راهنمایی برای خرید PS3

ممنون که گفتین، پس مطمئن باشم نگیرم؟ :دی
یهو نگیرم بعد نیاز باشه کلی پول بدم؟ :دی
چون این قیمتش خوب میده.

دوست عزیز تقریبا فقط 4 بازی از بازی های تروبلو فیکس نشدن که اون ها هم به زودی میشن. یعنی چیزی حدود 200 تا بازی اخیرا فیکس شده. و تیم تروبلو هم تقریبا 2 ماهه که هیچ بازیه جدیدی رو فیکس نکرده یعنی معلوم نیست کجا رفتن. حالا دیگه تصمیم با خودته.

1- اونایی که فرمویر کارخونه ای 3.55 نباشن ولی با دانگرید کپی خور شن در اجرای

بلوری فیلم کپی / بازی های فیکس 3.55

تفاوت و مشکلی دارن؟

2- الان دیگه اصلا فرمویر استوک 3.55 کجا گیر میاد بیام تهران؟

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
قصد خريد يكدستگاه ps3 رو دارم (احتمالا دست دوم). از اونجايي كه به موارد هك اين دستگاه آشنايي ندارم، دوستان راهنمايي كنند چه دستگاه و با چه ورژني بگيرم كه مشكلي در هك كردن بازي ها نداشته باشم. در صورت امكان اگر به صورت خلاصه يكسري اطلاعات راجع به هك و هزينه هاي مربوط به آن در اختيارم بذارين.

دوستان من میخوام یه ps3 fat 40g بگیرم 350000 دست دو
1-قیمت را خوب گفته
2-اصلا فت بگیرم چون میگن خراب میشه از نوع 65 نانومتری هست
3-دستگاه هم تمیز و سالم هست خواهشا کمک کنید تا پشسمون نشیم
4-از کجا بفهمیم ریفر نیست؟
5-کلا برای خرید دست دوم باید به چه چیزایی توجه کنیم؟
6-به مدت 1 ساعت با دستگاه بازی کردم هیچ صدای غیر عادی نمیداد:x

سلام...
120 G با فریمور 3.55 دست دوم پونصدتا خوبه؟
پوآرو بشم با اجازتون؟!
فروشنده گفت از خودم خریده و دوماه بیشتر کار نکرده!
گفت اون موقه از خودم 580تا خریده!!!
دوماه پیش این مدل PS3 آکش 580تا بوده؟

سلام
ريفر يعني دستگاه مشكل داشته البته درخارج ازكشور گارانتي داشته بعد يوزر اون دستگاه مشكل دارو داده به نمايندگي بعد به جاش يه نو بهش دادند بعد اوني كه مشكل داشته ميره انبار بعد چند ماه دوباره ميره كارخونه بازسازي ميشه و بعد دوباره به بازاراي خودشون برنميگرده بلكه ميره به بازار كشورهاي جهان سوم مثل ايران;;)
استوك هم يعني كاركرده يوزر به يوزر.

درود .
من تصمیم دارم یه کنسول بگیرم. خواهشا بدون تعصب راهنمایی کنید. یه LED 3D دارم می گیرم می خوام یه کنسول هم براش بگیرم. شنیده بودم PS3 برای 3D بهتره. درسته؟ کلا XBOX 360 بگیرم یا PS3?
اینم بگم ، ایران نیستم. قیمت هاشون هم حدودا نزدیکن.

با سپاس

سری جدید اسلیم هم امروز از نزدیک دیدم عکس هم گرفتم
خیلی پلاستیکی شده:

jv0r9kp5m9ezdm4z9bsi.jpg

aweyg5o6lsutl7ib7s92.jpg

bt1updy2cltr8ip4wekc.jpg

رفیقم یه اسلیم 160 کپی خور با دو دسته اورجینال و کیف کوله ای و کابل اچ دی ام آی و کاملاً سالم و تمیز رو میده 700 به نظرتون میارزه؟

با این وضعیت دلار و بازار به نظر من تقریبا همین حدود قیمت هست
اگه کمتر بده که خیلی بهتره

سلام..ببخشید یه سوالی داشتم.من تازه کارم میخوام ps3 بخرم.منتها حالت کپی خور میخوام باشه.از دوستان که پرسیدم میگن باید دسته دوم بگیرم.میخواستم ببینم الان هیچ مدلی نیست که بشه نو گرفت و کپی خور کرد؟ چون اطمینانی به جنس دسته دوم نیست.اگه میشه یه خورده توضیح بدین درباره مدلهایی که هستش که حالا یا کپی خور یا اینکه بشه کپیخورش کرد و پیشنهاد خودتون چیه.ممنون

سلام
معلومه دیگه ps3

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

درود .
من تصمیم دارم یه کنسول بگیرم. خواهشا بدون تعصب راهنمایی کنید. یه LED 3D دارم می گیرم می خوام یه کنسول هم براش بگیرم. شنیده بودم PS3 برای 3D بهتره. درسته؟ کلا XBOX 360 بگیرم یا PS3?
اینم بگم ، ایران نیستم. قیمت هاشون هم حدودا نزدیکن.

با سپاس

سلام
معلومه دیگه ps3
چون تقریبا تمام بازی های انحصاری ps3 و بازی های معروف مولتی پلترفرم ، قابلیت 3d دارن و پی اس 3 بهرتین گزینه هست.به خصوص در مورد بازی های انحصاری

سلام..ببخشید یه سوالی داشتم.من تازه کارم میخوام ps3 بخرم.منتها حالت کپی خور میخوام باشه.از دوستان که پرسیدم میگن باید دسته دوم بگیرم.میخواستم ببینم الان هیچ مدلی نیست که بشه نو گرفت و کپی خور کرد؟ چون اطمینانی به جنس دسته دوم نیست.اگه میشه یه خورده توضیح بدین درباره مدلهایی که هستش که حالا یا کپی خور یا اینکه بشه کپیخورش کرد و پیشنهاد خودتون چیه.ممنون

سلام.
این تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or