راهنمایی برای خرید PS3

به ترتیپ میریم جلو که هنگ نکنی:d
دوستانی هم که اطلاعات بیشتری دارن . اگه دیدن جاییش مشکلی داره . بگن تصحیحش کنم:)

خب . ببین اول از همه باید بدونی . ریجن چیه.
چیه؟:d ریجن : منطقه ایه که توش زندگی میکنیم.
PS3 چند جور ریجن داره که سه تاش تو ایران بیشتره. ( 1 . 2 . 3 )

( آمریکا و کانادا ) ریجن NTSC/UC ریجن 1 هست.
( اروپا و خاورمیانه ) ریجن PAL ریجن 2 هست.
و اگه اشتباه نکنم:
( ژاپن ... ) ریجن NTSC/J Japan ریجن 2 هست.
( آسیای شرقی ) ریجن NTSC/J ASIA ریجن 3 هست.

اطلاعات تکمیلی ریجن از " اینجا "

شماره یا نوع ریجن کنسول هیچ تاثیری روی بازی کردن شما نداره.
چرا که بازیهای PS3 هم ریجن مشخص به خودشو داره . به همین خاطر با خیال راحت روی هر ریجنی از کنسول میتونی بازی کنی.
تنها موردی که به ریجن کنسول بر میگرده . فیلمیه که میخوایش ببینی . که حتما باید با کنسولت همخوانی داشته باشه. { اونطور که میگن . فیلمهای موجود در ایران . اغلب پال (2) هستن }

تا اینجا مشکلی نداری؟:d:)
توصیم اینه که قدم به قدم برای شناخت این کنسول عشقی . جلو بریم.
نه، ادامه بده لطفا.
تا اینجا هنوز هنگ نکردم :d

نه، ادامه بده لطفا.
تا اینجا هنوز هنگ نکردم :d
خب . قدم دوم.
تا اینجای کار یه چیزایی گیرمون اومد.اما:
حالا میخوایم بدونیم که فت میخوایم یا اسلیم.
این دو چند تفاوت عمده دارن . که من بدون تعصب میگم که راحتتر باشی.

مواردی که عرض میکنم تنها تفاوت این دو کنسول چاق ( fat ) و لاغر ( slim ) هستش. و علمی . یعنی با تجربه کاری نداریم . چون قضاوت در مورد تجربه خیلی خیلی دشوار هستش و کار یکی دو نفر نیست و هیچ آمار درستی وجود نداره که کدوم بهتره . و کسی هم به یقین نمیتونه حرفی بزنه. بگذریم:

- تاکنون سه نوع کنسول PS3 تولید شده . البته تعجب نکنید . علت تقسیم من به سه به خاطر تفاوت پردازشگر داخلیه هر سه هستش.

• پردازشگر 90 نانو متری : که مربوط میشه به اولین کنسولهای PS3 . که همان فت 40G به پایین بودن . ( اگر اشتباه نکنم )
  • پردازشگر 65 نانو متری : که مربوط میشن به دومین کنسولهای PS3 . که همان فت 40G به بالا بودن ( باز اگر اشتباه نکرده باشم )
  • پردازشگر 45 نانو متری : که مربوط میشن به کنسولهای جدید PS3 . که همان اسلیم 120G به بالا هستن .

- از لحاظ علمی : پردازشگر 45 نانو متری باید گرمای کمتری تولید کند. ( که موضوع مهمیه )

- از لحاظ ابعاد : همونطور که از اسمشون معلومه . مدل اسلیم از فت کوچکتر میباشد. و تقریبا 3 پنجم وزن فت رو داراست.

مابقی . تفاوت به حساب نمیان . اما جهت تکمیل برسی به " اینجا " مراجعه کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
سوال اینجاس که این کنسولها چرا هارد متفاوتی دارن؟
وجود هارد به این خاطر هست که شخص خریدار با احتساب نیاز خود از این حجم . یک کنسول دلخواه برگزیند.
اما این به چه معناس؟
یعنی هارد کم یا زیاد هیچ ربطی به کارایی کنسول هک نشده ندارد. و کاملا اختیاری بوده . لزا تنها برای مواردی از قبیل ذخیره فایلهای بازی . نصب در اغلب موارد . فیلم . موسیقی . عکس . و ... بسیاری از موارد دیگه که جنبه ی حافظه پرکن رو دارن.

