راهنمایی برای خرید PS3

سلام

دوستان من فردا می خوام پی اس 3 کپی نشده بگیرم. اسلیم 320 پک فیفا 12 این مدلش خوب هست دیگه(منظورم پک فیفا 12 هست) ؟

این ریجن که میگید چی هست ؟ برای دستگاه های کپی هست یا فرقی نداره ؟

برای آپدیتش هم خودم تو خونه می تونم از اینترنت آپدیت کنم دیگه با توجه به کپی نبودن دستگاه ؟

برای خرید به چه چیزهایی باید توجه کرد ؟ چه چیز هایی تو جعبه هست ؟

راستی نمایندگی Sony پی اس 3 با گارانتی نمی فروشن ؟ اصلاً پی اس 3 با گارانتی تو ایران هست ؟

فرقی نداره سفارش چه کشوری باشه ؟ از کجا میشه فهمید سفارش چه کشوری هست ؟ مثلاً من یکی دیدم روش برچسب عربی زده بودند

دستگاه اسلیم صدا نداره ؟ من فت دیده بودم خیلی صدا می کرد یعنی صداش رو مخ بود.

فن هم نیاز هست بخرم دیگه آره چون زیاد بازی می کنم

سلام دوستان.
من میخوام یکی بگیرم .رفتم به فروشنده چی بگم که فکر نکنه چیزی حالیم نیست؟!!
این قضیه آپدیت چیه ؟ من اگه بخرم بعدش باز باید پول خرج کنم؟ یعنی یکی میگفت باید یه دانگل بگیری 100 تومن ...میخوام بگم اگه 700 - 750 بدم میتونم بعدش با خیال راحت و بدون دردسر بازی های کپی که ارزونه رو بازی کنم یا اینکه خرج اضافه ی دیگه ای هم هست؟
و اینکه به نظرتون الان بگیرم یا صبر کنم؟پولشو دارم فقط میترسم ارزون بشه و بعدش کلی افسوس بخورم:(.مرسی

سلام دوستان.
این قضیه آپدیت چیه ؟ من اگه بخرم بعدش باز باید پول خرج کنم؟ یعنی یکی میگفت باید یه دانگل بگیری 100 تومن ...میخوام بگم اگه 700 - 750 بدم میتونم بعدش با خیال راحت و بدون دردسر بازی های کپی که ارزونه رو بازی کنم یا اینکه خرج اضافه ی دیگه ای هم هست؟
و اینکه به نظرتون الان بگیرم یا صبر کنم؟پولشو دارم فقط میترسم ارزون بشه و بعدش کلی افسوس بخورم:(.مرسی

دوست من دوستان بهتر راهنمایی می کنند.

اما شما دستگاه رو که میگیری اگر کپی خور بگیری باید دانگل True Blue بگیری که بازی های جدید روش اجرا بشه اما به نظرم اوریجینال بگیر خیلی راحت تره قیمتش هم ارزون تره دانگل هم نمی خواد فقط بازی هاش گرونه

سلام دوستان.

سلام.
اول باید مشخص کنی که ارجینال میخوای بازی کنی یا کپی؟
ارجینال بازیهاش گرون هست ولی همه بازیهای جدید و قدیمی رو میتونی بازی کنی ، ضمن اینکه آنلاین هم میتونی بازی کنی
کپی بازیها ارزون هست ولی دردسرهای اجرای بازی ها و انتظار برای فیکس شدن عناوین جدید و نبود امکان بازی آنلاین
(برای اجرای عناوین جدید به صورت کپی باید یک دانگل TB خریداری کنین که حدود قیمت 120 هست و البته باز هم باید منتظر فیکس شدن بازیها برای این دانگل باشید)
در مورد اینکه الان خرید کنی یا دیرتر به نظر من هرچی زودتر بخری بهتره ، چون این قیمت ها با این وضعیت تحریم و دلار کمتر نمیشه ، ضمن اینکه الان تابستان شروع شده و هر سال معمولا تابستون قیمت ها بالا میره و تا اواسط پاییز کاهش قیمتی دیده نمیشه.
من نظر شخصی خودم این هست که اگه آنلاین برات مهم نیست کپیخور خریداری کنی و دانگل هم نخری ، فعلا عناوین انحصاری و قدیمی تر رو بازی کنی تا کم کم عناوین جدید فیکس بشن

bahadormir عزیز بر طبق قوانین سایت:

