راهنمایی برای خرید PS3

من سونی رو قبول دارم، کارش درسته، اگه همه هم بگن XBox بخر، من PS3 میخریدم:d
آخر من متوجه نشدم، اگه PS3 بخرم میتونم بازی های PS2 رو بازی کنم ؟

تمام دستگاه های PS3 تمام بازیهای PS1 رو اجرا میکنند
تمام دستگاه های مدل 20 گیگ بازیهای PS2 رو به صورت سخت افزاری با چیپ Emotion Engine اجرا میکنن
دستگاه های 60 گیگ ریجن 1 و 3 بازیهای PS2 را به صورت سخت افزاری با Emotion Engine اجرا میکنند و ریجن 2 یا پال به صورت نرم افزاری اجرا میکنه یعنی Emotion Engine نداره ولی اجرا میکنه
تمام دستگاه های 80 گیگ قدیمی که تا آگوست 2007 تولید شدن و شکاف مموری دارن هم میتونن به صورت نرم افزاری بازی های PS2 رو اجرا کنن

بقیه ی دستگاه ها فقط میتونن بازیهای PS1 رو اجرا کنن و هیچ جوری نمیتونن PS2 اجرا کنن !

تمام دستگاه های مدل 20 گیگ بازیهای PS2 رو به صورت سخت افزاری با چیپ Emotion Engine اجرا میکنن
دستگاه های 60 گیگ ریجن 1 و 3 بازیهای PS2 را به صورت سخت افزاری با Emotion Engine اجرا میکنند و ریجن 2 یا پال به صورت نرم افزاری اجرا میکنه یعنی Emotion Engine نداره ولی اجرا میکنه
تمام دستگاه های 80 گیگ قدیمی که تا آگوست 2007 تولید شدن و شکاف مموری دارن هم میتونن به صورت نرم افزاری بازی های PS2 رو اجرا کنن

بقیه ی دستگاه ها فقط میتونن بازیهای PS1 رو اجرا کنن و هیچ جوری نمیتونن PS2 اجرا کنن !
این CFW جدید، نرم افزاره ؟ سخت افزاره ؟
بعد اینکه؛ یه PS3 با هارد 320 و ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه ؟
در ضمن، با Emotion Engine بهتره یا بدون EE ؟ فرقی میکنه ؟

بازیهای پی اس وان باید بازی ارجینال باشه دیگه؟

این CFW جدید، نرم افزاره ؟ سخت افزاره ؟
بعد اینکه؛ یه PS3 با هارد 320 و ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه ؟
در ضمن، با Emotion Engine بهتره یا بدون EE ؟ فرقی میکنه ؟

این CFW جدید نرم افزاره.البته من همونطور که گفتم فعلا این CFW ریلیز نشده و من فکر نکنم بتونه این قابلیت رو داشته باشه.
هنوز معلوم نیست چون CFW ریلیز نشده.
فقط مدلهایی که گفتم میتونن اجرا بکنن و ربطی به هارد و ریجن نداره که دو روش داره یا بازی اوریجینالش رو میخرید یا با دیسک اوریجینال Swap Magic 3.6 یا 3.8 میتونید تمام بازیهای کپی هر ریجنی هم که باشن اجرا کنید.
با EE بهتره ولی فرق زیادی ندارن و در مواردی اجرای نرم افزاری تعداد فریم ها افت میکنه ولی در کل فرق زیادی ندارن

این CFW جدید نرم افزاره.البته من همونطور که گفتم فعلا این CFW ریلیز نشده و من فکر نکنم بتونه این قابلیت رو داشته باشه.
فقط مدلهایی که گفتم میتونن اجرا بکنن و ربطی به هارد و ریجن نداره که دو روش داره یا بازی اوریجینالش رو میخرید یا با دیسک اوریجینال Swap Magic 3.6 یا 3.8 میتونید تمام بازیهای کپی هر ریجنی هم که باشن اجرا کنید.
با EE بهتره ولی فرق زیادی ندارن و در مواردی اجرای نرم افزاری تعداد فریم ها افت میکنه ولی در کل فرق زیادی ندارن
پس اگه این CFW جدید بیاد، 360 GB یا 120 GB ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه باهاش ؟

یک ویدئو از این CFW توی یوتیوب هست . که تائید میکنه این که بازیها رو اجرا می کنه . همچنین PlayStation Store هم میره .
پس اگه این CFW جدید بیاد، 360 GB یا 120 GB ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه باهاش ؟
اوهوم . احتمال 99 درصد .

یک ویدئو از این CFW توی یوتیوب هست . که تائید میکنه این که بازیها رو اجرا می کنه . همچنین PlayStation Store هم میره .

اوهوم . احتمال 99 درصد .
مرسی.
حالا یه چیز دیگه، من اگه الان PS3 بخرم ( اوریجینال )، بعدا میتونم کپی خورش کنم ؟

مرسی.
حالا یه چیز دیگه، من اگه الان PS3 بخرم ( اوریجینال )، بعدا میتونم کپی خورش کنم ؟
خدمت دوست گلم عرض کنم. که:
این به فریمور کنسولتون بستگی داره.
اگر فریمور کنسولتون از 3.55 به پایین باشه بله . قابل هک خواهد بود.
ولی اگه با فریمور جدید خریداری کنید . ( 3.56 به بالا ) این امکان براتون وجود نداره تا زمانی که هک دوباره اتفاق نیافتاده باشه.

