راهنمایی برای خرید PS3

میون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.
اگه ویرایش کنید این پست رو پاک میکنم.
به همین علت میگم اگر اینطور نبود دستگاهتون باز شده دیگه برای شما هم باز شده حتما
lol
برای من عزیز دو طرفش یونولیت بود کارتن هم روش چند ورقه نازک بود
دوستان لطفا دقت داشته باشید که دقیقا یونولیت ها اگر باز نشده باشه دستگاه قالب خود ps3 هستند و سخت باز میشند به همین علت هم میشکنند دیگه نمیتونید با خودتون ببریدش:d

نگو ترسیدم
معلومه که ویرایش نمیکنم چون درسته
نیازی به ترسوندن کسی ندارم.
فک کنم اینطور متوجه شدید که من تهدیدتون کردم. از این بابت عذرخواهی میکنم.
-----------------------------------
منظورم از پاک کردن پست خودم بعد از ویرایش پستتون این بود که دیگه نیازی به پست من نیست وقتی مشکل حل شده باشه.
نمیدونم چی باعث شد که غیر از این متوجه بشید.

• Like
Reactions: SoroshBC
با سلام خدمت دوستان بزوگوار
قصد خرید پلی استیشن 3 رو داشتم به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم اول مهر که ارزون تر میشه؟
در ضمن اینکه من الان درسام سنگینه اگر هم بخرم؛ نمیتونم بازی کنم باید صبر کنم تا اواخر شهریور.
به نظرتون قیمته چه تغییری میکنه؟ الان موقع خوبی واسه خریده؟
و یه سوال دیگه
حقیقتش من سنم یه خورده بالاتر از این حرفاست همش میترسم اطرافیانم منو سرزنش کنن
به نظرتون سرگرمی این دستگاه به چندتا سرزنش اطرافیان می ارزه؟

با سلام خدمت دوستان بزوگوار
قصد خرید پلی استیشن 3 رو داشتم به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم اول مهر که ارزون تر میشه؟
در ضمن اینکه من الان درسام سنگینه اگر هم بخرم؛ نمیتونم بازی کنم باید صبر کنم تا اواخر شهریور.
به نظرتون قیمته چه تغییری میکنه؟ الان موقع خوبی واسه خریده؟
و یه سوال دیگه
حقیقتش من سنم یه خورده بالاتر از این حرفاست همش میترسم اطرافیانم منو سرزنش کنن
به نظرتون سرگرمی این دستگاه به چندتا سرزنش اطرافیان می ارزه؟

همیشه تو تابستون قیمتا خیلی بالاتره . اگه میتونی صب کن تا مهر و اینا میاد پایین تره . بضی بچه های همین بازی سنتر 35 سال اینا هم داریم ! اصولا به سن نیست . اطرافیان هم عادت میکنن . در کل باید به اطرافیان بفهمونی بازی برای بچه ها نیست !

آره صبر کن پاییز بگیر. موضوع سن هم بی خیال شو. خودم تو مغازه دوستم دیدم مرد 50-60 ساله میاد بازی میخره برای خودش. اصولا به سن ربطی نداره، به دل ربط داره... منم 26 سالمه روزی 5-6 ساعت بازی میکنم. اصلا تو همین بازی ستر بالای 40 سال داریم. خودت یه نگاه بنداز به این صفحه http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=9123&page=24

FAT

1.سلام من می خوام زمستون بگیرم اون موقع قیمتا پایین میاد؟ 2.فت اون موقع پیدا میشه؟ 3.برای اجرا بازی هک شده فقط باید هک کرد و بازی باید ریخت تو هارد واجراش کرد؟ 4.ولی من شنیدم باید یه دیسک ارجینال حتما تو دستگاه باشه؟

1.سلام من می خوام زمستون بگیرم اون موقع قیمتا پایین میاد؟ 2.فت اون موقع پیدا میشه؟ 3.برای اجرا بازی هک شده فقط باید هک کرد و بازی باید ریخت تو هارد واجراش کرد؟ 4.ولی من شنیدم باید یه دیسک ارجینال حتما تو دستگاه باشه؟
1- آره امکانش زیاده، همین چند روزه 50 دلار تخفیف خورده.
2- همیشه فت پیدا میشه
3- آره، البته معمولا بازیهای انحصاری باید از روی هارد اینترنال دستگاه اجرا بشن. (البته راه هایی برای اجرا از اکسترنال، حتی با فرمت NTFS، هم هست)
4- اینم درسته، این CFW های معمول (فریمورهای دست ساز) نیاز دارن که یه دیسک اوریجینال (هر دیسکی) توی دستگاه باشه. البته تعداد خیلی کمی از بازیها مثل Gt5 بدون دیسک هم اجرا میشن