" زبان نوشتاری سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی است و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی نوشته های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است. اما استفاده کردن از لغات انگلیسی و ذکر متن یا جملات انگلیسی جهت توضیح و یا درک بهتر مطلب (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد. چنانچه کاربر از اعضا جدید باشد ابتدا تذکری در رابطه با رعایت قوانین نوشتاری دریافت می کند. در صورت تکرار این عمل اخطار دریافت کرده و عدم توجه به اخطار منجر به قطع دسترسی وی به مدت 2 هفته خواهد شد."

سلام به همگی من هم بالاخرهPS3گرفتم فریمورش3.55وریجن2.
می خواستم ببینم حالانیاز به داگنل یاهمونtbداره یانه
ممنون میشم جواب بدید

دوستان عزیز لطفا قبل از پرسیدم یکم جستجو کنید
دانگل TB فقط برای اجرای بعضی از بازیهای جدید استفاده میشه
اگه براتون عناوین جدید مهم هست میتونین خریداری کنید :
http://forum.bazicenter.com/thread50947/page133
*جای این سوال تو بخش PS3 Jailbreak هست

سلام

دوستان من فردا می خوام پی اس 3 کپی نشده بگیرم. اسلیم 320 پک فیفا 12 این مدلش خوب هست دیگه(منظورم پک فیفا 12 هست) ؟

این ریجن که میگید چی هست ؟ برای دستگاه های کپی هست یا فرقی نداره ؟

برای آپدیتش هم خودم تو خونه می تونم از اینترنت آپدیت کنم دیگه با توجه به کپی نبودن دستگاه ؟

برای خرید به چه چیزهایی باید توجه کرد ؟ چه چیز هایی تو جعبه هست ؟

راستی نمایندگی Sony پی اس 3 با گارانتی نمی فروشن ؟ اصلاً پی اس 3 با گارانتی تو ایران هست ؟

فرقی نداره سفارش چه کشوری باشه ؟ از کجا میشه فهمید سفارش چه کشوری هست ؟ مثلاً من یکی دیدم روش برچسب عربی زده بودند

دستگاه اسلیم صدا نداره ؟ من فت دیده بودم خیلی صدا می کرد یعنی صداش رو مخ بود.

