سلام
1) اقا جواب را کامل بده لطفا
2) من میخوام خرید ps3 slim یه چند ماه 5 6 ماه طول بدم بعد بنظرتون اون موقع دستگاه کپی اک پیدا میشه یا رو به انقراض؟
3) بهترین فریمی که واسه ps3 slim پیشنهاد میکنی چیه ؟واسه اجر بازی های بیشتر فکر کن داری واسه بچه هات میگریا
4) هر فریمی داستگاه داشته باشه بازم نیاز به دانگل هست؟
5) همه hard external ها رو ps3 جواب میدن؟
6) خودت با ps3 کردی؟
7)از اینکه بازیهاش کمه افسرده نشدی؟
8 ) میخوام xbox بفروشم ps3 بگیرم پیشنهاد میکنی اینکارو یا منع؟؟
9) همین دیگه تشکر نکنته مهمی مونده که نپرسیدم واسه خرید خودت بگو
10 ) راستی دستگاه انگار همه ریجن ها رو اجرا میکنه راسته؟
11) راستی همه همین سوالا رو میپرسن اینا رو جواب بدی همه فیض میبریم با هم اینجوری ثوابش چند برابر انگار چندتا combo پشت سر هم زدی
12) بازی های ps2 هم اجرا میکنه ؟
سلام.
1) چشم

2) با وضعیت این روزهای ارز و اقتصاد اصلا نمیشه به طور قطعی نظر داد ، شاید قیمت ها شدیدا اقزایش پیدا کنه و بازار با کمبود کنسول مواحه بشه ، شاید هم برعکس ، یعنی کاهش قیمت (که البته بعید می دونم)
3) به نظر من بهترین FW همین CFW 3.55 هست که کپیخور هست و بازیهای قدیمی که تقریبا همه هک شدن ، بازیهای جدید هم کم کم هک میشه
4) در صورتی که کنسول CFW 3.55 کپیخور خریداری بشه ، هیچ نیازی به دانگل ندارین
5) تقریبا همه مدل ها قابل شناسایی هستند ولی تا جایی که من شنیدم PS3 Slim در تامین برق هارد از طریق USB کمی ضعیف عمل میکنه و به همین جهت خرید هارد آداپتوردار رو پیشنهاد می کنم ، همچنین از برند های معتبر مثل WD و حتما با گارانتی خریداری بشه ، ضمن اینکه شناسایی هاردهای USB3 کمی سخت و برای بعضی مدل های خاص غیر ممکن هست ، حواستون به این مورد باشه
6) چی؟
7) بازیهاش کمه؟ اولا که به نظرم اصلا کم نیست ، دوما بازی انحصاری PS3 اینقدر عالی هست که حتی فقط یکی از این عنوان ها (مثل سری Uncharted) ارزش خرید کنسول PS3 رو داره
8) من نظری ندارم ، اگه آنلاین بازی کردن و بازیهای انحصاری 360 مهم نیست براتون ، بله ، پیشنهاد می کنم
9) این تاپیک رو قبل از خرید مطالعه کنید :
راهنمای جامع خرید PS3
10) در اجرای بازی تفاوتی بین رجیون ها نیست ، ولی برای اجرای فیلم باید رجیون کنسول با فیلم یکی باشه
11) ما هم به همه جواب میدیم ، کاری که از دستمون بر میاد دیگه

12) سری اولیه PS3 FAT بله ، چنین قابلتی داشت (البته اگه اشباه نکنم فقط بازیهای ارجینال) ولی مدل های بعدی و Slim این قابلیت رو نداره
ببخشید امیر آقا من جواب میدم بی احترامی نباشه
بهرحال اطلاعات در حد ایشون نیست همینجوری گفتم تا ایشون بیان
خواهش میکنم ، شما لطف دارین