راهنمایی برای خرید PS3

سلام خدمت دوستان . یه ps3 اسلیم قراره بیاد دستم و فرصت محدودی برای تستش دارم تا بگیرمش می خواستم ببینم که چطوری می تونم متوجه بشم که کنسول کارکردش خوبه نکته ایی، ترفندی ،روشی چیزی که بتونم عملکردشو بسنجم اگه می دونیند خوشحال می شم بگید:-b

سلام خدمت دوستان . یه ps3 اسلیم قراره بیاد دستم و فرصت محدودی برای تستش دارم تا بگیرمش می خواستم ببینم که چطوری می تونم متوجه بشم که کنسول کارکردش خوبه نکته ایی، ترفندی ،روشی چیزی که بتونم عملکردشو بسنجم اگه می دونیند خوشحال می شم بگید:-b

اولين کارى که بايد بکنى اينه که ببينى پيچ هاى پشتش سياه باشه. يعنى پيچ گوشتى نخورده باشه. دوما اينکه يه بازيه سنگين مثل گاد 3 رو بريز روش. چند ساعت باهاش بازى بکن ببين صداى غيرعادى نميده. هنگ نکنه. بقيه چيزاشم تخصصيه بايد بدى تعمير کار ببينه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام من قصد دارم ps3 بگیرم و همینجا اعلام هیچی از هک و اینا سر در نمیارم....
اگر بخوام برم بگیرم باید اون کنسول چه ویژگی هایی داشته باشه تا راحت هک شه و راحت بازی کنم......
مثلا فریم ورش چند باشه بهتره؟
اصن ریجنش چی باشه؟ اصن ریجن چیه:دی
خلاصه یک طوری کمک کنین که فروشنده سر ما کلا نذاره.....یه خیری پیدا شه کمک کنه
پ.ن:اصلا میصرفه بگیریش با اینکه نسل جدیدشون توی راهه؟

سلام من قصد دارم ps3 بگیرم و همینجا اعلام هیچی از هک و اینا سر در نمیارم....
اگر بخوام برم بگیرم باید اون کنسول چه ویژگی هایی داشته باشه تا راحت هک شه و راحت بازی کنم......
مثلا فریم ورش چند باشه بهتره؟
اصن ریجنش چی باشه؟ اصن ریجن چیه:دی
خلاصه یک طوری کمک کنین که فروشنده سر ما کلا نذاره.....یه خیری پیدا شه کمک کنه
پ.ن:اصلا میصرفه بگیریش با اینکه نسل جدیدشون توی راهه؟

سلام.
ببخشید بر اساس تجربه بنده جواب دادن به هرگونه سوال در مورد کنسول کپیخور در این تاپیک ممنوع هست و اینجا نمیتونم سوال شما رو جواب بدم لطفا در بخش کپیخور مطرح کنید تا پاسخ بدم.
مرسی
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page652/

سلام به همگی
آقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!:((
من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...

سلام به همگیآقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!:((من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
داداش Xbox اسليم ؟؟از من ميشنوى نفروش چون من فروختم و ps3 خريدن تا حدودى پشيمونم البته انحصارى هاش خيلى حال ميده اگرم خواستى بگيرى اسليم بگير در ضمن چرا ps3 دوسال ديگه بيشتر نيست ؟؟؟

سلام به همگی
آقا توروخدا یکی جواب منو بده,دفعه پیش هیچکی بهم محل نذاشت!:((
من الان 2/5 ساله که xbox دارم,تو این مدت هم دستم از انحصاری های ps3 کوتاه بود!حالا یه سوال:به نطرتون میرزه xbox رو بفروشم یه ps3 دسته دو بگیرم؟با توجه به اینکه نهایت دو سال دیگه ps3 عمر میکنه...
به نظرم الآن آره کار عاقلانه ایه ؛ بازیهای بزرگی رو از دست دادی تا الآن و با خرید PS3 انگار یه نسل جدید رو استارت زدی .

آخرین ویرایش:
داداش Xbox اسليم ؟؟از من ميشنوى نفروش چون من فروختم و ps3 خريدن تا حدودى پشيمونم البته انحصارى هاش خيلى حال ميده اگرم خواستى بگيرى اسليم بگير در ضمن چرا ps3 دوسال ديگه بيشتر نيست ؟؟؟

xbox360 arcade. فکر کنم تا دو سال دیگه ps4 میاد دیگه,نه؟

اگه ارکيد بده بره چون عمرشو مرده يه دفعه ديدى سه چراغ شد *^▁^*بعد تا دو سال ديگه کى مرده کى زنده تا اگرم زنده خدا تومن پول خودشو بازياشه *^▁^*♂♂*^▁^*

کی میگه 3 چراغه میشه.نه 3 چراغه نمیشه.نترس.تاریخ ساختشو بگی بهت میگم.بردش اگه جاسپر باشه از 3 چراغه خبری نیس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or