راهنمایی برای خرید PS3

1.سلام من می خوام زمستون بگیرم اون موقع قیمتا پایین میاد؟ 2.فت اون موقع پیدا میشه؟ 3.برای اجرا بازی هک شده فقط باید هک کرد و بازی باید ریخت تو هارد واجراش کرد؟ 4.ولی من شنیدم باید یه دیسک ارجینال حتما تو دستگاه باشه؟
1- آره امکانش زیاده، همین چند روزه 50 دلار تخفیف خورده.
2- همیشه فت پیدا میشه
3- آره، البته معمولا بازیهای انحصاری باید از روی هارد اینترنال دستگاه اجرا بشن. (البته راه هایی برای اجرا از اکسترنال، حتی با فرمت NTFS، هم هست)
4- اینم درسته، این CFW های معمول (فریمورهای دست ساز) نیاز دارن که یه دیسک اوریجینال (هر دیسکی) توی دستگاه باشه. البته تعداد خیلی کمی از بازیها مثل Gt5 بدون دیسک هم اجرا میشن

سلام دوستان

من میخوام ps3 بخرم فقط چند تا سوال دارم که ازتون میخوام بپرسم

1- به نظرتون ps3مو از مالزی بخرم بهتره یا نه ؟
2-من میتونم با بازی اورجینال به psn وصل بشم ؟
این شبکه کاملا رایگان هست ؟
4-اگه با بازی اوریجینال به psn وصل بشم بن نمیشم؟
5- چه مدلی از ps3 بخرم خوبه منظورم اینه که ظرفیت هاردش چه قدر باشه خوبه ؟
مرسی

1.به نظر من حضوری و از فروشنده های همین ایران بخری بهتره.چون مطمئن تری;).(البته یه چند وقت دیگه،قیمتا میاد پایین،ارزون تر میتونی بخری)
2.اصلا لازم نیست واسه وصل شدن به PSN بازیه اورجینال رو دستگاهت باشه.فقط نباید دستگاهتو هک کنی.و وقتی دستگاهتو هک کنی،اگه به PSN وصل بشی،بن میشی.
3.بله.کاملا رایگان.شما فقط به اینترنت نیاز دارید.
4.فقط اگه دستگاهتو هک کرده باشی،نباید وصل شی.چون بن میشید.
5.بستگی به نیاز خودتون،هر چند گیگشو خواستید بگیرید.(البته الان تو بازار فقط 160 و320 گیگ موجوده.120 و 250 دیگه تولید نمیشه.اسلیم هم بگیری،خیلی بهتره.(از همه لحاظ;;))
اعتبار یادت نره داداش...:d

سونی دیروز قیمت ps3 های خود را برای آنچه فرصت دادن به xbox داران برای تجربه بهترین بازی های خود کاهش داد.
با بازی های Uncharted 3 و Resistance 3 که در کریسمس عرضه میشوند آقای John Koller از شرکت سونی به ign گفت:اکنون موقعیت خوبی برای اعلام این خبر بود و ما با آغوش بازی پذیرای xbox و wii داران هستیم.اکنون موقعیت بسیار خوبی برای بازی کردن بهترین بازی های ps3 است.
تعداد زیادی از xboxو wii داران هستند که به دنبال کنسول دوم هستند و به دنبال فرصتی برای بازی کردن بازی های انحصاری آنها هستند،پس این کاهش قیمت به آنها اجازه این کار را میدهد
مهمتر از آن اینکه ps3 هنوز سود آور است با اینکه قیمت آن کاهش یافته است.

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 668x190 می باشد.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
20110628ps3slim.jpg

اکنون قیمت ps3 در انگلیس 199 پوند است. سایت آمازون نیز ps3 320gb را به 215 پوند و 160 گیگ آن را به 192 پوند کاهش داد.

http://www.consolemonster.com/newspo...?id=0000008554

سلام من میخوام یه ps3 اسلیم بخرم چه مدلی بگیرم بهتره؟(از نظر سخت افزاری) آخه مدل 40 فلت داشتم سوختش در ضمن من از این فروشنده اولین باره که میخوام خرید کنم از کجا بفهمم دستگاهش آکه؟ ودر آخر اینکه اگه کپی خورش کنم آیا میشه fifa12 که قراره بیاد رو بازی کرد؟ ممنون

سلام من میخوام یه ps3 اسلیم بخرم چه مدلی بگیرم بهتره؟(از نظر سخت افزاری) آخه مدل 40 فلت داشتم سوختش در ضمن من از این فروشنده اولین باره که میخوام خرید کنم از کجا بفهمم دستگاهش آکه؟ ودر آخر اینکه اگه کپی خورش کنم آیا میشه fifa12 که قراره بیاد رو بازی کرد؟ ممنون
به نظر من
استیم ها همشون خوبن

تا الان که ، بله نمیشه بازی کرد ...
و بدبخت میشیم :: :((:((:((:((
======
تا الان هم روی 3.55 تا بازی های L.A.Noire و inFamous 2 رو میشه اونم با پچ چون در اصل اونا روی 3.66 اجرا میشن .

سلام
من دیروز رفتم یه ps3 اسلیم 160 گرفتم
از مغازه ای که میخواستم بگیرم pal نداشت یکی دوتا داشت که آپدیتش 3.60 بود و من مجبور شدم ntfs رجیون 3 بگیرم
همین که داشتم میامدم خونه دوتا از رفیقام رو دیدم که هردوتا دستگاهشون pal هستش و کلی تو ps3 ادعاشون میشه
بعد بهم گفتند چرا ntfs گرفتی pal از همه نظر از اون بهتره مثلا بازیهای کپی بیشتری اجرا میکنه وکلی ایراد دیگه گرفتند و کلی خورد تو ذوقم الان هم یه جوری شدم
میخواستم ببینم واقعا اینطوری هستش یعنی pal بازی های کپی بیشتری رو اجرا میکنه؟از نظر سخت افزاری هم فرق دارند؟
خیلی ممنون

دوستان سلام.
میخوام PS3 بگیرم. راستش اصلا فن کنسول نیستم و فقط به خاطر انحصاریاش اومدم طرفش. با خوندم مطالب اینجا فهمیدم که باید ریجن 2 و پال باشه و فیرم ویر 3.55. اگه اشتباهه راهنماییم کنین.
بین 160 و 320 هم موندم.... آخه اختلاف قیمت 100 تومن دارن.... همچنین موندم که PS3 رو جدا بگیرم و Move رو جدا یا از این پک ها بگیرم؟
سوال خارج از بحث تاپیک هم اینه که من اگه فقط بخوام یکی 2 تا بازی رو انجام بدم آیا خرید اوریجینال هم امکان پذیر هست؟ با توجه به اینکه هک شده قطعا طرفدارای اریجینال کم شدن؟ و آیا فروشگاهی برای خرید اریجینال میتونین بهم معرفی کنین؟
پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or