصلامیرزه که ازش بگیرم. خودم می خوام بش بگم هل وهوش450 می خوامش:d:d

سلام.
اگه 3.55 باشه (کپیخور) و تمیز و سالم باشه ، 450 به نظرم خیلی خوب هست چون 320 گیگ هست

سلام به همه

آقايون من مي‌خوام يک PS3 کارکرده بخرم! خوب بايد به چه نکاتي دقت کنم؟ هم ازنظر سخت‌افزاري و هم نرم‌افزاري (در مورد کپي خور بودن و يا اجرا بازي‌ها با فريم ورک‌ها مختلف هم بگيد)

مرسي من تازه کارم:d

آقایایون اگه میشه جواب این دوست عزیز روبدین چون من هم دقیقااین سوال روازشما دارم
واینکه باید از کجا فهمید که دستگاه تاحالابازنشده

سلام به همه

آقايون من مي‌خوام يک PS3 کارکرده بخرم! خوب بايد به چه نکاتي دقت کنم؟ هم ازنظر سخت‌افزاري و هم نرم‌افزاري (در مورد کپي خور بودن و يا اجرا بازي‌ها با فريم ورک‌ها مختلف هم بگيد)

آقایایون اگه میشه جواب این دوست عزیز روبدین چون من هم دقیقااین سوال روازشما دارم

اینکه باید دقیقا به چه نکاتی توجه کنی رو دوستان که بسیار خبره تر هستند میگن. من خیلی وارد نیستم میترسم راهنمایی اشتباه بکنم. اما در مورد باز شدن و باز نشدن شما مطمئن باش هیچ کنسولی رو تو ایران نمیتونی بخری که باز نشده باشه. خیلی هاشون حتی به تلویزیون هم وصل شده اند!اما از یه آدم مورد اعتماد بخر.همین.
منظورم اینه که از بچه های سایت بخر مثلا. از توپخونه و اینا میندازن بهت! تا بفهمن که بلد نیستی میندازن بهت!!

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

باسلام خدمت استادانPS3
فقط دقت کن که ریجن 3 ها جای ضربدر و دایره شون با بقیه فرق داره ها!
اگه مشکلی نداری باهاش بخر! اما 450 تومن هم گرونه برای دست دوم!اگه با یه بازی ارجینال بده بازیش هم 40-50 تومن بیارزه خوبه !

اینکه باید دقیقا به چه نکاتی توجه کنی رو دوستان که بسیار خبره تر هستند میگن. من خیلی وارد نیستم میترسم راهنمایی اشتباه بکنم. اما در مورد باز شدن و باز نشدن شما مطمئن باش هیچ کنسولی رو تو ایران نمیتونی بخری که باز نشده باشه. خیلی هاشون حتی به تلویزیون هم وصل شده اند!اما از یه آدم مورد اعتماد بخر.همین.
منظورم اینه که از بچه های سایت بخر مثلا. از توپخونه و اینا میندازن بهت! تا بفهمن که بلد نیستی میندازن بهت!!

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

فقط دقت کن که ریجن 3 ها جای ضربدر و دایره شون با بقیه فرق داره ها!
اگه مشکلی نداری باهاش بخر! اما 450 تومن هم گرونه برای دست دوم!اگه با یه بازی ارجینال بده بازیش هم 40-50 تومن بیارزه خوبه !

صادق جان مرسي، ولي جواب منو ندادي داداش! اگه ميتوني درمورد فريم ورک و کپي‌خور بودنش واجرا از روي هارد واسم توضيح بده!

سلام به همه

سلام.
کنسولی که خریداری میکنید از نظر ظاهری تمیز باشه و صدای نامطلوب هم نباید ایجاد کنه یا خیلی داغ کنه ، کلا همه چیزش طبیعی باشه
وسایلی که روی کارتون نوشته شده همگی باید باشه توی کارتون
دسته اصل پشتش 5تا پیچ داره ، آنالوگ ها زبر هست ، دکمه Home شیشه ای هست
اگه امکانش هست حتما حدود 15-20 دقیقه با کنسول بازی کنید و همه چیز (دسته ، درایو بلوری ، USB و ... رو تست کنید)
در مورد کپیخور بودن : FW های 3.55 یا کمتر تقریبا به راحتی کپیخور میشن و بیشتر از 3.55 دردسر داره.
از قسمت : System Setting - System Information میتونین FW را ببینید که چی هست
کنسول کپیخور شده CFW 3.55 نصب هست روش (Custom FirmWare) و میتونین بازی رو روی هارد اکسترنال ریخته و بازی رو از روی هارد اجرا کنین
از آدم مطمئن خریداری کنید

سلام به همه

سلام باید اول دقت کنی که دستگاه پلمپ باشه بعد کپی خور باشه واز همه مهمتر از یه ادم مطمعن بگیرموفق باشی.:)

آقا امیر از اطلاعاتتان ممنون.
ولی یه چیزدیگه به نظرت اگرهمه ی این چیزهایی روکه گفتی داشت چقدرمیرزه

صفحه قبل جواب دادم که:
اگه 3.55 باشه (کپیخور) و تمیز و سالم باشه ، 450 به نظرم خیلی خوب هست چون 320 گیگ هست

* همچنین ممنون میشم از دکمه like
like_button.png
استفاده کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or