راهنمایی برای خرید PS3

بازی انحصاری بازی هست که فقط برای یک کنسول میاد
مثل uncharted که انحصاری ps3 هست

خوب این بازیای انحصاری چه فرقی با غیر انحصاریا دارن؟
قیمتشون هم گرونتره؟
مثلا یه بازی که انحصاری PS3 شد دیگه نمیتونه واسه هیچ دستگاهی مثلا xbox ریلیز بشه؟
تشکر.

قیمتشون هم گرونتره؟
مثلا یه بازی که انحصاری PS3 شد دیگه نمیتونه واسه هیچ دستگاهی مثلا xbox ریلیز بشه؟
تشکر.

بله داداش اگه بازی انحصاری ps3 بشه دیگه برای xbox ریلیز بشه
یکسری بازی انحصاری:

uncharted 1-2-3
killzone 1-2-3
god of war 1-2-3
heavy rain
sport champion
دیگه یادم نمی اد:d

قیمتشون هم گرونتره؟
تشکر.

قیمتشون که در سطح جهانی تفاوتی با بقیه بازیها نداره. در ضمن شما میخواید کپی بازی کنید پس فرقی نمیکنه.
برتری PS3 بازی های محشر انحصاریشه.

راهنمایی لطفا

میخوام بجای بلوری پلیر PS3 بگیرم که از بازی (بیشتر فیفا) هم بی نصیب نباشم. کار درستیه؟

فیفا 12 (یا COD ) کپی الان راحت اجرا میشن یا باید دکس بشه؟

اینکه میگن تیم e3 داره یه کارایی میکنه واسه هک جدید صبر کنید قضیش چیه؟

الان ما ps3 بگیریم باید برای کپی بازی کردن دردسر زیاد بکشیم؟ یعنی نریم x360 بگیریم ؟ در ضمن ps4 کی میاد میرزه ps3 بگیریم

دوست عزیز شما با کامپیوتر بلدی کار کنی ؟ تا چه حد ؟
به خدا سخت نیست. شما یه هک شدشو که بخری میری بازی میریزی رو هاردش و لود میکنی و اجراش میکنی. موشک قرار نیست هوا کنین

سلام دوستان،

این کنسول های جدید حسابی دنگ و فنگ دارن و ما هم از دنیا یکم عقیب موندیم
N_aggressive%20%284%29.gif

کاش یه تاپیک اختصاصی برای کسایی که بین ps3 و xbox360 موندن ایجاد میشد که آدم مجبور نباشه کلی تاپیک رو بخونه
N_aggressive%20%2843%29.gif

الان من تا چند صفحه ی قبل اینجا رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد پس لطفا با تجربه هاش یه کمکی بدن تو انتخاب.

من چیزایی که برام مهمه رو لیست می کنم اینجا که شما راحت راهنمایی کنین.

صفرم (آخرسر یادم افتاد خوب
) اینکه دستگاه رو فقط و فقط برای بازی میخوایم اونم نه آنلاین و شبکه ای و این کارا و مثلا تو ps2 چند بار فیلم دیدیم.

اول اینکه بازی راحت اجرا بشه و هی برای بازیهای جدید به گیر نخوریم یا اینکه دردسر زیادی نداشته باشه

دوم تعداد بازیهاش زیاد باشه چون این داداش من خوره ی بازیه و هفته ای یه بازی میخوره

سوم یه جور باشه که بازیها رو از روی هارد اکسترنال به صورت کپی بخونه ( چون من دیدم بازی روی هارد میفروشن میخوام یه هارد 500 اکسترنال بدم پر کنن)

چهارم خود دستگاه سگ جون باشه که زیر دست این داداش ویرانگر من دووم بیاره.
N_aggressive%20%2815%29.gif

آخرین نکته اینه که ما کلا سونی باز بودیم تا حالا یعنی همون اویل که play station 1 اومد خریدیم و بعدش play station 2 و بعدش psp2000 . اینو گفتم که اگر کار کردن با ایکس باکس سخته در نظر بگیرید.