فن هم نیاز هست بخرم دیگه آره چون زیاد بازی می کنم

1- مبارک باشه والا پک های زیادی هست که میتونی بخری ولی اگر علاقه داری به فوتبال همینو بخر و حالشو ببر
2-ریجن چیزه خاصی نیست یعنی بیشتر بدرد انلاین و فیلم بلوری دیدن میخوره خوب یه توصیح مختصری بهت بدم اینه که ریجن برای طبقه بندی قاره ها هست مثلا ریجن 1 برای امریکا و ریجن دو برای اروپا و ریجن 3 برای آسیا و عیره خوب برای اینکه ما توی ایران هستیم برای انلاین بازی کردند بچه ها و خودم معمولا ریجن 2 میخریم چون برای انلاین بازی کردند سرورش خیلی خوبه تا بقیه ریجن ها خوب و برای فیلم بلوری دیدند چون ما توی ایران هستیم معمولا بلوری ریجن دو بیشتر گیر میاد تا بقیه ریجن ها پس دستگاهی که میخری حواست باشه روش زده باشه 2 روی کره زمین هست جاش و بالای جعبه پلی3 هان برای ایدی ساختن هم ریجن دو بساز و برای خرید از PSN هم هر سه تا ریجن رو بساز خوبه چون معمولا فروشگاهای PSN چیزهای مختلفی توی بقیه فروشگاهاش میاره
3-بله میتونی خودت هم ابدیت کنی یه گزینه داره توی منوی پلی3 که میشه باهاش ابدیت اتوماتیک به وسیله اینترنت
4-باید هواست باشه که پلی 3 حداقل باز نشه وقتی میخریش ببین وقتی میخواد از کارتونش درش بیار کارتون باید سالم باشه یعنی صربی چیزی بهش نخورده باشه بعد خوده پلی3 هم خشی چیزی روش نباشه و یا گرده وخاکی بعد یه برجسب سیاه رنگی کنار پلی3 هست که اون باید سالم باشه اگر دیدی یکمی خراش داشت و از برجسب مطمئن نبودی بهش بگو دستگاه رو برات عوض کنه همون جا بعد وسایل توی جعبه هم روی جعبه نوشته باید چه چیزهای باید توی جعبه باشه همون جا کنار ریجن هست
5- چرا والا شنیده بودم یه بیمه ی پلی3 رو بیمه کرده و اگر خراب بشه و عیره (روش زده) عوض میکنند باید برگردی برو پیشون و بپرس ببین چی میگند بهت
6- نه بابا فرقی نداره به نظر من از هر کشوری میتونی بگیری فقط اگر میخواهی باهاش فیلم بلوری ببینی حتما ریجن 2 بگیر یعنی پال تا مشکلی بعدم برات ایجاد نشه
7-صدرصد بهت پیشنهاد میکنم حتما اسلیم بگیر چون خیلی بهتر و خرابش 1 درصد هست تا فت
8- فن رو از همین الان بخر بهتر چون بعدم که خواستی بخری این بازار ایران هیچی معلوم نیست یه دفعه دیدی دیگه فن پلی3 گیرت نیامد والا من اویل با پلی3 روی 8 ساعت بازی میکردم البته فت بود و بعداز 5 سال خراب شد یعنی چراغ زرد داد خوب معمولا پلی3 فت سری اول این مشکلات رو داشت و الانم دارم اسلیم میخرم تا با خیاله راحت همون زمان رو بازی کنم باهاش

موفق باشی

سلام به همه.
آقا من PC باز هستم. الان بخاطر the lost of us و یه سری بازی دیگه میخوام PS3 بگیرم. هیچ اطلاعاتی هم ندارم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
ریجن بالا پایین چه فرقی باهم داره؟
بازی ریجن 1 روی ریجن 2یا 3 نسب اجرا میشه؟
کدوم حجم هارد بیشتر به درد میخوره؟
کپی خور بهتره یا اوریج؟
کپی خور دیگه بازی اورجینال قبول نمیکنه؟
دست دوم به سرفه هست یا نو؟
از کجا بگیرم که نه سیخ بسوزه نه جیگر من؟ (تهران هستم)

اگه یه جونمردی هست بهم بگه. شرمنده که سوالام زیاده.

