راهنمایی برای خرید PS3

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه ps3 fat 160 gig که کپی خور 3.55 هست رو با دو تا دسته و یک بازی ارجینال گرفتم 500 به نظرتون خوب گرفتم یا طرف گرون داده به من.

دستگاه دست دو هستش.

ممنون و موفق باشید
خیلی خوبه برو پیشونیشو ماچ کن.

سلام خدمت دوستان
ps3 160 گیگ چند تا بازی کفاف میده مثلا این بازی ها را می توانم همش را روش بریزم TIN TIN و rage و little big planet همه ی شماره هاش و heavy rain و god of war3 و uncharted همه ی شماره ها و infamus2 و killzone

سلام خدمت دوستان
ps3 160 گیگ چند تا بازی کفاف میده مثلا این بازی ها را می توانم همش را روش بریزم TIN TIN و rage و little big planet همه ی شماره هاش و heavy rain و god of war3 و uncharted همه ی شماره ها و infamus2 و killzone

سلام
نه بابا ، چه خبره!
فقط Uncharted 3 (نسخه 3D) تقریبا 50 گیگ جا میگیره
البته بعضی بازیها حجم کمتری دارن ولی عناوین انحصاری معمولا حجمشون زیاد هست
پیشنهاد میشه هارد اکسترنال خریداری کنید

هارد اکسترنال چنده؟
بعد ps3 320 g چی کفاف بازی های بالا را میده

نه ، در هر صورت خرید هارد اکسترنال لازم هست ، چون بعضی بازیها فقط از هارد اکسترنال اجرا میشه
قیمت رو میتونین از بازار و یا سایت های مختلف بگیرین :
ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال
RayanSaba Online PC Shop - call (021) 66954982 - اولین و پربیننده ترین سایت لیست قیمت و فروش آنلاین قطعات کامپیوتر
چاره: فروشگاه اینترنتی کامپیوتر، لوازم خانگی، موبایل، تلویزیون، دوربین و لوازم عکاسی و هزاران محصول دیگر
و ...
*چون قیمت ها ثابت نیست من نمیتونم قیمت بدم بهتون
این تاپیک ها رو هم مطالعه کنید بد نیست:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3

سلام دوستان

یک Playstation 3 Fat 40g Silver هست که میخوام بگیرم، دس دوم هست و البته هاردشو هم به جای 40 هارد 320 انداخته و سال 89 خریده و به گفته فروشندش کاملا سالمه و اکثرا هم از هارد استفاده شده و لنزش زیاد کار نکرده... چند تا خط و خش هم روی بدنه هست...2 تا دسته رنگ نقره ای هم همراهش هست...کپی خور ورژن 4.31 میباشد...

قیمت میگه 630 به نظر شما گرون گفته یا باید کمتر بده؟

با تشکر

سلام دوستانیک Playstation 3 Fat 40g Silver هست که میخوام بگیرم، دس دوم هست و البته هاردشو هم به جای 40 هارد 320 انداخته و سال 89 خریده و به گفته فروشندش کاملا سالمه و اکثرا هم از هارد استفاده شده و لنزش زیاد کار نکرده... چند تا خط و خش هم روی بدنه هست...2 تا دسته رنگ نقره ای هم همراهش هست...کپی خور ورژن 4.31 میباشد...قیمت میگه 630 به نظر شما گرون گفته یا باید کمتر بده؟با تشکر
تو همين فروم ميتوني با هارد 640 گيگ بگيري 630ت البته با بازي بوت وكابل HDMI كاملا معلومه كه گرون گفته!!!بدون اون هارد و دسته اضافه تو همين فروم ميدن 430تومن!!!

