راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوستان............
rose.gif

راستش من اصلا از کنسول بازی سر در نمیارم!....کلا تا الان با کامپیوتر بازی میکردم! اونم فقط جی تی ای و فیفا............. الان یه مدته لپ تاپ گرفتم که کلا با لپ تاپ حال نمیده بازی کنی....... اون سیستمم فروختم....... الان میخوام یه کنسول بازی بگم برام بیارن از خارج...میخوام یه چیزی باشه که دردسر نداشته باشه و راحت بشه کپی خورش کرد تو ایران و دردسر نداشته باشه و بازیهایی هم که میاد زود به زود بشه تهیه اش کرد....یه راهنمایی میخوام و میخوام بدونم ایکس باکس بگیرم یا پی اس 3 ؟؟؟؟؟ ............................
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
از قیمت هاشون هم اگه خبر دارین به قیمت ایران لطف کنید و بگید یه دنیا ممنون میشم...مرسی:x

سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
قیمت مربوط به 5 روز پیش:
160 گیگ کپیخور 1070
320 گیگ کپیخور 1220
160 اوریج خور باندل 2 دسته رنگ قرمز و نقره ای 1 میلیون تومن
سوپر اسلیم 500 گیگ 1900
اینم لینک تاپیک قیمت روز PS3 :
http://forum.bazicenter.com/thread24798/page167
در مورد سوال 360 یا PS3 من نظر خودم رو در صورتی که هردو کنسول کپیخور باشن میگم :
کنسول 360 کنترلرهای خیلی بهتری داره و دست در مدت طولانی درد نمیگیره ولی PS3 طراحی ضعیف تری در زمینه دسته های کنسول انجام داده و بعد از مدتی بازی کردن مچ دست خسته میشه ، بازیهای PS3 به دلیل اینکه معمولا به صورت کپی روی هارد خریداری میشه معمولا قیمت مناسبتری داره ، عناوین انحصاری PS3 خیلی بیشتر و بهتر هستند از عناوین انحصاری 360 ، من خرید PS3 رو پیشنهاد میکنم

سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
قیمت مربوط به 5 روز پیش:

اینم لینک تاپیک قیمت روز PS3 :
http://forum.bazicenter.com/thread24798/page167
در مورد سوال 360 یا PS3 من نظر خودم رو در صورتی که هردو کنسول کپیخور باشن میگم :
کنسول 360 کنترلرهای خیلی بهتری داره و دست در مدت طولانی درد نمیگیره ولی PS3 طراحی ضعیف تری در زمینه دسته های کنسول انجام داده و بعد از مدتی بازی کردن مچ دست خسته میشه ، بازیهای PS3 به دلیل اینکه معمولا به صورت کپی روی هارد خریداری میشه معمولا قیمت مناسبتری داره ، عناوین انحصاری PS3 خیلی بیشتر و بهتر هستند از عناوین انحصاری 360 ، من خرید PS3 رو پیشنهاد میکنم

یه دنیا ممنون از راهنماییتون:)

درود...................:)
.
میخواستم بدونم اگه یه پی اس 3 بخوان برام از خارج بیارن! مدلش چی باشه که اینجا بشه راحت کپی خورش کرد؟:-/.....................
.
اگه لطف کنین و چند تا مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم............b-)
.
مرسی:x

درود...................:)
.
میخواستم بدونم اگه یه پی اس 3 بخوان برام از خارج بیارن! مدلش چی باشه که اینجا بشه راحت کپی خورش کرد؟:-/.....................
.
اگه لطف کنین و چند تا مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم............b-)
.
مرسی:x

سری FAT که دیگه تولید نمیشه
سری Slim تولید میشه ولی مدلهایی که قابل کپیخور شدن باشن کمتر پیدا میشه ، مخصوصا در خارج از کشور
سری Super Slim که به تازگی وارد بازار شده کپیخور نمیشه

سری FAT که دیگه تولید نمیشه
سری Slim تولید میشه ولی مدلهایی که قابل کپیخور شدن باشن کمتر پیدا میشه ، مخصوصا در خارج از کشور
سری Super Slim که به تازگی وارد بازار شده کپیخور نمیشه

بازم ممنونم از اینکه سوالم رو جواب دادین.
پس با این اوصاف یا باید بیخیال کپی خور کردن باشم و بگم از همونجا بیارن! و یا از همینجا بگیرم و کپی خور باشه...............
فقط یه چیز دیگه! این مدل های اسلیم که میگین بعضی هاشون قابل کپی خور شدن هستن، رو ازشون اطلاع دارین و میدونین چه مدل هایی از سری slim هستند؟
......
بازم متشکرم از راهنماییتون:x

بازم ممنونم از اینکه سوالم رو جواب دادین.
پس با این اوصاف یا باید بیخیال کپی خور کردن باشم و بگم از همونجا بیارن! و یا از همینجا بگیرم و کپی خور باشه...............
فقط یه چیز دیگه! این مدل های اسلیم که میگین بعضی هاشون قابل کپی خور شدن هستن، رو ازشون اطلاع دارین و میدونین چه مدل هایی از سری slim هستند؟
......
بازم متشکرم از راهنماییتون:x

