راهنمایی برای خرید PS3

سلام.
این تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
خیلی ممنون ازتون.من این تاپیک رو قبل از سوالم خونده بودم.منتها توی این تاپیک مدلهای مختلف کپی خور که الان توی بازار هست گفته نشده یا اینکه من اگه خواسته باشم آکبند بگیرم و بعدش کپی خور کنم میشه یا نه ، حتما باید دسته دوم تهیه کنم.چون یکی از دوستام میگفت که دیگه دستگاه نو که کپی خور هم بشه پیدا نمیکنی یا فت کپیخور پیدا نمیشه یه همچین چیزی...اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

خیلی ممنون ازتون.من این تاپیک رو قبل از سوالم خونده بودم.منتها توی این تاپیک مدلهای مختلف کپی خور که الان توی بازار هست گفته نشده یا اینکه من اگه خواسته باشم آکبند بگیرم و بعدش کپی خور کنم میشه یا نه ، حتما باید دسته دوم تهیه کنم.چون یکی از دوستام میگفت که دیگه دستگاه نو که کپی خور هم بشه پیدا نمیکنی یا فت کپیخور پیدا نمیشه یه همچین چیزی...اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

اگه تاپیک رو کامل و با دقت مطالعه می کردین جواب سوالاتون رو پیدا می کردین
انواع کپیخور؟
- مهم ترین و بهترین نوع کپیخور در حال حاضر CFW 3.55 هست که تقریبا تمام بازیها رو بدون مشکلی میتونین اجرا کنید و هزینه ای برای خرید دانگل یا ... هم نداره
- دانگل ها وسیله هایی هستند شبیه USB Flash ها که به کنسول متصل شده و به وسیله آنها میشه بازیها رو اجرا کرد ، مثل : دانگل True Blue و ...
- روش دیگری که استفاده میشه ، تبدیل کنسول CEX به DEX هست که دردسرهای خودش رو داره (توضیح : کنسول DEX کنسولی هست که بوسیله سازندگان بازیها مورد استفاده قرار میگیره و به همین جهت تفاوت هایی در قابلیت های کنسول نوع CEX و DEX وجود داره)
آموزش تبدیل Cex یه Dex + اجرای بازی های +3.60 (اسلیم)

DEX V.S. CFW ( توضیحات - تفاوت ها - راهنمایی برای نصب )

نوشتم که کنسول FAT نو دیگه توی بازار نیست ، توی بازار Slim نو کپیخور و ارجینال موجود هست ، کنسول کپیخور قیمتش بالاتر از ارجینال هست ، مدل های ارجینال توی بازار قابل کپیخور شدن نیستن (فعلا)
اگه میخوای کپی بازی کنی باید کنسول کپیخور خریداری کنین ، چه نو و چه دست دوم ، البته یه سری از کنسولهایی که کپیخور نیستن (دسته دوم) رو میشه کپیخور کرد (چون FW این کنسول ها از 3.55 بیشتر ولی از 4 کمتر هست) که هزینه ای حدود 50-100 تومان باید پرداخت بشه
با این وضعیت بازار من خرید کنسول Slim کپیخور دسته دوم رو پیشنهاد می کنم و در صورتی که مشکل مالی ندارین خرید کنسول Slim کپیخور نو

سلام
1) اقا جواب را کامل بده لطفا
2) من میخوام خرید ps3 slim یه چند ماه 5 6 ماه طول بدم بعد بنظرتون اون موقع دستگاه کپی اک پیدا میشه یا رو به انقراض؟
3) بهترین فریمی که واسه ps3 slim پیشنهاد میکنی چیه ؟واسه اجر بازی های بیشتر فکر کن داری واسه بچه هات میگریا
4) هر فریمی داستگاه داشته باشه بازم نیاز به دانگل هست؟
5) همه hard external ها رو ps3 جواب میدن؟
6) خودت با ps3 کردی؟
7)از اینکه بازیهاش کمه افسرده نشدی؟
8 ) میخوام xbox بفروشم ps3 بگیرم پیشنهاد میکنی اینکارو یا منع؟؟
9) همین دیگه تشکر نکنته مهمی مونده که نپرسیدم واسه خرید خودت بگو
10 ) راستی دستگاه انگار همه ریجن ها رو اجرا میکنه راسته؟
11) راستی همه همین سوالا رو میپرسن اینا رو جواب بدی همه فیض میبریم با هم اینجوری ثوابش چند برابر انگار چندتا combo پشت سر هم زدی
12) بازی های ps2 هم اجرا میکنه ؟