• Like
Reactions: pclord
با سلام.
دوستان من قصد خرید ps3 کردم میخواستم بپرسم چه فرقی بین کنسول فت و اسلیم است؟به نظر شما باتوجه به قیمت هر کدومشون خرید کدوم یکی به طرفه تره؟

سلام من یه جا دیگه هم پرسیده بودم که الان این تاپیک رو پیدا کردم....ببخشید
امروز رفتم توپخونه ps3 بگیرم که نگرفتم گفتم یه مشورت کنم فردا برم بگیرم!!
320 گیگ کپی خور 4.30 رو دست دوم که خودش میگفت یه مشتری یه روز برد ...فرداش پس اورد ایکس باکس گرفت {خیلی تمیز بود} با یه دسته 950 میداد !
160 گیگ نو کپی خور 950 یه جا دیگه!
160 گیگ کپی خور 850 دست دوم یه جا دیگه!
همشون با یه دسته ارجینال
البته یکی از مغازه ها گفت این دستگاها هیچ کدومش نو نیست و وقتی میاد ما بازش میکنمو .....
منم دست دوم میخام بگیرم ...به نظرتون کدومو بگیرم....یا اصلا نگیرم ؟؟
هارد 500 رو هم 180 میدادن
لطفا چند نفر نظر بدن و فقط 1 نفر نظر نده...خیللیییییییی ممنون

سلام من یه جا دیگه هم پرسیده بودم که الان این تاپیک رو پیدا کردم....ببخشید
امروز رفتم توپخونه ps3 بگیرم که نگرفتم گفتم یه مشورت کنم فردا برم بگیرم!!
320 گیگ کپی خور 4.30 رو دست دوم که خودش میگفت یه مشتری یه روز برد ...فرداش پس اورد ایکس باکس گرفت {خیلی تمیز بود} با یه دسته 950 میداد !
160 گیگ نو کپی خور 950 یه جا دیگه!
160 گیگ کپی خور 850 دست دوم یه جا دیگه!
همشون با یه دسته ارجینال
البته یکی از مغازه ها گفت این دستگاها هیچ کدومش نو نیست و وقتی میاد ما بازش میکنمو .....
منم دست دوم میخام بگیرم ...به نظرتون کدومو بگیرم....یا اصلا نگیرم ؟؟
هارد 500 رو هم 180 میدادن
لطفا چند نفر نظر بدن و فقط 1 نفر نظر نده...خیللیییییییی ممنون
داداش 320 هاردش به دردت نمیخوره چون به هر حال شما باید یه هارد اکسترنال واسه بازیات بگیری و الانم تقریبا همه بازیا از رو هارد اکسترنال اجرا میشن
نظر من رو 160 گیگ هستش حالا اگه نو باشه که خیلی بهتره خیالت از همه لحاظ راحت تره.فقط واسه 20 یا 30 هزار تومن نری از یه مغازه بی درو پیکر بگیری سعی کن از یه جای معتبر بگیری که اگه چیزیم شد فردا جوابگو باشن

اقا تورابه خدا قسم مدیران پست هامو حذف نکنید دیگه این چه انجمنیه سوال میکنم کفر نکردم

دوستان می خواهم ایکس باکسمو با یک پی استیشن 3 تعویض کنم دوسوال دارم گفتم شما ها پلی 3 ها استعداد دارید در این باره حالا سوال ها
1- دوستان بیشتر بازی های پلی 3 کپیخور میشند؟؟؟

2-کیفیت بازی ها روی پلی استیشن 3 با یک مانیتور فول اچ دی چه طوریه از ایکس باکس بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوباره می گویم تورابه خدا قسم مدیران وناظمان این پستمو حذف نکیند تورابه خدا قسم

اقا تورابه خدا قسم مدیران پست هامو حذف نکنید دیگه این چه انجمنیه سوال میکنم کفر نکردم

دوستان می خواهم ایکس باکسمو با یک پی استیشن 3 تعویض کنم دوسوال دارم گفتم شما ها پلی 3 ها استعداد دارید در این باره حالا سوال ها
1- دوستان بیشتر بازی های پلی 3 کپیخور میشند؟؟؟

2-کیفیت بازی ها روی پلی استیشن 3 با یک مانیتور فول اچ دی چه طوریه از ایکس باکس بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوباره می گویم تورابه خدا قسم مدیران وناظمان این پستمو حذف نکیند تورابه خدا قسم

دوستان گفتن که صلاحه که ایکس باکس رو نگه داری.

دوستان گفتن که صلاحه که ایکس باکس رو نگه داری.

چرا اقا عاشق پلی استیشن 3 شدم نصب بازی هاش سخته چه طوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وبه یک دلیل دیگه هم میفروشم ایکس باکس بعدی در سال 2013 میاد ولی پلی 4 در سال 2014 اینطوری پول ندارم تا پلی 4 یا ایکس باکس بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or