خواش می کنم
با قیمت هایی که بازیهای ارجینال دارن ، من پیشنهاد میکنم از داخل کشور کپیخور خریداری کنید
دقیق نمیدونم که چه سریالهایی از Slim کپیخور میشه ولی توجه کنید که باید FW کنسول 3.55 یا کمتر باشه که بتونین کپیخورش کنید ، اینجا بپرسید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند:
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

خواش می کنم
با قیمت هایی که بازیهای ارجینال دارن ، من پیشنهاد میکنم از داخل کشور کپیخور خریداری کنید
دقیق نمیدونم که چه سریالهایی از Slim کپیخور میشه ولی توجه کنید که باید FW کنسول 3.55 یا کمتر باشه که بتونین کپیخورش کنید ، اینجا بپرسید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند:
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

خیلی ممنونم از اطلاعات خوبتون و مرسی بابت راهنمایی:)

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه ps3 fat 160 gig که کپی خور 3.55 هست رو با دو تا دسته و یک بازی ارجینال گرفتم 500 به نظرتون خوب گرفتم یا طرف گرون داده به من.

دستگاه دست دو هستش.

ممنون و موفق باشید

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه ps3 fat 160 gig که کپی خور 3.55 هست رو با دو تا دسته و یک بازی ارجینال گرفتم 500 به نظرتون خوب گرفتم یا طرف گرون داده به من.

دستگاه دست دو هستش.

ممنون و موفق باشید
خیلی خوبه برو پیشونیشو ماچ کن.

سلام خدمت دوستان
ps3 160 گیگ چند تا بازی کفاف میده مثلا این بازی ها را می توانم همش را روش بریزم TIN TIN و rage و little big planet همه ی شماره هاش و heavy rain و god of war3 و uncharted همه ی شماره ها و infamus2 و killzone

سلام خدمت دوستان
ps3 160 گیگ چند تا بازی کفاف میده مثلا این بازی ها را می توانم همش را روش بریزم TIN TIN و rage و little big planet همه ی شماره هاش و heavy rain و god of war3 و uncharted همه ی شماره ها و infamus2 و killzone

سلام
نه بابا ، چه خبره!
فقط Uncharted 3 (نسخه 3D) تقریبا 50 گیگ جا میگیره
البته بعضی بازیها حجم کمتری دارن ولی عناوین انحصاری معمولا حجمشون زیاد هست
پیشنهاد میشه هارد اکسترنال خریداری کنید

هارد اکسترنال چنده؟
بعد ps3 320 g چی کفاف بازی های بالا را میده

نه ، در هر صورت خرید هارد اکسترنال لازم هست ، چون بعضی بازیها فقط از هارد اکسترنال اجرا میشه
قیمت رو میتونین از بازار و یا سایت های مختلف بگیرین :
ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال
RayanSaba Online PC Shop - call (021) 66954982 - اولین و پربیننده ترین سایت لیست قیمت و فروش آنلاین قطعات کامپیوتر
چاره: فروشگاه اینترنتی کامپیوتر، لوازم خانگی، موبایل، تلویزیون، دوربین و لوازم عکاسی و هزاران محصول دیگر
و ...
*چون قیمت ها ثابت نیست من نمیتونم قیمت بدم بهتون
این تاپیک ها رو هم مطالعه کنید بد نیست:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3

سلام دوستان

یک Playstation 3 Fat 40g Silver هست که میخوام بگیرم، دس دوم هست و البته هاردشو هم به جای 40 هارد 320 انداخته و سال 89 خریده و به گفته فروشندش کاملا سالمه و اکثرا هم از هارد استفاده شده و لنزش زیاد کار نکرده... چند تا خط و خش هم روی بدنه هست...2 تا دسته رنگ نقره ای هم همراهش هست...کپی خور ورژن 4.31 میباشد...

قیمت میگه 630 به نظر شما گرون گفته یا باید کمتر بده؟

با تشکر

سلام دوستانیک Playstation 3 Fat 40g Silver هست که میخوام بگیرم، دس دوم هست و البته هاردشو هم به جای 40 هارد 320 انداخته و سال 89 خریده و به گفته فروشندش کاملا سالمه و اکثرا هم از هارد استفاده شده و لنزش زیاد کار نکرده... چند تا خط و خش هم روی بدنه هست...2 تا دسته رنگ نقره ای هم همراهش هست...کپی خور ورژن 4.31 میباشد...قیمت میگه 630 به نظر شما گرون گفته یا باید کمتر بده؟با تشکر
تو همين فروم ميتوني با هارد 640 گيگ بگيري 630ت البته با بازي بوت وكابل HDMI كاملا معلومه كه گرون گفته!!!بدون اون هارد و دسته اضافه تو همين فروم ميدن 430تومن!!!

• Like
Reactions: pclord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or