راهنمایی برای خرید PS3

اقا منم چنتا سوال راجع به خرید
منم ایکس باکس دارم میخوام بدمش یه ps3 بگیرم برای همون بازی های انحصاری که کشته منو
ولی خب سوال زیاد هست
1.ps3 دانگریدی خوبه یا نه؟؟
2.چرا با کبری توضیه نمیشه؟؟
3.الان وضعیت هکش به چه صورت هست بازی های جدید که میاد براش میشه کپی بازی کرد؟؟دردسر داره یا نه؟؟الان میگن gta باید با هارد اکسترنال اجرا بشه چیه داستانش؟؟
4.الان یه لیست از بهترین بازی ای ps3 همراه با حجمشون بخوام باید چه کنم؟؟
فعلا اینا ..بعدم یه چنتا سوال دیگه هست که امیدوارم کمکم کنید
  • Like
Reactions: se.phi.roth
اقا منم چنتا سوال راجع به خرید
منم ایکس باکس دارم میخوام بدمش یه ps3 بگیرم برای همون بازی های انحصاری که کشته منو
ولی خب سوال زیاد هست
1.ps3 دانگریدی خوبه یا نه؟؟
2.چرا با کبری توضیه نمیشه؟؟
3.الان وضعیت هکش به چه صورت هست بازی های جدید که میاد براش میشه کپی بازی کرد؟؟دردسر داره یا نه؟؟الان میگن gta باید با هارد اکسترنال اجرا بشه چیه داستانش؟؟
4.الان یه لیست از بهترین بازی ای ps3 همراه با حجمشون بخوام باید چه کنم؟؟
فعلا اینا ..بعدم یه چنتا سوال دیگه هست که امیدوارم کمکم کنید
لطفا از رنگ اتوماتیک استفاده کنید
1 اگه درست دانگرید شده باشه و اسلیم باشه بله خوبه
2 چون گرونه و تو آپدیت 4.55 سونی جلوشو گرفته
3 بله راحت میتونید بازی کنید هر بازی جدید و قدیم رو، 90% بازی ها از اکسترنال اجرا میشن
4 تو گوگل این عبارت رو سرچ کن ps3 exclusive games لیست تا دلت بخواد میاره

آقا من چند جا شنیده بودم میگن ps3 فت بدرد نمیخوره من خودم و دو تا از پسر داییهام گرفته بودیم مثل مرد کار میکنه فقط باید مثل آدم ازش استفاده کنین

متاسفانه دوستان رعایت نمیکنن و ساعتی 6 یا 7 ساعت یه ضرب بازی میکنن برای همین هست که خراب میشن
منم خودم داشتم تا 4 سال مثل مرد کار کرد برام ولی اخرش خراب شد و نشد کاری کنم
فت درست زیباتر ولی دیگه عمرش تمام شده و باید به سوپر اسیم رو اورد

یه سرس سوال داشتم خواهشا اگه می دونین جواب بدین.
یه ps3 slim اورجینال به قیمت 850 تومان هست و اگه اونو بخرم:
1.متونم به صورت نرم افزاری کپی خورش کنم؟
2.اگه به صورت نرم افزاری کپی خور بشه میشه بازی های آرکید رو روش اجرا کرد؟
3.مشکلات استفادا از کپی نرم افزاری چیه؟آیا اگر به این صور ت کپی خور بشه نیاز به هارد اکسترنال برای اجرای بازی ها داره؟
4.در صورت کپی خور بودن آیا میشه بازی رو دانود کرد و با فلش بریزیم تو دستگاه و بازی کرد؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.

• Like
یه سرس سوال داشتم خواهشا اگه می دونین جواب بدین.
یه ps3 slim اورجینال به قیمت 850 تومان هست و اگه اونو بخرم:
1.متونم به صورت نرم افزاری کپی خورش کنم؟
2.اگه به صورت نرم افزاری کپی خور بشه میشه بازی های آرکید رو روش اجرا کرد؟
3.مشکلات استفادا از کپی نرم افزاری چیه؟آیا اگر به این صور ت کپی خور بشه نیاز به هارد اکسترنال برای اجرای بازی ها داره؟
4.در صورت کپی خور بودن آیا میشه بازی رو دانود کرد و با فلش بریزیم تو دستگاه و بازی کرد؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.

