راهنمایی برای خرید PS3

میخوام بجای بلوری پلیر PS3 بگیرم که از بازی (بیشتر فیفا) هم بی نصیب نباشم. کار درستیه؟

فیفا 12 (یا COD ) کپی الان راحت اجرا میشن یا باید دکس بشه؟

اینکه میگن تیم e3 داره یه کارایی میکنه واسه هک جدید صبر کنید قضیش چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه.اگه اشتباهه پیشاپیش شرمنده.والا قصد کردم یه دونه پلی استیشن 3 بگیرم.یکی پیدا کردم 320 گیگه و طرف میگه فرومورش dex 4.20 هستش و همه بازیا رو اجرا میکنه .فقط دستگاهه و یه دسته و جعبه.میگه 550 تومن.یکی دیگه هم پیدا کردم 120 گیگه و 3.55 .یه دسته داره.یه بازی و یه کابل اچ دی مایکروسافت که میگه 450 تومن.به نظر شما کدوما بخرم بهتره؟من خیلی از پلی 3 سردر نمیارم.یه توضیح کامل بدید ممنون میشم​

سلام دوستان.نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه.اگه اشتباهه پیشاپیش شرمنده.والا قصد کردم یه دونه پلی استیشن 3 بگیرم.یکی پیدا کردم 320 گیگه و طرف میگه فرومورش dex 4.20 هستش و همه بازیا رو اجرا میکنه .فقط دستگاهه و یه دسته و جعبه.میگه 550 تومن.یکی دیگه هم پیدا کردم 120 گیگه و 3.55 .یه دسته داره.یه بازی و یه کابل اچ دی مایکروسافت که میگه 450 تومن.به نظر شما کدوما بخرم بهتره؟من خیلی از پلی 3 سردر نمیارم.یه توضیح کامل بدید ممنون میشم​

دومیه بهتره و قیمتش هم خیلی خوبه.

می دونم عزیز
سوال من جزئی تر بود فروشگاه یا فروشنده منصف و مطمئن که به شهرستان هم ارسال کنه می خوام
هرکسی می دونه مرکز فروش کنسول و بازیها تو ایران کجاست
فک میکنم سایت چاره جای معتبری هست
انواع اسباب بازی، لگو، پازل، کنسول بازی، ماشین کنترلی و مدل، اسباب بازی های آموزشی

چاره معتبر هست اما 2 مورد داره
1 بازی نمی فروشه
2 قیمت کنسول هاش 60/70 تومن بیشتر از بازاره

من دنبال جایی برای خرید بازی اورجینال هستم نه کنسول

دوستان بهترین فروشگاه بازی اورجینال کجاست؟

فروشگاه DC .همون "بهترین " فروشگاهی که دنبالش هستید .ارسال هم داره .قیمت هاشم خوب یعنی با توجه به قیمت دلار .معتبر شناخته بی شک تردید .فروشگاه مرکزیش تهران هست تماس تلفنی برای سفارشات داره و ارتباط آنلاین داره .اکثر اعضای سایت فکر کنم بشناسن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or