اگر سوالی نیست :). بریم قدم بعدی.:d

• Like
Reactions: se.phi.roth
یه سوال : میشه اگه خواستیم، اگه! بعدا کپی خورش کنیم ؟
برو قدم بعد
بیبین.!!!!:d
مسئله کپی خور یکمی فرق داره. توی پست اول که ازت سوال کردم . گفتم که باید کنسولتون فریمور پایین 3.55 داشته باشه.
هنوز توضیحی راجع به فریمور ندادم.

درضمن تا اینجا برای هردو صادقه و مشکلی پیش نمیاد.
پس کمی تحمل داشته باش.:d

بیبین.!!!!:d
مسئله کپی خور یکمی فرق داره. توی پست اول که ازت سوال کردم . گفتم که باید کنسولتون فریمور پایین 3.55 داشته باشه.
هنوز توضیحی راجع به فریمور ندادم.

درضمن تا اینجا برای هردو صادقه و مشکلی پیش نمیاد.
پس کمی تحمل داشته باش.:d
اطاعت قربان ^:)^
ادامه بده

اگه میتونی حدود 1 ساعت دیگه Sign in شو تا ادامه بدیم، اگه نه که دیگه واسه هرموقع شد، من الان یه کاری دارم 1 ساعت دیگه برمیگردم.
تا همینجا هم بابت زحماتتون متشکرم
فعلا Bye تا 1 ساعت دیگه :-*

• Like
Reactions: M2Terrorism
برو قدم بعد
مرحله بعدی.

PS3 روی دو مدل نمایشگر کار می کنه. چه نمایشگری که ورودی کامپوننت ( سه فیش رنگی ) داره و چه نمایشگری که دارای ورودی HDMI میباشد.
کفیت در HDMI خیلی بیشر هستش.

داخل بسته PS3 باید این قطعات موجود باشد.

• 1 عدد کنسول
  • 1 عدد دسته اصل ( فکر کنم دوال شوک 3 )
  • 1 عدد کابل کامپوننت
  • 1 عدد کابل برق
  • 1 عدد کابل USB
  • چند تا دفترچه
با دونستن این موارد . میریم که لحظه زیبای خرید :x رو حس کنیم.
اما قبل از اون باید چه چیزایی بدونیم که سرمون کلاه نره.

1. شما باید دسته اصل رو از تقلبی شناسایی کنید . اما چطور؟

- دسته های اصل دارای 5 پیچ هستن و همچنین لوگوی زیبای SONY و کلمه های START و SELECT موجود روی دسته به رنگ جیوه ای ( تقریبا توسی روشن ) میباشد .
- ولی تقلبی ها: تعداد پیچ متفاوتی دارن و رنگ موارد اشاره شده سفید هستش.
- دسته ی اصل باید روی فریمور بالا و بروز کار کند .
جهت طرح سوال و اطلاعات بیشتر از " اینجا "

فریمور چیه؟
کنسول PS3 تقریبا هر ماه یک ورژن از آپدیت خودشو در سایت اعلام میکنه که برای بهبود روند کار PS3 ( نظر شخصی ) و استفاده از آخرین امکانات مربوط به اون ورژن نیاز دارد. و شما کنسولتون رو به این ورژن آپدیت میکنید. که به این کار میگن آپدیت فریمور.
{ در مسائل مربوط به هک به دردتون نمیخوره . بسیار خطرناک هست. ( در یک کلام بن و آشقالدونی اگه اشتباه نکرده باشم ) }

2. مطمئن بشید که کنسول ریفر نیست.