اینا دقیقا سوالات منه

چه مدل هایی رو میشه کپی خور نرم افزرای کرد؟

کپی خور با دانگرید چهجوریه؟ باید کنسول رو باز کنن؟

روش هایه کپی خور کردن رو میشه نام ببرید؟

• Like
سلام دوستان تا حالا ps3 نداشتم،الان میخوام برای گیم نتم تهیه کنم با توجه به ساعت های زیادی که روشنه و کار میکنه چه مدل اکبندی بخرم که بتونم کپی خورش کنم؟

• Like
دوستان یه سوال داشتم : الان من slim بخرم یا super slim ؟ بعد اگه اکبند باشه ینی کوپیخور نرم افزاری هم نباشه میشه بازی ها رو از روی هارد بدون دیسک اجرا کنم ؟ بعد یه چیز دیگه اینکه چند میگیرن بازی بریزن رو هارد ؟ مثلا gta v ؟ ممنون ؟ لطفا جواب بدین ضروریه ؟

• Like
سلام خدمت دوستان
قصد خرید یک ps3 160GB slim کپی خور نرم افزاری دست دوم رو دارم.

1. میخواستم بدونم اگه قیمتی که پشت شهرداری میدن با کیس هایی که توی سایت ها پیدا میشه برابر باشه کدومشون قابل اطمینان تره؟
  2. الان روال خرید و فروش چه جوریاس؟ یعنی اگه بخوام مهلت تست رو 1 روزه داشته باشم فروشنده روی چه حسابی دستگاهشو در اختیار من میذاره؟
  3. سوال آخرم اینکه قیمت معقول با این شرایطی که گفتم چقدره؟

• Like
سلام خدمت دوستان
قصد خرید یک ps3 160GB slim کپی خور نرم افزاری دست دوم رو دارم.

1. میخواستم بدونم اگه قیمتی که پشت شهرداری میدن با کیس هایی که توی سایت ها پیدا میشه برابر باشه کدومشون قابل اطمینان تره؟
  2. الان روال خرید و فروش چه جوریاس؟ یعنی اگه بخوام مهلت تست رو 1 روزه داشته باشم فروشنده روی چه حسابی دستگاهشو در اختیار من میذاره؟
  3. سوال آخرم اینکه قیمت معقول با این شرایطی که گفتم چقدره؟

1-صدردصد سایت بهتره
2- دیگه این به طرف بستگی داره که چه قدر به شما اطمینان کنه ولی کسی دیگه نشنیدم از این کارها کنه
3-قیمت ها قطعی نیست همش بالا و پایین میشن از 600 تومان به بالا شما حساب کن
بین رفیق شما که این قدر حساس هستی چرا یه پلی3 اکبند نمیخری بهتره بخدا دیگه هم خیاله شما راحته و هم از کسی که میخری
به نظر من بهتر که بری همون اکبند بخری برای خودت میگم
مرسی

• Like
Reactions: .SoRoUsH.
متاسفانه دوستان رعایت نمیکنن و ساعتی 6 یا 7 ساعت یه ضرب بازی میکنن برای همین هست که خراب میشن
منم خودم داشتم تا 4 سال مثل مرد کار کرد برام ولی اخرش خراب شد و نشد کاری کنم
فت درست زیباتر ولی دیگه عمرش تمام شده و باید به سوپر اسیم رو اورد

دوست عزیز من اسلیم دارم از اول هم دست خودم بوده با سوپر اسلیم چندان فرقی نداره که درسته؟؟
سال 2011 خریدم چهار ساله دارمش مشکلی نداشته کپی خور نرم افزاریه اگه سوپر اسلیم بهتر باشه پیشنهاد میکنید با سوپراسلیم تعویضش کنم؟؟سوپراسلیم ها کپی خور نرم افزاری میشن یا فقط برد کبرا میخوان ؟؟ممنون

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من اسلیم دارم از اول هم دست خودم بوده با سوپر اسلیم چندان فرقی نداره که درسته؟؟
سال 2011 خریدم چهار ساله دارمش مشکلی نداشته کپی خور نرم افزاریه اگه سوپر اسلیم بهتر باشه پیشنهاد میکنید با سوپراسلیم تعویضش کنم؟؟سوپراسلیم ها کپی خور نرم افزاری میشن یا فقط برد کبرا میخوان ؟؟ممنون
چرا فرق دارن تا حدودی کارهای و سخت افزاری سوپر اسلیم بهتره و یکی از مواردی که من از سوپر اسیلم خوشم امد درایور دستگاه هست از بالا باز میشه و نیاز نیست هی دیسک رو حول بدی توش راحت و خیلی اسون از سطح سوپر اسیلم دیسک گذاشته میشه و ور داشته میشه چون خرابی های درایورها زیادن دوستان رعایت نمیکنن و دیسک رو به شدت حول میدن و در نتیجه خراب میشه ولی این نوعش اصلا حول دادنی نیست
درباره هک هم من اطلاعاتی ندارم برو بخش هک سوالتون رو مطرح کنید
خواهش میکنم

• Like
Reactions: .SoRoUsH. and Atari

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or