راهنمایی برای خرید PS3

MOVE در حالت خاموش توپیش سفیده. تو بازی های مختلف رنگای متفاوتی میشه. بازی هواپیمایی هم H.A.W.X 2 خوبه البته برای کپی بازها و ACE COMBAT:ASSULT HORIZEN هم برای اورجینال بازها.

موفق باشید.

خیلی ممنون آخرین سوال : باندل چیه ؟ فرق Move navigation و Move motion چیه ؟

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون آخرین سوال : باندل چیه ؟ فرق Move navigation و Move motion چیه ؟

باندل به پک هایی از کنسول ها میگن که همراهشون یه بازی هم دارن
مو موشن اون دسته ی حرکتی موو هستش که سرش یه توپ سفید داره
نویگیشن یه کنترلر هست که برای حرکت دادن کاراکتر تو دستگاه ازش استفاده میشه

سلام من یه سوال داشتم می خواستم بپرسم من رفتم به یه مغازه ای برای خرید ps3 بعد یه 320 قیمت کردم گفت 690 بعد دیدم یکی داره پک uncharted 3 بعد قیمت اونو گفت 640 پرسیدم چرا گفت چون هک نمی شه حالا می خواستم بدونم میشه اونو هک کرد یا اصلا راهی نیست ؟

یه سوال دیگه هم دارم اینه که ps3 بگیرم یا ps vita ؟؟

اخه ویتا هم خیلی باحاله به خاطر این میگم که من شانس ندارم اصلا تا ps2 خریدم 3 اومد حالا میگم این 4 کی میاد ؟

مرسی

بچه ها یه سوال:به نظرتون با توجه به اینکه حدود 1/5سال دیگه که این نسل تموم میشه،این تابستون xbox رو بفروشم و یه ps3 بخرم؟

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

سلام من یه سوال داشتم می خواستم بپرسم من رفتم به یه مغازه ای برای خرید ps3 بعد یه 320 قیمت کردم گفت 690 بعد دیدم یکی داره پک uncharted 3 بعد قیمت اونو گفت 640 پرسیدم چرا گفت چون هک نمی شه حالا می خواستم بدونم میشه اونو هک کرد یا اصلا راهی نیست ؟

یه سوال دیگه هم دارم اینه که ps3 بگیرم یا ps vita ؟؟

اخه ویتا هم خیلی باحاله به خاطر این میگم که من شانس ندارم اصلا تا ps2 خریدم 3 اومد حالا میگم این 4 کی میاد ؟

مرسی

منتظر جوابتونم;)

سلام خدمت دوستان . یه ps3 اسلیم قراره بیاد دستم و فرصت محدودی برای تستش دارم تا بگیرمش می خواستم ببینم که چطوری می تونم متوجه بشم که کنسول کارکردش خوبه نکته ایی، ترفندی ،روشی چیزی که بتونم عملکردشو بسنجم اگه می دونیند خوشحال می شم بگید:-b

سلام خدمت دوستان . یه ps3 اسلیم قراره بیاد دستم و فرصت محدودی برای تستش دارم تا بگیرمش می خواستم ببینم که چطوری می تونم متوجه بشم که کنسول کارکردش خوبه نکته ایی، ترفندی ،روشی چیزی که بتونم عملکردشو بسنجم اگه می دونیند خوشحال می شم بگید:-b

اولين کارى که بايد بکنى اينه که ببينى پيچ هاى پشتش سياه باشه. يعنى پيچ گوشتى نخورده باشه. دوما اينکه يه بازيه سنگين مثل گاد 3 رو بريز روش. چند ساعت باهاش بازى بکن ببين صداى غيرعادى نميده. هنگ نکنه. بقيه چيزاشم تخصصيه بايد بدى تعمير کار ببينه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام من قصد دارم ps3 بگیرم و همینجا اعلام هیچی از هک و اینا سر در نمیارم....
اگر بخوام برم بگیرم باید اون کنسول چه ویژگی هایی داشته باشه تا راحت هک شه و راحت بازی کنم......
مثلا فریم ورش چند باشه بهتره؟
اصن ریجنش چی باشه؟ اصن ریجن چیه:دی
خلاصه یک طوری کمک کنین که فروشنده سر ما کلا نذاره.....یه خیری پیدا شه کمک کنه
پ.ن:اصلا میصرفه بگیریش با اینکه نسل جدیدشون توی راهه؟

سلام من قصد دارم ps3 بگیرم و همینجا اعلام هیچی از هک و اینا سر در نمیارم....
اگر بخوام برم بگیرم باید اون کنسول چه ویژگی هایی داشته باشه تا راحت هک شه و راحت بازی کنم......
مثلا فریم ورش چند باشه بهتره؟
اصن ریجنش چی باشه؟ اصن ریجن چیه:دی
خلاصه یک طوری کمک کنین که فروشنده سر ما کلا نذاره.....یه خیری پیدا شه کمک کنه
پ.ن:اصلا میصرفه بگیریش با اینکه نسل جدیدشون توی راهه؟

سلام.
ببخشید بر اساس تجربه بنده جواب دادن به هرگونه سوال در مورد کنسول کپیخور در این تاپیک ممنوع هست و اینجا نمیتونم سوال شما رو جواب بدم لطفا در بخش کپیخور مطرح کنید تا پاسخ بدم.
مرسی
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page652/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or