خدمت دوست گلم عرض کنم. که:
این به فریمور کنسولتون بستگی داره.
اگر فریمور کنسولتون از 3.55 به پایین باشه بله . قابل هک خواهد بود.
ولی اگه با فریمور جدید خریداری کنید . ( 3.56 به بالا ) این امکان براتون وجود نداره تا زمانی که هک دوباره اتفاق نیافتاده باشه.
ما پیش شما غنچه هم نیستیم :d
آخه شما تو توضیحات قبلیتون گفتین فریمور بالای 3.55 بخرم، چرا ؟ چه فرقی میکنه ؟ مگه با اینترنت نمیتونم آپدیتش کنم ؟
:-*

آخه شما تو توضیحات قبلیتون گفتین فریمور بالای 3.55 بخرم، چرا ؟ چه فرقی میکنه ؟ مگه با اینترنت نمیتونم آپدیتش کنم ؟
:-*
چون قرار نبود هک کنیم.
اگه توضیحات رو خونده باشید دقیقا تاکید کردم که چی میخوام.
حمید : مرسی . ولی اگه میشه یه فریمور بالا بیارید . چون نمیخوام هکش کنم .
خب .
میپرسی که چه فرقی میکنه.
: دوباره میگم : از اونجایی که هکر ها نتونستن تا حالا هیچ کدوم از فیمور های بالای 3.55 رو به درستی هک کنن ( یعنی 3.56 یا 3.57 یا 3.58 ... تا 3.66 که آخرین فریمور اعلام شده تا این زمان هست ) پس PS3 ـه با فریمور بالای 3.55 قابل هک نیست. ( فعلا )
------------------------------------------------------------------------------------
میپرسی که مگه نمیتونم با اینترنت آپدیتش کنم.
بله میتونید. ولی باز اگه به توضیحات دقت کرده باشید
فرهود : خب اشکال نداره که همینو توو خونه آپدیتش میکنی به فریور بالا .
حمید : نه ممنون . همون فریمور جدید اگه باشه لطف کنید . 3.65 به بالا .
منظور من از این جمله این بود که 180 مگ ترافیک واسه آپدیت به شماره جدید هدر ندید. همین.
------------------------------------------------------------------------------------

چون قرار نبود هک کنیم.
اگه توضیحات رو خونده باشید دقیقا تاکید کردم که چی میخوام.
خب .
میپرسی که چه فرقی میکنه.
: دوباره میگم : از اونجایی که هکر ها نتونستن تا حالا هیچ کدوم از فیمور های بالای 3.55 رو به درستی هک کنن ( یعنی 3.56 یا 3.57 یا 3.58 ... تا 3.66 که آخرین فریمور اعلام شده تا این زمان هست ) پس PS3 ـه با فریمور بالای 3.55 قابل هک نیست. ( فعلا )
میپرسی که مگه نمیتونم با اینترنت آپدیتش کنم.
بله میتونید. ولی باز اگه به توضیحات دقت کرده باشید
منظور من از این جمله این بود که 180 مگ ترافیک واسه آپدیت به شماره جدید هدر ندید. همین.
منم که نمیخوام هک شده بخرم، چرا میزنی ؟:d فقط میخواستم بدونم فدات بشم، مرسی:-*

سلام دوستان :ی

اقا من میخوام بگم از دبی ps3 slim 160 بیارن ....

1_ چه قیمتی هست تو دبی و با چه فریمری گیر میاد؟

2_از چه مغازه ای بیاره بهتره ؟

3_ چه قدر به دوستم پول بدم که کم نباشه ؟

4_دستگاهی که از مغازه میگیره اکبند هست ؟ چطوریه ؟ بگم بهش تست کنه تو مغازه ؟

لطفا سریع کمکم کنید بچه ها

مرسی :-*

سلام دوستان :ی

اقا من میخوام بگم از دبی ps3 slim 160 بیارن ....

1_ چه قیمتی هست تو دبی و با چه فریمری گیر میاد؟

2_از چه مغازه ای بیاره بهتره ؟

3_ چه قدر به دوستم پول بدم که کم نباشه ؟

4_دستگاهی که از مغازه میگیره اکبند هست ؟ چطوریه ؟ بگم بهش تست کنه تو مغازه ؟

لطفا سریع کمکم کنید بچه ها

مرسی :-*

4_ دستگاه آکبند رو اگه واسه بار اول روشن کنی ازتون تاریخ و ساعت می پرسه،در غیر این صورت دستگاه مورد نظر قبلا روشن شده(پس بگو حتما داخل مغازه تست کنه) پیشاپیش مبارکه @};-

• Like
Reactions: 4th
4_ دستگاه آکبند رو اگه واسه بار اول روشن کنی ازتون تاریخ و ساعت می پرسه،در غیر این صورت دستگاه مورد نظر قبلا روشن شده(پس بگو حتما داخل مغازه تست کنه) پیشاپیش مبارکه @};-
خیر این طرز فکر کاملا غلطه
اون اقا (فروشنده) میتونه با یه ریستور ساده کنسول رو به حالت اول دربیاره
کنسول نباید خط و خش داشته باشه (دسته چرک نداشته باشه)
برای اسلیم حدودا کمتر از 520 نده و بیشتر از 600 هم نده
فریمور قابل هک گیر میاد ولی واقعا سخته اونم برای دبی
فریمور بالای 3.55 نباشه (میتونه از فروشنده هم بپرسه اما نمیدونم شاید دروغ بگند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or