spiderman2007
کاربر سایت
راسته که بازی های جدیدکپی شون دیرمیادبراps3؟
بله درسته ، البته بعضی بازیهای انحصاری مثل Uncharted 3 تقریبا زود برای 3.55 فیکس و عرضه میشن ولی بعضی بازیها دیرتر مثل FIFA12
یه سری از بازیها (بیشتر بازیهای جدید) هم که معمولا عناوین غیر انحصاری هستند هنوز هک نشدن و معلوم نیست کی هک بشن.
سلام یک کاربر تازه هستم میخام کنسول بخرم موندم xbox 360 بگیرم یا ps3 لطفا تو چند تا چیز کمکم کنید اول اینکه عمر کدامشون بیشتره چون من با pc شده 10 ساعت بازیکردم دوم اینکه ps3 مثلxgd3 xbox یا ap2.5 نداره که بازیها به مشکل بر بخوره سوم اینکه شنیدم وقتی بازیهای ps3 رو کپی کنی تو هارد دیگه نیازی به دی وی دیش نیست درسته وقتی بازیهارو کپی میکنید تو هاردش هر بازی چقدر حجم میگیره چهارم اینکه ایا ps3 بازیهاشو که کپی باشه بدون هیچ مشکلی میاره اخه xbox دو نوع بازی داره یک نوع داره معمولی یک نوع داره burner max ایا ps3 اینجوریه پنجم اینکه بازیایی که جدید میاد سریع کپی میشه ششم اینکه با تلویزیونای معمولی میاره
از نظر عمر با توجه به اومدن مدلهای Slim از هر دو کنسول میشه گفت الان دیگه هیچکدوم مشکلی ندارن و در اثر استفاده زیاد مشکلی براشون پیش نمیاد.
شما میتونی PS3 به صورت کپیخور داشته باشی یا بازی ارجینال بگیری ، اگه ارجینال باشه که مشخص هست دیگه ، ربطی به هک و نوع بازی و ... نداره. اما اگه بخوای بازی کپی بازی کنی باید کنسولت هک و کپیخور بشه که در این صورت :
تقریبا تمام بازیهای قدیمی اجرا میشن ولی بازیهای جدید :
در صورت استفاده از بازی کپی احتیاجی به دیسک بازی نیست و بازی رو میتونین از هارد داخلی یا هارد اکسترنال اجرا کنید (بستگی به بازی داره) ، فقط یک عدد دیسک ارجینال باید همیشه توی کنسول باشه (مهم نیست چه بازی باشه)بعضی بازیهای انحصاری مثل Uncharted 3 تقریبا زود برای 3.55 فیکس و عرضه میشن ولی بعضی بازیها دیرتر مثل FIFA12
یه سری از بازیها (بیشتر بازیهای جدید) هم که معمولا عناوین غیر انحصاری هستند هنوز هک نشدن و معلوم نیست کی هک بشن.
حجم هر بازی با بازی دیگه فرق میکنه ، از 4GB هست به بالا
توضیح دادم که بعضی بازیهای جدید روی کنسول هک شده فعلا قابل اجرا نیستند ، بعضی بازیها به راحتی اجرا میشن و تعدادی از بازیها هم روش های خاصی برای اجرا شدن دارند.
PS3 رو میتونید با کابل HDMI به LCD/LED/Plasma وصل کنید و با کابل component به تلویزئون معمولی.
سلام دوستان
خوبید ؟ آه ...... منم خوبم
آخه میخوام یه پی اس 3 بخرم (البته یکم دیره میدونم ..... ولی از وقتی اومده پولام رو جمع کردم ...... نافلا تا به خریدش نزدیک میشدم قیمت میرفت بالا و خب ......یه چند وقتی طول کشید تا پولم به مقدار کافی برسه .... حالا هم شنیدم قیمت ها داره میره بالا تو رو خدا زود راهنمایم کنید .....)
حالا حارج از شوخی
من یه مدل 240 گیگ (نمیدونم شایدم 160 هستش) دست دوم دیدم از یکی از دوستان دوستم و میخوام بخرمش
میشه بهم بگید موقع خرید به چه چیز هایی دقت کنم که کلاه سرم نره و چه قیمتی بخرم خوبه؟
راستی خودش میگه 2 ماه هم بیشتر کار نکرده (حالا چرا میخواد بفروشتش نمیدونم!!!)
و من میخوام کپی خورش کنم
چه کنم حالا؟
ممنون
سلام.
دوست عزیز بهتر هست این ها رو مشخص کنید:
Slim هست یا FAT؟ هارد چند گیگ هست؟
اگر میخواین هک کنید باید FW کمتر از 3.55 باشه تا بتونید کپیخورش کنید.
در مورد قیمت اون چیزهایی که گفتم رو مشخص کنید تا راهنمایی کنم.
کنسول باید ظاهر تمیزی داشته باشه و دسته ها اصل باشند (دسته اصل جای 5 تا پیچ داره و دکمه PS شیشه ای هست)
حتما درایو دستگاه رو چک کنید ، دیسک بازی را درون کنسول قرار بدین و چند دقیقه بازی کنید ، کنسول و درایو نباید صدای غیر معمولی بده و یا گرمای زیادی تولید کنه.