سلام
2) من میخوام خرید ps3 slim یه چند ماه 5 6 ماه طول بدم بعد بنظرتون اون موقع دستگاه کپی اک پیدا میشه یا رو به انقراض؟
3) بهترین فریمی که واسه ps3 slim پیشنهاد میکنی چیه ؟واسه اجر بازی های بیشتر فکر کن داری واسه بچه هات میگریا
6) خودت با ps3 کردی؟
11) راستی همه همین سوالا رو میپرسن اینا رو جواب بدی همه فیض میبریم با هم اینجوری ثوابش چند برابر انگار چندتا combo پشت سر هم زدی
ببخشید امیر آقا من جواب میدم بی احترامی نباشه :">
2)سوال اولتون که ربط مستقیم به جیبتون داره اگه هزینش مهم نیست الان بگیر :D اگر هم مهمه که باید صبرکنی تا یکم قیمتا شاید شاید تغییر کنه
3)بستگی داره بخواین از true blue یا dex استفاده کنین یا نه ولی فریمور 3.55 بهترینشه هرکاری بخواین بکنین باید ازین فریم بکنین
4)اگه بخوای کپی بازی کنی نباید بالای 3.5 باشه
5)
نه معمولا اونایی که usb 2 هستن بهتر جواب میدن ولی اگه usb 3 باشه باید با هاب وصلش کنی
6)این و خود آقا امیر اگه جوابای من کامل نبود دوباره میگن براتون :D

7)بازیای کمی داره؟؟؟؟؟؟ بی انصافی نکنین دیگه از 360 که بیشتر بازی داره :D حالا یکم دیر و زود داره پچ شدنشون
8)آخرای نسله اگه اصرار به بازی کردن انحصاریا نداری نفروش البته تا نسل بعد بیاد و قیمتش توی ایران از کلیه آدم ارزونتر بشه 4-5 سال طول میکشه دیگه میل خودته :D
9)نکته های دیگه هم که تشخیص اصل بودن دسته و هک کردن کنسوله که از فرومای دیگه بنظرم ببینین بهتره
10)بله دیجن فری هستش ولی ریجن 2 بهتره pal
12)بله ولی یه سری ساخت خاص این قابلیت رو داره البته با باز کردن و دست کاری کردن دستگاه هم میشه ببخشید من فضولی کردما :D
بهرحال اطلاعات در حد ایشون نیست همینجوری گفتم تا ایشون بیان

من میخوام PS3 Fat 40GB امرو بفروشم چهارصدوخورده ای میخوام Super Slim سفید بخرم.. به نظرتون خوبه یا نه همین رو داشته باشم ؟
به نظرتون می ارزه بخرم Super Slim؟ خودمم هم تا 400 میتونم روش بزارم اگه بفروشم!
من اینکنسولو 4سال پیش گرفتم گفتم دیگه داره عمرش تموم میشه.. به نظزتون بفروشم super slim بگیرم یا نه؟

سلام
6) خودت با ps3 کردی؟

سلام.
1) چشم :D
2) با وضعیت این روزهای ارز و اقتصاد اصلا نمیشه به طور قطعی نظر داد ، شاید قیمت ها شدیدا اقزایش پیدا کنه و بازار با کمبود کنسول مواحه بشه ، شاید هم برعکس ، یعنی کاهش قیمت (که البته بعید می دونم)
3) به نظر من بهترین FW همین CFW 3.55 هست که کپیخور هست و بازیهای قدیمی که تقریبا همه هک شدن ، بازیهای جدید هم کم کم هک میشه
4) در صورتی که کنسول CFW 3.55 کپیخور خریداری بشه ، هیچ نیازی به دانگل ندارین
5) تقریبا همه مدل ها قابل شناسایی هستند ولی تا جایی که من شنیدم PS3 Slim در تامین برق هارد از طریق USB کمی ضعیف عمل میکنه و به همین جهت خرید هارد آداپتوردار رو پیشنهاد می کنم ، همچنین از برند های معتبر مثل WD و حتما با گارانتی خریداری بشه ، ضمن اینکه شناسایی هاردهای USB3 کمی سخت و برای بعضی مدل های خاص غیر ممکن هست ، حواستون به این مورد باشه
6) چی؟
7) بازیهاش کمه؟ اولا که به نظرم اصلا کم نیست ، دوما بازی انحصاری PS3 اینقدر عالی هست که حتی فقط یکی از این عنوان ها (مثل سری Uncharted) ارزش خرید کنسول PS3 رو داره
8) من نظری ندارم ، اگه آنلاین بازی کردن و بازیهای انحصاری 360 مهم نیست براتون ، بله ، پیشنهاد می کنم
9) این تاپیک رو قبل از خرید مطالعه کنید :
راهنمای جامع خرید PS3
10) در اجرای بازی تفاوتی بین رجیون ها نیست ، ولی برای اجرای فیلم باید رجیون کنسول با فیلم یکی باشه
11) ما هم به همه جواب میدیم ، کاری که از دستمون بر میاد دیگه :D
12) سری اولیه PS3 FAT بله ، چنین قابلتی داشت (البته اگه اشباه نکنم فقط بازیهای ارجینال) ولی مدل های بعدی و Slim این قابلیت رو نداره