سلام دوستان

من میخوام ps3 بخرم فقط چند تا سوال دارم که ازتون میخوام بپرسم

1- به نظرتون ps3مو از مالزی بخرم بهتره یا نه ؟
2-من میتونم با بازی اورجینال به psn وصل بشم ؟
این شبکه کاملا رایگان هست ؟
4-اگه با بازی اوریجینال به psn وصل بشم بن نمیشم؟
5- چه مدلی از ps3 بخرم خوبه منظورم اینه که ظرفیت هاردش چه قدر باشه خوبه ؟
مرسی

1.به نظر من حضوری و از فروشنده های همین ایران بخری بهتره.چون مطمئن تری;).(البته یه چند وقت دیگه،قیمتا میاد پایین،ارزون تر میتونی بخری)
2.اصلا لازم نیست واسه وصل شدن به PSN بازیه اورجینال رو دستگاهت باشه.فقط نباید دستگاهتو هک کنی.و وقتی دستگاهتو هک کنی،اگه به PSN وصل بشی،بن میشی.
3.بله.کاملا رایگان.شما فقط به اینترنت نیاز دارید.
4.فقط اگه دستگاهتو هک کرده باشی،نباید وصل شی.چون بن میشید.
5.بستگی به نیاز خودتون،هر چند گیگشو خواستید بگیرید.(البته الان تو بازار فقط 160 و320 گیگ موجوده.120 و 250 دیگه تولید نمیشه.اسلیم هم بگیری،خیلی بهتره.(از همه لحاظ;;))
اعتبار یادت نره داداش...:d

سونی دیروز قیمت ps3 های خود را برای آنچه فرصت دادن به xbox داران برای تجربه بهترین بازی های خود کاهش داد.
با بازی های Uncharted 3 و Resistance 3 که در کریسمس عرضه میشوند آقای John Koller از شرکت سونی به ign گفت:اکنون موقعیت خوبی برای اعلام این خبر بود و ما با آغوش بازی پذیرای xbox و wii داران هستیم.اکنون موقعیت بسیار خوبی برای بازی کردن بهترین بازی های ps3 است.
تعداد زیادی از xboxو wii داران هستند که به دنبال کنسول دوم هستند و به دنبال فرصتی برای بازی کردن بازی های انحصاری آنها هستند،پس این کاهش قیمت به آنها اجازه این کار را میدهد
مهمتر از آن اینکه ps3 هنوز سود آور است با اینکه قیمت آن کاهش یافته است.

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 668x190 می باشد.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
20110628ps3slim.jpg

اکنون قیمت ps3 در انگلیس 199 پوند است. سایت آمازون نیز ps3 320gb را به 215 پوند و 160 گیگ آن را به 192 پوند کاهش داد.

http://www.consolemonster.com/newspo...?id=0000008554

سلام من میخوام یه ps3 اسلیم بخرم چه مدلی بگیرم بهتره؟(از نظر سخت افزاری) آخه مدل 40 فلت داشتم سوختش در ضمن من از این فروشنده اولین باره که میخوام خرید کنم از کجا بفهمم دستگاهش آکه؟ ودر آخر اینکه اگه کپی خورش کنم آیا میشه fifa12 که قراره بیاد رو بازی کرد؟ ممنون

سلام من میخوام یه ps3 اسلیم بخرم چه مدلی بگیرم بهتره؟(از نظر سخت افزاری) آخه مدل 40 فلت داشتم سوختش در ضمن من از این فروشنده اولین باره که میخوام خرید کنم از کجا بفهمم دستگاهش آکه؟ ودر آخر اینکه اگه کپی خورش کنم آیا میشه fifa12 که قراره بیاد رو بازی کرد؟ ممنون
به نظر من
استیم ها همشون خوبن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or