spiderman2007
کاربر سایت
سلام دوستان............![]()
راستش من اصلا از کنسول بازی سر در نمیارم!....کلا تا الان با کامپیوتر بازی میکردم! اونم فقط جی تی ای و فیفا............. الان یه مدته لپ تاپ گرفتم که کلا با لپ تاپ حال نمیده بازی کنی....... اون سیستمم فروختم....... الان میخوام یه کنسول بازی بگم برام بیارن از خارج...میخوام یه چیزی باشه که دردسر نداشته باشه و راحت بشه کپی خورش کرد تو ایران و دردسر نداشته باشه و بازیهایی هم که میاد زود به زود بشه تهیه اش کرد....یه راهنمایی میخوام و میخوام بدونم ایکس باکس بگیرم یا پی اس 3 ؟؟؟؟؟ ............................
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
از قیمت هاشون هم اگه خبر دارین به قیمت ایران لطف کنید و بگید یه دنیا ممنون میشم...مرسی![]()
سلام
این تاپیک رو مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
قیمت مربوط به 5 روز پیش:
اینم لینک تاپیک قیمت روز PS3 :160 گیگ کپیخور 1070
320 گیگ کپیخور 1220
160 اوریج خور باندل 2 دسته رنگ قرمز و نقره ای 1 میلیون تومن
سوپر اسلیم 500 گیگ 1900
http://forum.bazicenter.com/thread24798/page167
در مورد سوال 360 یا PS3 من نظر خودم رو در صورتی که هردو کنسول کپیخور باشن میگم :
کنسول 360 کنترلرهای خیلی بهتری داره و دست در مدت طولانی درد نمیگیره ولی PS3 طراحی ضعیف تری در زمینه دسته های کنسول انجام داده و بعد از مدتی بازی کردن مچ دست خسته میشه ، بازیهای PS3 به دلیل اینکه معمولا به صورت کپی روی هارد خریداری میشه معمولا قیمت مناسبتری داره ، عناوین انحصاری PS3 خیلی بیشتر و بهتر هستند از عناوین انحصاری 360 ، من خرید PS3 رو پیشنهاد میکنم

.....................