راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوستلن . در حال حاضر خرید ps3 به صرفه تره یا xbox360? منظورم راحتی کار و دردسر کمتر و بازیهای بهتر و قیمت مناسب تر هستش .

اگر بازی های انحصاری ps3 را کنار بزارید xbox360 خیلی بهتر است شبکه لایو هم دردسر وصل شدن و بازی کردن توش خیلی کمتر از PSN است.البته یک نکته باقی می مانده بازی های Arcade که ساخته میشه برای xbox360 که jtag نشده هزینه های بالایی داره چون روی دیسک نیست و باید از لایو خریداری و دانلود بشه.درحالی که در ps3 های کپی خور شده شما راحت بازی را می توانی دانلود کنید و به داخل هارد بریزی و بازی کنید.
تنها تفاوت هایی که خیلی مشهود بود را گفتم.خودتون تصمیم بگیرید.

اگر بازی های انحصاری ps3 را کنار بزارید xbox360 خیلی بهتر است شبکه لایو هم دردسر وصل شدن و بازی کردن توش خیلی کمتر از PSN است.البته یک نکته باقی می مانده بازی های Arcade که ساخته میشه برای xbox360 که jtag نشده هزینه های بالایی داره چون روی دیسک نیست و باید از لایو خریداری و دانلود بشه.درحالی که در ps3 های کپی خور شده شما راحت بازی را می توانی دانلود کنید و به داخل هارد بریزی و بازی کنید.
تنها تفاوت هایی که خیلی مشهود بود را گفتم.خودتون تصمیم بگیرید.
Live فکر کنم پولی هست! ولی PSN پولی نیست و میشه راحت و بدون هزینه آنلاین بازی کنی

دوستان ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما الان خرید یه ps3 fat دست دوم بهتره یا یه Xbox arcide دست دوم (بدون در نظر گرفتن آنلاین)؟

دوستان ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم به نظر شما الان خرید یه ps3 fat دست دوم بهتره یا یه Xbox arcide دست دوم (بدون در نظر گرفتن آنلاین)؟

Fat ریسک بالایی داره با توجه به چراغ زرد اما Xbox بهتر هست(البته برد جاسپر). به راحتی هم میتونید بازی کپی خریداری کنید و بازی کنید ! اما یک سوی قضیه به انحصاری ها بر می گرده که واقعا PS3 در این زمینه بی شک بهترین انتخاب هست . باید ببینید کدوم یک از این ابعاد برای شما ارزشمند هست و بعد با توجه بهش انتخاب درست رو بکنید.

دوستان ببخشید خرید یه ps3 فت که
پشتش هم هک شده
made in japan رو کارتنش نوشته for sell and use in japan می ارزه ؟کیا اینا هم مثل فت های چینی ریسک بالایی دارن ؟

جریان چراغ زرد توی مدل fat چیه؟!
من میخوام ps3 fat بخرم یعنی.بیخیالش بشم؟!
جریان 65 نانومتری چیه؟
بیشترین عمر یک کنسول ps3 چند ساله؟!

دوستان سلام!!!
به نظر شما خرید ps3 الان کاره عاقلانه ایی هست؟!
صرف چه قدر پول رو در این زمینه معقول میدونین؟!
در آخر هم فت یا اسلیم ؟؟؟ با توجه به کپی خور بودن فت و اوجینال خور بودن اسلیم

دوستان سلام!!!
به نظر شما خرید ps3 الان کاره عاقلانه ایی هست؟!
صرف چه قدر پول رو در این زمینه معقول میدونین؟!
در آخر هم فت یا اسلیم ؟؟؟ با توجه به کپی خور بودن فت و اوجینال خور بودن اسلیم
عاقلانه ترین کاری که میتونی انجام بدی خرید PS3 هست و بازی بازیهای انحصاری اون.
اسلیم کپی خور دسته دوم هم توی بازارسنتر هست. ترجیحا اسلیم بخر و فت نخر.

با سلام خدمت همه دوستان
وقتشه که کم کم به گروه ps3 داران ایران بپیوندم :-D

خب
طبق معمول به راهنمایی دوستان نیاز دارم

اول اینکه من XBOX 360 دارم و PS3 رو فقط واسه بازیهای انحصاری اون میخوام ( کی نمی خواد !!)

سوال1 - به نظرتون PS3 نو بخرم یا دسته دوم؟
سوال2- چه مدلی بخرم؟
سوال3 - کپی خور بخرم یا اورجینال؟

سوالات بعدی رو بعد از اینکه جواب اینا رو گرفتم میپرسم !!

1- کارکرده سالم و تمیز گیرت میاد
2- 160 یا 320 اسلیم (طرف سوپر اسلیم کبرا نرو)
3- کپی خور (چون انحصاری هاش زیادن)

• Like
Reactions: Inanc
عاقلانه ترین کاری که میتونی انجام بدی خرید PS3 هست و بازی بازیهای انحصاری اون.
اسلیم کپی خور دسته دوم هم توی بازارسنتر هست. ترجیحا اسلیم بخر و فت نخر.

داداش اسلیم کپی خور یکم با جیب من مشکل برمیخوره دعواشون میشه!!!
واسه همین گفتم فت کپی یا اسلیم اوریج
مساله این است!
مساله بعدی اینه که اگه بخوام نزدیک 1 تومن بدم ps3 بهتر نیست واسمو ps4 رو بگیرم!؟

داداش اسلیم کپی خور یکم با جیب من مشکل برمیخوره دعواشون میشه!!!
واسه همین گفتم فت کپی یا اسلیم اوریج
مساله این است!
مساله بعدی اینه که اگه بخوام نزدیک 1 تومن بدم ps3 بهتر نیست واسمو ps4 رو بگیرم!؟
شما اگه بخوای PS3 اوریج بگیری باید فکر پول بازیهاش رو هم بکنی که از 30 تومن هست تا 170 تومن. واسه Ps4 هم فعلا عناوین به درد بخوری نیست. تازه قیمتش دو برابره. شما PS3 بگیری باهاش انحصاری ها رو بازی کن بعد برو سراغ PS4

• Like
Reactions: Inanc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or