- ممکنه که روی جعبه ی کنسول نوشته شده باشه ( اطلاعات دقیقی ندارم )

ریفر چیه؟
معمولا در کشور های متمدن که همه چیزش روی حسابه . حتی گارانتیش. یه همچین چیزی پیش میاد.
منظور؟
شخصی یک کنسول PS3 تهیه میکنه و بعد از باز کردن و شایدم بازی کردن . متوجه میشه که کنسول مشکل داره ( هر مشکلی که به فکرتون میاد حتی شکستن و ضربه ) و میره که توسط این گارانتیه معتبر تعویزش کنه بدون چون و چرا.
این کنسول مشکل دار به کارخانه برگردونده میشه و تعمیرش میکنن . اما اینبار به اسم کنسول تعمیری بیرون میدن که همون ریفر نام داره. ( به تعریف ساده تر : بازگشت تعمیری :d )

3. مطمئن بشیم که کنسول در خود ایران تعمیر یا باز نشده .

- یک راهش اینه که با ور داشتن دریچه ( مستطیل ) کوچیک قسمت هارد در پشت کنسول و مشاهده پیچ آبی رنگ ( دقیقا نمیدونم ) . که اگه خراشیدگی و هرز شدگی نداشته باشه . تقریبا مشکلی نداره.
- دوست داشتید بقیه ی پیچهارو هم یه نظر بندازید.

3. کنسول تمیز و بدون خط و خش باشه و هیچ گرد و غباری توش یا روش نباید باشد. ( میتونید قسمتای خاکگیر کنسول رو بو کنید که بوی خاک نداشته باشه.:d )

4. معمولا وسایل الکتریکی جدید . بوی خاصی دارن . که بهتره کنسولتون هم همین بو رو بده . ( بوی تازگی >:d< )

------------------------------------------------------------------------
فعلا سرتون کلاه نرفته . مگر اینکه با فروشنده خبره طرف باشید.

ادامه بدیم
خب میریم که بخریم.:d

موقع خرید باید چیکار کنیم.

حمید : سلام آقا . خسته نباشید .:d
فروشنده : علیکه سلام . بفرمایید.:-?
حمید : می بخشید . PS3 دارید ؟ چنده ؟ ( زیاد ذوقتون معلوم نشه . ریلکس باشید :-" اگه خوشتون اومد برید توو )
فروشنده : بله که داریم . بفرمایید تو >:d<
حمید : ممنون . :)
فروشنده : خب چی بدم خدمتتون ؟:-b
حمید : ( مثلا ) یه اسلیم میخوام 160G ترو تمیز و اصل =p~. در ضمن ریجن 2 باشه . آخه فیلم هم میخوام ببینم.
فروشنده : جنسای ما همه خوبن :laughing: و ( از این چرت و پرتا که همه از اینجا راضین و از اینا ) .
حمید : ( آره جون خودت ) اِ چه خوب . میگم چرا همه از اینجا تعریف میکنن. ( یه ذره هندونه میزارین زیر بغلش که حال کنه :"> ) . دوستمم همیشه میگفت از اینجا خرید کن . پس ایول. ... راستی اسم شریفتون ؟
فروشنده : ( مثلا ) فرهود :d
حمید : خب آقا فرهود لطف میکنی بیاری ببینم.
فرهود : ریجن 1 هم داریما نمیخوای . خیلی خوبن .
حمید : نه ممنون همون ریجن 2 . پال بیار.
فرهود : بفرما اینم ریجن 2 . پال.
حمید : میشه نشونم بدی کجاش نوشته ریجن 2 . میخوام مطمئن شم.
فرهود : بزار این قوطیش خرابه یکی دیگه بیارم.
حمید : :d ( 1 - هیچ )
فرهود : آها آوردم . نگا کن ایناها . هم ریجن 2 ـه . همم راحت میتونی هکش کنی.

خارج از بحث : مطمئن باشید چیزیه که دنبالش هستید . سمج باشید تاسرتون کلاه نره. دیدین رفت عوضش کرد . چون فهمید یه چیزایی میدونید . پس الکی نیومدید.