ببخشید امیر آقا من جواب میدم بی احترامی نباشه :">
بهرحال اطلاعات در حد ایشون نیست همینجوری گفتم تا ایشون بیان

خواهش میکنم ، شما لطف دارین :">

سلام دوستان............
rose.gif

راستش من اصلا از کنسول بازی سر در نمیارم!....کلا تا الان با کامپیوتر بازی میکردم! اونم فقط جی تی ای و فیفا............. الان یه مدته لپ تاپ گرفتم که کلا با لپ تاپ حال نمیده بازی کنی....... اون سیستمم فروختم....... الان میخوام یه کنسول بازی بگم برام بیارن از خارج...میخوام یه چیزی باشه که دردسر نداشته باشه و راحت بشه کپی خورش کرد تو ایران و دردسر نداشته باشه و بازیهایی هم که میاد زود به زود بشه تهیه اش کرد....یه راهنمایی میخوام و میخوام بدونم ایکس باکس بگیرم یا پی اس 3 ؟؟؟؟؟ ............................
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
از قیمت هاشون هم اگه خبر دارین به قیمت ایران لطف کنید و بگید یه دنیا ممنون میشم...مرسی:x

سلام دوستان............
rose.gif

راستش من اصلا از کنسول بازی سر در نمیارم!....کلا تا الان با کامپیوتر بازی میکردم! اونم فقط جی تی ای و فیفا............. الان یه مدته لپ تاپ گرفتم که کلا با لپ تاپ حال نمیده بازی کنی....... اون سیستمم فروختم....... الان میخوام یه کنسول بازی بگم برام بیارن از خارج...میخوام یه چیزی باشه که دردسر نداشته باشه و راحت بشه کپی خورش کرد تو ایران و دردسر نداشته باشه و بازیهایی هم که میاد زود به زود بشه تهیه اش کرد....یه راهنمایی میخوام و میخوام بدونم ایکس باکس بگیرم یا پی اس 3 ؟؟؟؟؟ ............................
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
از قیمت هاشون هم اگه خبر دارین به قیمت ایران لطف کنید و بگید یه دنیا ممنون میشم...مرسی:x

سلام
راهنمای جامع خرید PS3
قیمت مربوط به 5 روز پیش:
160 گیگ کپیخور 1070
320 گیگ کپیخور 1220
160 اوریج خور باندل 2 دسته رنگ قرمز و نقره ای 1 میلیون تومن
سوپر اسلیم 500 گیگ 1900
اینم لینک تاپیک قیمت روز PS3 :
http://forum.bazicenter.com/thread24798/page167
در مورد سوال 360 یا PS3 من نظر خودم رو در صورتی که هردو کنسول کپیخور باشن میگم :
کنسول 360 کنترلرهای خیلی بهتری داره و دست در مدت طولانی درد نمیگیره ولی PS3 طراحی ضعیف تری در زمینه دسته های کنسول انجام داده و بعد از مدتی بازی کردن مچ دست خسته میشه ، بازیهای PS3 به دلیل اینکه معمولا به صورت کپی روی هارد خریداری میشه معمولا قیمت مناسبتری داره ، عناوین انحصاری PS3 خیلی بیشتر و بهتر هستند از عناوین انحصاری 360 ، من خرید PS3 رو پیشنهاد میکنم

