راهنمایی برای خرید PS3

بچه ها من یک فت 60 گیگ دارم که به 750 گیگ تبدیلش کردم تا حالا یک مورد ایراد هم ازش ندیدم

فقط مصرف برقش که 380 واته اذیتم می کنه به نظر شما ارزش داره با یک اسلیم عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان یه سوال. این اسلیم 120 گیگ سال ساختشون برا کی هست؟ از نظر کیفیت ساخت فرقی با اسلیم 160 جدیدا داره؟ به نظرتون 120 ارجینال کپی نشده دست دو چقدر می ارزه؟

دوستان یه سوال. این اسلیم 120 گیگ سال ساختشون برا کی هست؟ از نظر کیفیت ساخت فرقی با اسلیم 160 جدیدا داره؟ به نظرتون 120 ارجینال کپی نشده دست دو چقدر می ارزه؟

اسلیم 120 که دیگه نیست اسلیم ها فرقی با هم ندارند 300-320 می ارزه البته باید پایین تر باشه ولی چون الانم گرون شده دیگه
ماله 2009 قریب به یقین

سلام.بچه ها.من باید چی کار کنم که بهمps3 نندازن.یعنی چی کار باید بکنم که بفهمم کنسول سالمه.ایا عاقلانست که ریفیر بگیرم؟اشتباه نمی کنم که ۳۶۰ رو بفروشم جاشps3 بگیرم

اگه انحصاری های PS3 برات مهم هستن بگیذر. من خودم پارسال همین موقع 360 رو فروختم و PS3 خریدم و صد سال دیگه هم ازم بپرسی باز از این انتخابم خوشحال و راضیم.
در مورد انداختن هم بگم که سعی کن ریفر نخری مگر اینکه هم خیلی ارزونتر باشه هم اینکه طرف حداقل دو ماه تضمینش کنه. خیلی از دوستان ریفر داشتن که کلی هم کار کرده و هنوزم سالمه اما شانسیه !!!

مشخصات 360تت رو بده بهت بگم چه قد ميخرن.در ضمن الان ايكس باكس رو نفروشين بابا كلي بازي باحال اومده براش و داره مياد .همين اويل و مكس پين 3 و جيتي اي و هيتمن و ...

---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

دوستان دنبال فت نرين .فقط اسليمممممممممممممممممممممم

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من یک فت 60 گیگ دارم که به 750 گیگ تبدیلش کردم تا حالا یک مورد ایراد هم ازش ندیدم

فقط مصرف برقش که 380 واته اذیتم می کنه به نظر شما ارزش داره با یک اسلیم عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره ارزش داره با يه 320گيگ عوض كني ارزش داره اسليمه همه جوره بهتره

سلام دوستان من یه سوال داشتم
این یو اس بی جلوی پی تس تری قابلیت پخش ویدیو نداره؟
اگه پاسخ مثبته چه فرمتخایی پخش میکنه؟

تو همانی که می اندیشی

بچه ها قضيه ي بازي پلات چيه؟:d

پلات یه دستورالعملایی هستش که سازنده های بازی توی گیم قرار میدن یه سری کارا و حرکات خاص یا یمدت مشخص بازی رو توی روز یا ماه انجام دادن و .... که بهت امتیاز میده
مثلا اگه بازی رو عادی تموم کنی شاید 60% تموم بشه ولی اگه پلاتر باشی مسلما هیچ بازی رو تا 100% نکنی بیخیالش نمیشی :D
البته اینم هست که شاید لذت بازی رو از بین ببره چون همش باید حواست به چیزای مخفی باشه

ببخشید دوست عزیز باید نرم افزار و پچای خاص نصب کنی روش فکر کنم از بخش مربوطش بپرسی اونجا دوستان هستن بهتر از همه میدونن راهنمایی میکننتون
مثل این جا : http://forum.bazicenter.com/thread6616/

تو همانی که می اندیشی

پاسخ +

اگه هک نکردی دستگاهتو : DVD Dvix MP4 MP3و Jpeg برای عکس
اگه هکش کردی با برنامه مولتی من تقریبا فرمتهای رایج جدید مثل MKV رو هم پخش میکنه با هک فکنم بشه DAT رو هم اجراش کرد
اطلاعاتم در همین حده

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

الان تو همین سایت یکی PS3 Fat 40GB رو برای فروش گذاشته.
میگه ریجن j هست و فریمور 4.1.1

الان این برای کپی خور شدن اذیت میکنه؟
با 40 گیگ چقدر بازی میشه روش ریخت؟

این تاپیکه: http://forum.bazicenter.com/thread57546/

یه 60 تومن برا کپی کردنش
دانگل ترو بلو خبرشو دارم قهطی اومده نیست اگه باشه 120یا 150 تومن برای اجرای بازی های جدید با نصب نرم افزارهاش مولتی منو کوفتو زهرمار...
هاردشم میتونی عوض کنی 320یا 500 بندازی روش 90 تا 120-130 تومن
چرتکه داری ؟؟؟ نداری واست میزنم 60+150+120+20(4تا بازی جدید )+قیمت کنسول=#:-s350+قیمت کنسول
اگرم هارد اکسترنال نداری بهرحال نیازت میشه ،بدرد بخورش 750 گ به بالاس 150 تومن به بالا بزن رو چرتکه قبلی
من خودم فکر نمیکردم اینقد بشه عجب بلااااییه این PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or