راهنمایی برای خرید PS3

جناب robofa داداشم شما دستگاهت چي هست؟بازي كپي ميكني شما درسته؟;)

اگه Fat هستش و صداي دستگاهت ميره بالا كه همون بازي نكني بهتره چون احتمال خيلي زياد دستگاهت ريفر هست و لنزش خيلي زود تعطيل ميشه ولي اگه بازي كپي ميكني و اون Eror رو ميده احتمالا مشكل از خود بازي هست يه جا ديگه برو بازي رو برات بريزه احتمالا مشكلت برطرف ميشه;)

خب من براتون میگم من یه کنسول پلی 3 دارم 1ماهه خریدمش کیفیت تصویرش عالیه .
فقط تو ایران تو دو جا میشه کنسول مطمعن خرید 1-توپخونه2-جمهوری
منم خودم از توپخونه گرفتم عالیه.

---------- نوشته در 08:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

جناب robofa داداشم شما دستگاهت چي هست؟بازي كپي ميكني شما درسته؟;)

اگه Fat هستش و صداي دستگاهت ميره بالا كه همون بازي نكني بهتره چون احتمال خيلي زياد دستگاهت ريفر هست و لنزش خيلي زود تعطيل ميشه ولي اگه بازي كپي ميكني و اون Eror رو ميده احتمالا مشكل از خود بازي هست يه جا ديگه برو بازي رو برات بريزه احتمالا مشكلت برطرف ميشه;)
درسته منم پیشنهاد میکنم پلی 3 fat نخرین اگرم میخرین باهاش فقط بازیه اورجینال بکنین مگر نه زود پلی 3 تون سرویس میشه.
اگر میخواید کپی بازی کنید و احساس میکنید اورجینال قیمتش زیاده پیشنهاد میکنم کنسولتونو عوض کنید و slim بخرید.

کنسول فتتون اگه اصلی هست (ریفر نیست) صدای فنش به خاطر گرما بالا میره ریفر ها از نظر فن مشکل دارن و دور فنشون خیلی بالا میره
در ضمن اگه از پشت کنسولتون تو دور فن بالا باد گرم بزنه بیرون مشکلی نیست چون توش گرم شده داره خنکش میکنه ولی اگه بادش خنکه یا گرما نداره بهتره به فکر تعویضش باشید

کنسول فتتون اگه اصلی هست (ریفر نیست) صدای فنش به خاطر گرما بالا میره ریفر ها از نظر فن مشکل دارن و دور فنشون خیلی بالا میره
در ضمن اگه از پشت کنسولتون تو دور فن بالا باد گرم بزنه بیرون مشکلی نیست چون توش گرم شده داره خنکش میکنه ولی اگه بادش خنکه یا گرما نداره بهتره به فکر تعویضش باشید

داداش نمی شود فن عوض کرد تو ps3

میخوام بجای بلوری پلیر PS3 بگیرم که از بازی (بیشتر فیفا) هم بی نصیب نباشم. کار درستیه؟

فیفا 12 (یا COD ) کپی الان راحت اجرا میشن یا باید دکس بشه؟

اینکه میگن تیم e3 داره یه کارایی میکنه واسه هک جدید صبر کنید قضیش چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه.اگه اشتباهه پیشاپیش شرمنده.والا قصد کردم یه دونه پلی استیشن 3 بگیرم.یکی پیدا کردم 320 گیگه و طرف میگه فرومورش dex 4.20 هستش و همه بازیا رو اجرا میکنه .فقط دستگاهه و یه دسته و جعبه.میگه 550 تومن.یکی دیگه هم پیدا کردم 120 گیگه و 3.55 .یه دسته داره.یه بازی و یه کابل اچ دی مایکروسافت که میگه 450 تومن.به نظر شما کدوما بخرم بهتره؟من خیلی از پلی 3 سردر نمیارم.یه توضیح کامل بدید ممنون میشم​

سلام دوستان.نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه.اگه اشتباهه پیشاپیش شرمنده.والا قصد کردم یه دونه پلی استیشن 3 بگیرم.یکی پیدا کردم 320 گیگه و طرف میگه فرومورش dex 4.20 هستش و همه بازیا رو اجرا میکنه .فقط دستگاهه و یه دسته و جعبه.میگه 550 تومن.یکی دیگه هم پیدا کردم 120 گیگه و 3.55 .یه دسته داره.یه بازی و یه کابل اچ دی مایکروسافت که میگه 450 تومن.به نظر شما کدوما بخرم بهتره؟من خیلی از پلی 3 سردر نمیارم.یه توضیح کامل بدید ممنون میشم​

دومیه بهتره و قیمتش هم خیلی خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or