یه چیز دیگه هم الان یادم اومد اینکه با وجود قیمت های بالای این کنسول ها ، ما میخوایم یه کنسول دسته دوی تمیز بگیریم. دوستان مشخصات یه دستگاه خوب رو میتونن بدن تا کلاه سرمون نره؟

از همه ی دوستانی که راهنمایی میکنن پیشاپیش تشکر میکنم.

دوست عزیز به غیر از یه مورد همه ی چیزایی که گفتی نشونه ی PS3 بود.

) اینکه دستگاه رو فقط و فقط برای بازی میخوایم اونم نه آنلاین و شبکه ای و این کارا و مثلا تو ps2 چند بار فیلم دیدیم.

هردوشون تو ایران فقط به درد بازی میخورن اما PS3 بهتره چون فیلم بلوری هم پخش میکنه

اول اینکه بازی راحت اجرا بشه و هی برای بازیهای جدید به گیر نخوریم یا اینکه دردسر زیادی نداشته باشه

فعلا ایکس باکس راحت تره(البته فقط در مورد بازی های خیلی جدید) در بقیه ی موارد ps3 آسونه فقط بازی رو میریزین رو هاردش و با یه برنامه اجراش میکنین.(اگه شیراز باشین یه جا بلدم که بازیهاش همه ی فیکس هاش کامله و راحت)

دوم تعداد بازیهاش زیاد باشه چون این داداش من خوره ی بازیه و هفته ای یه بازی میخوره

به خاطر وجود بازی های خیلی خوبه انحصاری این گزینه هم من میگم PS3 خیلی بهتره

سوم یه جور باشه که بازیها رو از روی هارد اکسترنال به صورت کپی بخونه ( چون من دیدم بازی روی هارد میفروشن میخوام یه هارد 500 اکسترنال بدم پر کنن)

فعلا فقط PS3 از رو هارد اجرا میکنه.

سگ جون بودن PS3 حداقل 3برابر ایکس باکسه

آخرین نکته اینه که ما کلا سونی باز بودیم تا حالا یعنی همون اویل که play station 1 اومد خریدیم و بعدش play station 2 و بعدش psp2000 . اینو گفتم که اگر کار کردن با ایکس باکس سخته در نظر بگیرید.

اگه سونی بازی بودی که با بازی نکردن بازی های انحصاری PS3 افسردگی میگیری

یه چیز دیگه هم الان یادم اومد اینکه با وجود قیمت های بالای این کنسول ها ، ما میخوایم یه کنسول دسته دوی تمیز بگیریم. دوستان مشخصات یه دستگاه خوب رو میتونن بدن تا کلاه سرمون نره؟

مشخصات خاصی نداره حداقلش اینه که قیافش سالم باشه.

همه ی این ها یک جواب داره اون هم همین PS3 هستش البته کپی خور...

اما این یکی،شک نکن خیلی اذیتت میکنه

اون صفرم هم که از برتری های PS3 نسبت به XBOX هستش

همه ی این ها یک جواب داره اون هم همین PS3 هستش البته کپی خور...
اما این یکی،شک نکن خیلی اذیتت میکنه
اون صفرم هم که از برتری های PS3 نسبت به XBOX هستش
دوست عزیز به غیر از یه مورد همه ی چیزایی که گفتی نشونه ی PS3 بود.
هردوشون تو ایران فقط به درد بازی میخورن اما PS3 بهتره چون فیلم بلوری هم پخش میکنه
فعلا ایکس باکس راحت تره(البته فقط در مورد بازی های خیلی جدید) در بقیه ی موارد ps3 آسونه فقط بازی رو میریزین رو هاردش و با یه برنامه اجراش میکنین.(اگه شیراز باشین یه جا بلدم که بازیهاش همه ی فیکس هاش کامله و راحت)
به خاطر وجود بازی های خیلی خوبه انحصاری این گزینه هم من میگم PS3 خیلی بهتره
فعلا فقط PS3 از رو هارد اجرا میکنه.
سگ جون بودن PS3 حداقل 3برابر ایکس باکسه
اگه سونی بازی بودی که با بازی نکردن بازی های انحصاری PS3 افسردگی میگیری
مشخصات خاصی نداره حداقلش اینه که قیافش سالم باشه.

