راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوستان ريجن فيري همه ريجن هارو پشتيباني ميكنه؟

بله همه رو پشتیبانی میکنهb-)

سلام به همه.
آقا من PC باز هستم. الان بخاطر the lost of us و یه سری بازی دیگه میخوام PS3 بگیرم. هیچ اطلاعاتی هم ندارم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
ریجن بالا پایین چه فرقی باهم داره؟
بازی ریجن 1 روی ریجن 2یا 3 نسب اجرا میشه؟
کدوم حجم هارد بیشتر به درد میخوره؟
کپی خور بهتره یا اوریج؟
کپی خور دیگه بازی اورجینال قبول نمیکنه؟
دست دوم به سرفه هست یا نو؟
از کجا بگیرم که نه سیخ بسوزه نه جیگر من؟ (تهران هستم)

اگه یه جونمردی هست بهم بگه. شرمنده که سوالام زیاده.

سلام
شما یکمی صحفه های قبلی رو بخونی بیشترین سوالاتو میتونی پیدا کنی حداقل ده صحفه قبل رو بخون تا ما مجبور نشیم دوباره تایپ کنیم
بله بازی های ریجن های مختلف روی همه ریجن ها جواب میده فرقی نمیکنه
خوب هر چی هاردت بیشتر باشه مشخصه که بهتر هست تا اخرین حجم هاردی که به پلی3 میخوره 720 گیگ هست
کپی و اروجنیال والا بستگی به اوضاع مالیت داره اگر اوضاع مالیت متوسط هم باشه به نظر من اروجنیال بگیر و خودتو راحت کن
صدرصد نو بهتر از دسته دوم هست اگر میتونی حتما نو بخر
ببین هر فروشنده ی بری همونه فرقی با هم ندارند شما باید برگردی ببینی کی با انصاف تر و کمتر حرف میزنه و دیگه کمتر دروع و چوخان میگه از اون بخر

سلام

خیلی ممنون از شما. من از فروشنده پرسیدم گفت پی اس 3 فن نداره ! فن هم نیاز نداره روزی 10 ساعت هم بازی کنی هیچی نمیشه ! با این تفاسیر فن لازم هست ؟

پلی3 فن داخلش هست ولی فن جدا باید بخری که احیانا مشکلی بارش پیش نیاد به نظر من براش بخری بهتر تا بعدم بخری براش این نظر منه

الان فریمور کنسول هایی که میفروشن چنده ؟
بعد از کدومش کپی خور میشه ؟
تا کدوم بازی هارو میشه تو هارد بازی کرد ؟
بازی های آینده مثل TLOS-BEYOND و.... اینا هنوز راهی برای ریختن رو هاردش اومده ؟

والا هم کپی هست و اروجنیال که برای اروجنیال از 4 به بالا هست و برای کپی از 3.5 هست
ببین بازی اروجینال رو نیمشه کپی کرد داخله هارد پلی3 فقط یه اندازه مثلا 5 گیگ خودش کپی میکنه که اطلاعات بلوری رو کمتر بخونه و راحتر بازی اجرا بشه
اینها رو که میگی برای کپی هست من زیاد وارد نیستم میتونی بری توی بخش کپی بپرسی
PS3 Jailbreak

من از خدا خواستم تا سال 92 که بازیهای جدید برای کنسولم میاد زنده نگه داره بعدش که بازیها اومد و من تا اخرین مرحله رفتم هر کاری دوست داره بکنه

سلام به همه .ps3 fat نخرید هزارتا مشکل داره چون ریفر هستن برای من خیلی جالب تا روشن می کنی فنش صدا می ده وقتی میرم تو بازی ارور می ده دستگاه داغ کرده بعد دستم می زارم پشت دستگاه می ببینم عین کولر داره کار می کنی تنها راه درست شدن دستگاه باید جی پی ای ps3 عوض کنی تا درست بشه اگر نه دیگه شانسی با خمیر وحرارت درست بشه ولی اسلیم مشکای نداره ولی من شنیدم اسلیم 250gig از همه مدل های اسلیم بیشتر مشکل داره اگر می خواهی ps3 بخری فقط اسلیم 160gig یا 320gig بخره اگر خواستی از توپ خونه خرید کنی از مغازه جاوید خرید نکن بهتره به نظر من از مغازه سر نبشی بخره یا تماشا از همه بهتره

سلام به همه .ps3 fat نخرید هزارتا مشکل داره چون ریفر هستن برای من خیلی جالب تا روشن می کنی فنش صدا می ده وقتی میرم تو بازی ارور می ده دستگاه داغ کرده بعد دستم می زارم پشت دستگاه می ببینم عین کولر داره کار می کنی تنها راه درست شدن دستگاه باید جی پی ای ps3 عوض کنی تا درست بشه اگر نه دیگه شانسی با خمیر وحرارت درست بشه ولی اسلیم مشکای نداره ولی من شنیدم اسلیم 250gig از همه مدل های اسلیم بیشتر مشکل داره اگر می خواهی ps3 بخری فقط اسلیم 160gig یا 320gig بخره اگر خواستی از توپ خونه خرید کنی از مغازه جاوید خرید نکن بهتره به نظر من از مغازه سر نبشی بخره یا تماشا از همه بهتره

دوست عزیز به شما انداختن
مشت نمونه خروار نیست

سلام کسی میدونه که کجا ps3 bundel uncharted3 کجا دارن؟
تک توک هست ولی فوضولی نباشه اگر میخوایی بخری این باندل ها هیچی ندارن و بیخود قیمتشون به خاطر ویژه بودن پک بالاس البته ما این مشکل رو در بازار داریم وگرنه تو بازارای خارجی خوب خرید و فروش میشه
چیز خاصی هم جز یه بازی اریجینال و نهایت یه دسته اضافه ندارن

من از خدا خواستم تا سال 92 که بازیهای جدید برای کنسولم میاد زنده نگه داره بعدش که بازیها اومد و من تا اخرین مرحله رفتم هر کاری دوست داره بکنه

شما عجب هدف بزرگ و سختی داری:d(شوخی)
ای خدا مردم چی میخوان ما چی میخوایم:(

چند وقتی هست که وقتی بازی PS3 یا بلوری میزارم توی دستگاهم نمیخونش.
گاهی وقتا فیلم بلوری رو میخونه.......!:-s
گاهی وقتا هم بعد کذاشتن دیسک توی دستگاه یه ذره میگذره بعد یه صدایی میاد که انگار تازه دیسک جا افتاده!
دی وی دی هم امتحان کردم میخونه خیلی راحت و بدون هیچ صدایی......=;
نمیدونم چکار کنم!!!
دستگاهم اسلیمه 120گیگ
مثلا یه موقع دستگاهو روشن میکنم بازی رو بدون صدا میخونه!!

عصابمو خورد کرده!>:)

کمک لطفاااا:((

داداش گلم دستگاه من بعد از دو سال این اتفاق افتاده نه همون روز

---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------
عزیزم دستگاه اگه ریفر باشه بلاخره خراب میشه.حالا ممکنه 1 روز بعد خراب بشه ممکن هم هستش که 1 سال دیگه خراب بشه.کالا دستگاه ریفر بدرت نمیخوره وگرنه فت ها دستگاه های خیلی خوبی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or