سلام
راهنمای جامع خرید PS3
قیمت مربوط به 5 روز پیش:

اینم لینک تاپیک قیمت روز PS3 :
http://forum.bazicenter.com/thread24798/page167
در مورد سوال 360 یا PS3 من نظر خودم رو در صورتی که هردو کنسول کپیخور باشن میگم :
کنسول 360 کنترلرهای خیلی بهتری داره و دست در مدت طولانی درد نمیگیره ولی PS3 طراحی ضعیف تری در زمینه دسته های کنسول انجام داده و بعد از مدتی بازی کردن مچ دست خسته میشه ، بازیهای PS3 به دلیل اینکه معمولا به صورت کپی روی هارد خریداری میشه معمولا قیمت مناسبتری داره ، عناوین انحصاری PS3 خیلی بیشتر و بهتر هستند از عناوین انحصاری 360 ، من خرید PS3 رو پیشنهاد میکنم

یه دنیا ممنون از راهنماییتون:)

درود...................:)
.
میخواستم بدونم اگه یه پی اس 3 بخوان برام از خارج بیارن! مدلش چی باشه که اینجا بشه راحت کپی خورش کرد؟:-/.....................
.
اگه لطف کنین و چند تا مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم............b-)
.
مرسی:x

درود...................:)
.
میخواستم بدونم اگه یه پی اس 3 بخوان برام از خارج بیارن! مدلش چی باشه که اینجا بشه راحت کپی خورش کرد؟:-/.....................
.
اگه لطف کنین و چند تا مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم............b-)
.
مرسی:x

سری FAT که دیگه تولید نمیشه
سری Slim تولید میشه ولی مدلهایی که قابل کپیخور شدن باشن کمتر پیدا میشه ، مخصوصا در خارج از کشور
سری Super Slim که به تازگی وارد بازار شده کپیخور نمیشه

سری FAT که دیگه تولید نمیشه
سری Slim تولید میشه ولی مدلهایی که قابل کپیخور شدن باشن کمتر پیدا میشه ، مخصوصا در خارج از کشور
سری Super Slim که به تازگی وارد بازار شده کپیخور نمیشه

بازم ممنونم از اینکه سوالم رو جواب دادین.
پس با این اوصاف یا باید بیخیال کپی خور کردن باشم و بگم از همونجا بیارن! و یا از همینجا بگیرم و کپی خور باشه...............
فقط یه چیز دیگه! این مدل های اسلیم که میگین بعضی هاشون قابل کپی خور شدن هستن، رو ازشون اطلاع دارین و میدونین چه مدل هایی از سری slim هستند؟
......
بازم متشکرم از راهنماییتون:x

بازم ممنونم از اینکه سوالم رو جواب دادین.
پس با این اوصاف یا باید بیخیال کپی خور کردن باشم و بگم از همونجا بیارن! و یا از همینجا بگیرم و کپی خور باشه...............
فقط یه چیز دیگه! این مدل های اسلیم که میگین بعضی هاشون قابل کپی خور شدن هستن، رو ازشون اطلاع دارین و میدونین چه مدل هایی از سری slim هستند؟
......
بازم متشکرم از راهنماییتون:x

خواش می کنم
با قیمت هایی که بازیهای ارجینال دارن ، من پیشنهاد میکنم از داخل کشور کپیخور خریداری کنید
دقیق نمیدونم که چه سریالهایی از Slim کپیخور میشه ولی توجه کنید که باید FW کنسول 3.55 یا کمتر باشه که بتونین کپیخورش کنید ، اینجا بپرسید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند:
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

خواش می کنم
با قیمت هایی که بازیهای ارجینال دارن ، من پیشنهاد میکنم از داخل کشور کپیخور خریداری کنید
دقیق نمیدونم که چه سریالهایی از Slim کپیخور میشه ولی توجه کنید که باید FW کنسول 3.55 یا کمتر باشه که بتونین کپیخورش کنید ، اینجا بپرسید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند:
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

خیلی ممنونم از اطلاعات خوبتون و مرسی بابت راهنمایی:)

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه ps3 fat 160 gig که کپی خور 3.55 هست رو با دو تا دسته و یک بازی ارجینال گرفتم 500 به نظرتون خوب گرفتم یا طرف گرون داده به من.

دستگاه دست دو هستش.

ممنون و موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or