saman game
کاربر سایت
سلام دوستان.من اول می خواستم x360 بخرم به خاطر راحت کپی خور شدنش ولی وقتی که خبر بازی خدای جنگ معراج رو شنیدم 180درجه نظرم برگشت واگه خدا بخواد میخوام یهps3بخرم.ولی من کرمانشاه هستم وقیمت ها خیلی بالاس وps3 320gb الآن بالای یک ملیون هست.می خوام راهنماییم کنید که چه موقعی بهتره که بخرم وکجا ارزون میتونم گیر بیارم.واینکه الآن حدود چند بازی کپی برای ps3هست چون من پول دانگل خریدن رو ندارم.بودجم هم حدود600هزارتومنه.به نظر شما اوایل مهر ماه ارزون میشه؟
سلام دوستان.من اول می خواستم x360 بخرم به خاطر راحت کپی خور شدنش ولی وقتی که خبر بازی خدای جنگ معراج رو شنیدم 180درجه نظرم برگشت واگه خدا بخواد میخوام یهps3بخرم.ولی من کرمانشاه هستم وقیمت ها خیلی بالاس وps3 320gb الآن بالای یک ملیون هست.می خوام راهنماییم کنید که چه موقعی بهتره که بخرم وکجا ارزون میتونم گیر بیارم.واینکه الآن حدود چند بازی کپی برای ps3هست چون من پول دانگل خریدن رو ندارم.بودجم هم حدود600هزارتومنه.به نظر شما اوایل مهر ماه ارزون میشه؟
سلام.اسلیم 160یا320 می خوام بخرم چون اگه اشتباه نکنم فقط این دو تا قابلیت پشتیبانی از بازی های سه بعدی رو دارن.واقعا آدم توش میمونه که به خاطر کدوم انحصاری ps3 بخره اینقر که بازیاش توپه...http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_13.gifسلامحالا چرا 320-250 هم بد نیست.طرفای مهر ماه بخری خیلی ارزون تر میشه البته اگه دلارنشه5تومن!!!---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------تازه اون موقع The last Of us میاد...دیگه خیلی خوب میشه برای کسایی که ps3 دارن....b-)
سلام.اسلیم 160یا320 می خوام بخرم چون اگه اشتباه نکنم فقط این دو تا قابلیت پشتیبانی از بازی های سه بعدی رو دارن.واقعا آدم توش میمونه که به خاطر کدوم انحصاری ps3 بخره اینقر که بازیاش توپه...http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_13.gif
سلام.ورژن دستگاه یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ممنون.اشتباه نکنید من فت 80 گیگ هم داشتم که 3d بوده این به ورژن دستگاه برمیگرده
سلام.ورژن دستگاه یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ممنون.
چند وقتی هست که وقتی بازی PS3 یا بلوری میزارم توی دستگاهم نمیخونش.
گاهی وقتا فیلم بلوری رو میخونه.......!
گاهی وقتا هم بعد کذاشتن دیسک توی دستگاه یه ذره میگذره بعد یه صدایی میاد که انگار تازه دیسک جا افتاده!
دی وی دی هم امتحان کردم میخونه خیلی راحت و بدون هیچ صدایی......
نمیدونم چکار کنم!!!
دستگاهم اسلیمه 120گیگ
مثلا یه موقع دستگاهو روشن میکنم بازی رو بدون صدا میخونه!!
عصابمو خورد کرده!
کمک لطفاااا
کسی هست به من جواب بده...!!!
راستی یه مشکل دیگه؟
چرا وقتی fifa 12 رو میزارم توی دستگاه ارور 8001002b رو میده!!!؟؟؟؟؟؟
دادش هر کی ps3 بخره اشتباه کرده شدید با این بازیهای گرونش فقط XBOX 360 داره 720 میاد
دادش هر کی ps3 بخره اشتباه کرده شدید با این بازیهای گرونش فقط XBOX 360 داره 720 میاد