سلام به همه .ps3 fat نخرید هزارتا مشکل داره چون ریفر هستن برای من خیلی جالب تا روشن می کنی فنش صدا می ده وقتی میرم تو بازی ارور می ده دستگاه داغ کرده بعد دستم می زارم پشت دستگاه می ببینم عین کولر داره کار می کنی تنها راه درست شدن دستگاه باید جی پی ای ps3 عوض کنی تا درست بشه اگر نه دیگه شانسی با خمیر وحرارت درست بشه ولی اسلیم مشکای نداره ولی من شنیدم اسلیم 250gig از همه مدل های اسلیم بیشتر مشکل داره اگر می خواهی ps3 بخری فقط اسلیم 160gig یا 320gig بخره اگر خواستی از توپ خونه خرید کنی از مغازه جاوید خرید نکن بهتره به نظر من از مغازه سر نبشی بخره یا تماشا از همه بهتره
تک توک هست ولی فوضولی نباشه اگر میخوایی بخری این باندل ها هیچی ندارن و بیخود قیمتشون به خاطر ویژه بودن پک بالاس البته ما این مشکل رو در بازار داریم وگرنه تو بازارای خارجی خوب خرید و فروش میشهسلام کسی میدونه که کجا ps3 bundel uncharted3 کجا دارن؟
من از خدا خواستم تا سال 92 که بازیهای جدید برای کنسولم میاد زنده نگه داره بعدش که بازیها اومد و من تا اخرین مرحله رفتم هر کاری دوست داره بکنه

داداش گلم دستگاه من بعد از دو سال این اتفاق افتاده نه همون روزدوست عزیز به شما انداختن
مشت نمونه خروار نیست
عزیزم دستگاه اگه ریفر باشه بلاخره خراب میشه.حالا ممکنه 1 روز بعد خراب بشه ممکن هم هستش که 1 سال دیگه خراب بشه.کالا دستگاه ریفر بدرت نمیخوره وگرنه فت ها دستگاه های خیلی خوبی هستن.داداش گلم دستگاه من بعد از دو سال این اتفاق افتاده نه همون روز
---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوستان.من اول می خواستم x360 بخرم به خاطر راحت کپی خور شدنش ولی وقتی که خبر بازی خدای جنگ معراج رو شنیدم 180درجه نظرم برگشت واگه خدا بخواد میخوام یهps3بخرم.ولی من کرمانشاه هستم وقیمت ها خیلی بالاس وps3 320gb الآن بالای یک ملیون هست.می خوام راهنماییم کنید که چه موقعی بهتره که بخرم وکجا ارزون میتونم گیر بیارم.واینکه الآن حدود چند بازی کپی برای ps3هست چون من پول دانگل خریدن رو ندارم.بودجم هم حدود600هزارتومنه.به نظر شما اوایل مهر ماه ارزون میشه؟
سلام دوستان.من اول می خواستم x360 بخرم به خاطر راحت کپی خور شدنش ولی وقتی که خبر بازی خدای جنگ معراج رو شنیدم 180درجه نظرم برگشت واگه خدا بخواد میخوام یهps3بخرم.ولی من کرمانشاه هستم وقیمت ها خیلی بالاس وps3 320gb الآن بالای یک ملیون هست.می خوام راهنماییم کنید که چه موقعی بهتره که بخرم وکجا ارزون میتونم گیر بیارم.واینکه الآن حدود چند بازی کپی برای ps3هست چون من پول دانگل خریدن رو ندارم.بودجم هم حدود600هزارتومنه.به نظر شما اوایل مهر ماه ارزون میشه؟
سلام.اسلیم 160یا320 می خوام بخرم چون اگه اشتباه نکنم فقط این دو تا قابلیت پشتیبانی از بازی های سه بعدی رو دارن.واقعا آدم توش میمونه که به خاطر کدوم انحصاری ps3 بخره اینقر که بازیاش توپه...http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_13.gifسلامحالا چرا 320-250 هم بد نیست.طرفای مهر ماه بخری خیلی ارزون تر میشه البته اگه دلارنشه5تومن!!!---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------تازه اون موقع The last Of us میاد...دیگه خیلی خوب میشه برای کسایی که ps3 دارن....b-)
سلام.اسلیم 160یا320 می خوام بخرم چون اگه اشتباه نکنم فقط این دو تا قابلیت پشتیبانی از بازی های سه بعدی رو دارن.واقعا آدم توش میمونه که به خاطر کدوم انحصاری ps3 بخره اینقر که بازیاش توپه...http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_13.gif