قیمت PS3 Slim اوریج دسته دوم چقدره؟!
میخوام PS3 Slim اوریجی که CECH 30xx نباشه پیدا کنم و دانگرید کنم.
بین 1100 تا 1500 بستگی به تمیزی کنسول
قیمت PS3 Slim اوریج دسته دوم چقدره؟!
میخوام PS3 Slim اوریجی که CECH 30xx نباشه پیدا کنم و دانگرید کنم.
سلام
دوستان ps3 از امریکا بگیرن بیارن ایران میصرفه ؟ 160 یا 250 ؟ پول کپی خور شدن چقد درمیاد ؟
سلام دوستان عزیز
من یه نوب واقعی در زمینه کنسولم
اگه میشه کمکم کنید تو زمینه خرید کنسول
یه ps3 اسلیم 160 دسته 2 هست همراهه یه دسته اصلی و موو و نویگیشن ظاهرشم سالمه و یه 120 گیگ بدون موو هر دو کپی خور
اولی 1250 و دومی یه تومن
حالا سوالات
1- قیمتا منصفانست؟
2- موو ارزش 200تومن اضافه رو داره؟
3- فرق میکنه چه ریجنی باشن هردو 2؟
4-برای تست سلامت کنسولا چیکار کنم؟
5- اگه شما بودید کدومو میخریدید؟!!!
1- بله منصفانستسلام دوستان عزیز
من یه نوب واقعی در زمینه کنسولم
اگه میشه کمکم کنید تو زمینه خرید کنسول
یه ps3 اسلیم 160 دسته 2 هست همراهه یه دسته اصلی و موو و نویگیشن ظاهرشم سالمه و یه 120 گیگ بدون موو هر دو کپی خور
اولی 1250 و دومی یه تومن
حالا سوالات
1- قیمتا منصفانست؟
2- موو ارزش 200تومن اضافه رو داره؟
3- فرق میکنه چه ریجنی باشن هردو 2؟
4-برای تست سلامت کنسولا چیکار کنم؟
5- اگه شما بودید کدومو میخریدید؟!!!
ممنونسلام
1- قیمت ها تقریبا همین هست
2- من خودم تجربه استفاده از موو رو ندارم ولی تا جایی که میدونم زیاد بازیهای خوبی واسش نیست و ارزش خرید نداره
3- رجیون واسه بازی مهم نیست ، فقط واسه فیلم دیدم مهم هست که باید رجیون فیلم با کنسول یکی باشه ، که پیشنهاد میشه رجیون 2 یا همون پال تهیه کنید چون فیلم رجیون 2 راحت تر تو ایران گیر میاد
4- تو لینک زیر توضیح دادم در زمان خرید کنسول دسته دوم به چه چیزهایی توجه کنید
5- اگه بتونی 160 رو بدون موو بخری بهتره ، چون مدلهای 120 و 250 گیگ قدیمی تر هستن و مدلهای 160 و 320 جدیدتر هستن و معمولا کمتر ازشون استفاده شده
این دو تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3
موفق باشید
ممنون
160 بدون موو و میده 1050000، قیمتش خوبه؟
راستی یه سوال دیگه تمام بازی ها از رو هارد داخلی دستگاه اجرا میشه؟ یعنی 320 به صرفه تر از 160ه؟ البته خودم یه اکسترنال یه ترا دارم
به نظر شما اسلیم 320 بخرم؟
یا سوپر اسلیم 500 ؟
هر دو کپی خوره
آخه بعضیا میگن با سوپر اسلیم نمیشه همه بازی های کپی رو اجرا کرد ( میگن دردسرش بیشتره )
دوستان من هیچ اطلاعاتی راجع به ps3 ندارم , قصد تعویض کنسولم (360) با یه ps3 fat 60 gig دارم که طبق گفته طرف فریمورش4.50 هست. آیا این مدل ps3 کپی خور میشه و مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاریه خاصی داره یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید, ببخشید سوالام خیلی مبتدیانه بود.