1- مبارک باشه والا پک های زیادی هست که میتونی بخری ولی اگر علاقه داری به فوتبال همینو بخر و حالشو ببر
2-ریجن چیزه خاصی نیست یعنی بیشتر بدرد انلاین و فیلم بلوری دیدن میخوره خوب یه توصیح مختصری بهت بدم اینه که ریجن برای طبقه بندی قاره ها هست مثلا ریجن 1 برای امریکا و ریجن دو برای اروپا و ریجن 3 برای آسیا و عیره خوب برای اینکه ما توی ایران هستیم برای انلاین بازی کردند بچه ها و خودم معمولا ریجن 2 میخریم چون برای انلاین بازی کردند سرورش خیلی خوبه تا بقیه ریجن ها خوب و برای فیلم بلوری دیدند چون ما توی ایران هستیم معمولا بلوری ریجن دو بیشتر گیر میاد تا بقیه ریجن ها پس دستگاهی که میخری حواست باشه روش زده باشه 2 روی کره زمین هست جاش و بالای جعبه پلی3 هان برای ایدی ساختن هم ریجن دو بساز و برای خرید از PSN هم هر سه تا ریجن رو بساز خوبه چون معمولا فروشگاهای PSN چیزهای مختلفی توی بقیه فروشگاهاش میاره
3-بله میتونی خودت هم ابدیت کنی یه گزینه داره توی منوی پلی3 که میشه باهاش ابدیت اتوماتیک به وسیله اینترنت
4-باید هواست باشه که پلی 3 حداقل باز نشه وقتی میخریش ببین وقتی میخواد از کارتونش درش بیار کارتون باید سالم باشه یعنی صربی چیزی بهش نخورده باشه بعد خوده پلی3 هم خشی چیزی روش نباشه و یا گرده وخاکی بعد یه برجسب سیاه رنگی کنار پلی3 هست که اون باید سالم باشه اگر دیدی یکمی خراش داشت و از برجسب مطمئن نبودی بهش بگو دستگاه رو برات عوض کنه همون جا بعد وسایل توی جعبه هم روی جعبه نوشته باید چه چیزهای باید توی جعبه باشه همون جا کنار ریجن هست
5- چرا والا شنیده بودم یه بیمه ی پلی3 رو بیمه کرده و اگر خراب بشه و عیره (روش زده) عوض میکنند باید برگردی برو پیشون و بپرس ببین چی میگند بهت
6- نه بابا فرقی نداره به نظر من از هر کشوری میتونی بگیری فقط اگر میخواهی باهاش فیلم بلوری ببینی حتما ریجن 2 بگیر یعنی پال تا مشکلی بعدم برات ایجاد نشه
7-صدرصد بهت پیشنهاد میکنم حتما اسلیم بگیر چون خیلی بهتر و خرابش 1 درصد هست تا فت
8- فن رو از همین الان بخر بهتر چون بعدم که خواستی بخری این بازار ایران هیچی معلوم نیست یه دفعه دیدی دیگه فن پلی3 گیرت نیامد والا من اویل با پلی3 روی 8 ساعت بازی میکردم البته فت بود و بعداز 5 سال خراب شد یعنی چراغ زرد داد خوب معمولا پلی3 فت سری اول این مشکلات رو داشت و الانم دارم اسلیم میخرم تا با خیاله راحت همون زمان رو بازی کنم باهاش

موفق باشی

سلام

خیلی ممنون از شما. من از فروشنده پرسیدم گفت پی اس 3 فن نداره ! فن هم نیاز نداره روزی 10 ساعت هم بازی کنی هیچی نمیشه ! با این تفاسیر فن لازم هست ؟

الان فریمور کنسول هایی که میفروشن چنده ؟
بعد از کدومش کپی خور میشه ؟
تا کدوم بازی هارو میشه تو هارد بازی کرد ؟
بازی های آینده مثل TLOS-BEYOND و.... اینا هنوز راهی برای ریختن رو هاردش اومده ؟

الان فریمور کنسول هایی که میفروشن چنده ؟
بعد از کدومش کپی خور میشه ؟
تا کدوم بازی هارو میشه تو هارد بازی کرد ؟
بازی های آینده مثل TLOS-BEYOND و.... اینا هنوز راهی برای ریختن رو هاردش اومده ؟

• هم 3.55 دارن که راحت با CFW هک میشه (با بازی های قدیمی) و هم بالاترش تا 4.11 دارن که اونا رو هم میتونن Downgrade کنن.
• الان با دانگل True Blue و دانگل های مشابه تقریبا بیشتر بازی های جدید و مهم رو میشه بازی کرد.
• بازی های آینده به روند فیکس شدن بازی ها بستگی داره؛ مثلا الان تیم های فیکسر روی Max Payne 3 و Ghost Recon کار کردن و اجرا میشن، ولی هیچکی نمیتونه تضمین کنه که زمان عرضه بازی های آینده هم به همین روال باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or