راهنمایی برای خرید PS3

خیر این طرز فکر کاملا غلطه
اون اقا (فروشنده) میتونه با یه ریستور ساده کنسول رو به حالت اول دربیاره
کنسول نباید خط و خش داشته باشه (دسته چرک نداشته باشه)
برای اسلیم حدودا کمتر از 520 نده و بیشتر از 600 هم نده
فریمور قابل هک گیر میاد ولی واقعا سخته اونم برای دبی
فریمور بالای 3.55 نباشه (میتونه از فروشنده هم بپرسه اما نمیدونم شاید دروغ بگند)

حالا شما طرز درستش رو بگو،فقط همین که جای دست روش نمونده باشه یعنی آکبنده؟:d

حالا شما طرز درستش رو بگو،فقط همین که جای دست روش نمونده باشه یعنی آکبنده؟:d
من قصد این رو نداشتم که شما رو ناراحت کنم فقط خواستم بگم که اونطوری هم نمیشه فهمید (معذرت میخوام)
در زیر کنسول یه پیچ هست برای دراوردن هارد اگر اون سالم باشه یعنی دست نخورده
فعلا همینا درذهنم خطور میکنه

خیر این طرز فکر کاملا غلطه
اون اقا (فروشنده) میتونه با یه ریستور ساده کنسول رو به حالت اول دربیاره
کنسول نباید خط و خش داشته باشه (دسته چرک نداشته باشه)
برای اسلیم حدودا کمتر از 520 نده و بیشتر از 600 هم نده
فریمور قابل هک گیر میاد ولی واقعا سخته اونم برای دبی
فریمور بالای 3.55 نباشه (میتونه از فروشنده هم بپرسه اما نمیدونم شاید دروغ بگند)

قیمت به درهم هست دیگه ؟ :-/

من قصد این رو نداشتم که شما رو ناراحت کنم فقط خواستم بگم که اونطوری هم نمیشه فهمید (معذرت میخوام)
در زیر کنسول یه پیچ هست برای دراوردن هارد اگر اون سالم باشه یعنی دست نخورده
فعلا همینا درذهنم خطور میکنه

;)@};-@};-

یه سوال الان مثلا یه فت بگیرم بعد هک کنم دیگه تا آخر همه بازی هارو میتونم انجام بدم؟
نیاز به هک دوباره نیست؟
خیر
شمابا هک کردن3.55 میتوانید بازی هایی رو که روی 3.55 کدگذاری شده اند رو بازی کنی(البته با پچ هم میتوانید بعضی از بازیهای 3.60 رو هم اجرا کنید مثل l.a.noire)
الان فعلا نمیتوانید بالای 3.55 رو هک کنید و اگر فریمور جدیدی هک شود باید به هک جدید روی بیاورید (البته اگر بخواهید بازی های جدید رو هم اجرا کنید)
درکل شما میتوانید تمام بازیها رو که تا به حال اومدن رو اجرا کنید (فقط با یک هک) البته به غیر از چند بازی مثل portal2
پس فکر کنم مطلب رو برای شما روشن کردم
(((((((تا فریمور جدیدی هک نشده نیازی نیست ولی با اومدن هک جدید و خواست خودتون میتوانید هک جدید رو بریزید)))))))))))))))))(((((((((البته دیگه نمیتوانید انلاین بزنید)))))))))

خیر
شمابا هک کردن3.55 میتوانید بازی هایی رو که روی 3.55 کدگذاری شده اند رو بازی کنی(البته با پچ هم میتوانید بعضی از بازیهای 3.60 رو هم اجرا کنید مثل l.a.noire)
الان فعلا نمیتوانید بالای 3.55 رو هک کنید و اگر فریمور جدیدی هک شود باید به هک جدید روی بیاورید (البته اگر بخواهید بازی های جدید رو هم اجرا کنید)
درکل شما میتوانید تمام بازیها رو که تا به حال اومدن رو اجرا کنید (فقط با یک هک) البته به غیر از چند بازی مثل portal2
پس فکر کنم مطلب رو برای شما روشن کردم
(((((((تا فریمور جدیدی هک نشده نیازی نیست ولی با اومدن هک جدید و خواست خودتون میتوانید هک جدید رو بریزید)))))))))))))))))(((((((((البته دیگه نمیتوانید انلاین بزنید)))))))))
یعنی الان که هک بشه تمام بازی ها اجرا میشه به جز بازی هایی که جدیدا عرضه میشن؟
برای اجرا اونا باید تا هک واسه فریمور اونا بیاد؟

یعنی الان که هک بشه تمام بازی ها اجرا میشه به جز بازی هایی که جدیدا عرضه میشن؟
برای اجرا اونا باید تا هک واسه فریمور اونا بیاد؟
بله بله(چون بازی های جدید روی 3.55 به بالا کدگذاری شدند به همین دلیل نمیشه اجرا کرد تا موقعی که هک برای فریمورای جدید بیاد )))همانطور که گفتم بعضی بازیها استثنا با پچ قابل اجران گرچه روی 3.60 هستن

سلام دوستان.1 ps3 120gb تمیز مال یکی از آشنا ها هست.زمستون خریده...2 تا دسته ی ارجینال هم داره...فریمورش هم 3.66 هست.چند میارزه بخرم؟تمیز تمیز هست...
قيمت نوش تو شيراز 340 الان هست!
فك ميكنم زير 250 برداري خوبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or