ممنون از شما.
راستش یه دستگاه دست دو هست با این مشخصات:

PS3 Slime 160GB
کپی خور 3.55 اصلی هست(دانگرید نشده )
یک بازی اورجینال جهت بوت دستگاه
دو دسته اورجینال
دانگل TB برای اجرای بازیهای جدید
یک کیف ps3
و کابل HDMI سونی

اینم عکساشه :

اول اینکه چند میارزه؟
بعد اینکه این دانگلش به کار میاد با توضیحاتی که در پست قبل دادم و اینکه می گفت با دانگل بازی اجرا بشه فشار کمتری میاد به دستگاه، درسته؟
و این فروشنده گفته به من که دانگلش تا مکس پین 3 اجرا کرده.
و گفت برای بازیهای جدید دانگل جدید نیازه، درسته؟

ممنون

ممنون از شما.
راستش یه دستگاه دست دو هست با این مشخصات:

اینم عکساشه :

اول اینکه چند میارزه؟
بعد اینکه این دانگلش به کار میاد با توضیحاتی که در پست قبل دادم و اینکه می گفت با دانگل بازی اجرا بشه فشار کمتری میاد به دستگاه، درسته؟
و این فروشنده گفته به من که دانگلش تا مکس پین 3 اجرا کرده.
و گفت برای بازیهای جدید دانگل جدید نیازه، درسته؟

ممنون

دوست عزیز این دانگل دو هفته پیش هک شد و الان دو هزار تومن هم نمی ارزه. بگو دانگلشو نمیخوام. یه نظر من با توجه به دسته ی اضافه و کابل خوب و بازی و کیف اگه تا 600 هم بگیریش خوبه.
اگه بخوای نو بخری 800 تومن قیمت دستگاهه یه چیزی خرج کپی خورش. 30 40 تومن قیمت بازی اوریجینال دسته 70 تومن و خلاصه بخای نو بخری 900 تا یک با این چیزا میشه.

دوست عزیز این دانگل دو هفته پیش هک شد و الان دو هزار تومن هم نمی ارزه. بگو دانگلشو نمیخوام. یه نظر من با توجه به دسته ی اضافه و کابل خوب و بازی و کیف اگه تا 600 هم بگیریش خوبه.
اگه بخوای نو بخری 800 تومن قیمت دستگاهه یه چیزی خرج کپی خورش. 30 40 تومن قیمت بازی اوریجینال دسته 70 تومن و خلاصه بخای نو بخری 900 تا یک با این چیزا میشه.

سلام،
هک شد یعنی اینکه بازیهایی که میاورد دیگه به صورت کپی هم میاد همین جوری؟ درسته؟
فک کنم بدون دانگل کمتر میده؟
یعنی اصلا دیگه به کار نمیاد؟

ممنون

سلام،
هک شد یعنی اینکه بازیهایی که میاورد دیگه به صورت کپی هم میاد همین جوری؟ درسته؟
فک کنم بدون دانگل کمتر میده؟
یعنی اصلا دیگه به کار نمیاد؟

ممنون

بله تقریبا تمام بازی هایی که برای اجرا به ترو بلو احتیاج داشتن دیگه ندارن. تروبلو هم قیمتش قبل از این قضیه حتی تا 200 تومن هم رفت اما دیگه مفت نمی ارزه فعلا

بله تقریبا تمام بازی هایی که برای اجرا به ترو بلو احتیاج داشتن دیگه ندارن. تروبلو هم قیمتش قبل از این قضیه حتی تا 200 تومن هم رفت اما دیگه مفت نمی ارزه فعلا

ممنون که گفتین، پس مطمئن باشم نگیرم؟ :دی
یهو نگیرم بعد نیاز باشه کلی پول بدم؟ :دی
چون این قیمتش خوب میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or