حمید : مرسی . ولی اگه میشه یه فریمور بالا بیارید . چون نمیخوام هکش کنم .
فرهود : خب اشکال نداره که همینو توو خونه آپدیتش میکنی به فریور بالا .
حمید : نه ممنون . همون فریمور جدید اگه باشه لطف کنید . 3.65 به بالا .
فرهود : ( انگار امروز کاسب نیستیم ) بفرمایید . اینم همون چیزی که میخواستید .
حمید : خیلی ممنون ( 2 - هیچ ) :d

خارج از بحث : درسته که میخواد یه جورایی باهاتون کنار نیاد ولی سعی کنید عصبانی نشید و خونسرد روی چیزی که میخواهید بایستید. مطمئن باشید برنده شمایید.

فرهود : دیگه مشکلی که نیست شکر خدا #:-s
حمید : نه . فقط بازش کنید . امتحانش کن ببینم چطوریه :d
فرهود : چشم . امتحانشم میکنیم .

خارج از بحث : خوب کلید کنید روی بسته . ببینید پلمپش سرجاشه یا نه . وسایلو در میاره یا نه . چیزی که کم کسر نیست . با یه چیز دیگه عوضش نکرده که . یا نمیکنه.
موقع تست . سر و صداش زیاد نیست که . بلوری کار میکنه . توی اولین دیسک گذاشتن کار کرد . بازی که فرز نمیشه . صفحش قروقاطی نشده که . راحت هست یا نه . خلاصه مشکلی نداشته باشه.

حمید : همینطور که دارید تستش میکنید . میشه بگید از کجا بدونم دستش اصله . میخوام فردا که رفتم یه دسته دیگه خریدم . سرم کلاه نره. ممنون.
فروشنده : ببین . اینطوریه . اینطوره . اینطوریه

خارج از بحث : ببینید با چیزی که میدونستید یکیه یا نه .

حمید : ممنون اصله پس. ( 3 - هیچ )
فرهود : خب چطوره پسند کردی؟:|
حمید : مث اینکه همه چیزش درسته . ( این هست . اون هست ... ) آره مرسی.
فرهود : خب مبارکت باشه . چیز دیگه نمیخوای .
حمید : فقط یه چیزی .
فرهود : :-w ) :) جانم بفرمایید.
حمید : دیگه اینو ببرم مشکلی پیش نمیاد . تضمینیه دیگه . خراب نشه یه موقه . دی وی دی اینا ارور نده یه موقع . بنمون نکنه PSN آخه من آنلاین هم میخام بزنم . زیاد داغ نکنه . جون داداش واسه این پول خیلی زحمت کشیدم ( دلشو به رحم بیارین ) . اگه مشکلی هست بگو . لااقل ضمانتش کن چند روزی... ( و از اینا )
فرهود . برو داداش . خیالت راحت . یه چیزی دادم که آخ نگه . مشکلی هم بود من در خدمتم. فقط روزای اول زیاد بهش فشار نیار . جای خوبی هم بزار تا هوا بخوره . گردو غبار هم نداشته باشه .

خارج از بحث : اگه فروشنده ای همچین ضمانتی نکنه و شما مجبور نباشید که فقط از اونجا خرید کنید . حتما برید یه مغازه دیگه .

حمید : دستتون درد نکنه . پس خیالم تخت دیگه .:d
فرهود : آره خیالت راحت .
حمید : ( 4 - هیچ :d ) خیلی خیلی ممنون . خدا حافظ
فرهود : به سلامت . #:-s

-----------------------------------------------------------
خرید مهم نیست. خرید خوب مهمه که فروشنده رو بشناسید.

• Like
Reactions: ar22
داخل بسته PS3 باید این قطعات موجود باشد.
1 عدد کنسول
1 عدد دسته اصل ( فکر کنم دوال شوک 3 )
1 عدد کابل کامپوننت
1 عدد کابل برق
1 عدد کابل USB
چند تا دفترچه

البته کابل AV دیگه؟! الان PS3 هایی که می بینم توی پکشون همه AV هست. نمی دونم شاید قبلا کامپوننت بود! >:d<

البته کابل AV دیگه؟! الان PS3 هایی که می بینم توی پکشون همه AV هست. نمی دونم شاید قبلا کامپوننت بود! >:d<
مخلصم:d
همون که سه رنگ داره :d. همون که مهربونه :d. همونکه بیاد میمونه :d. همونکه عشقه منه :d ( البته منظور شاعر از مصرع آخر کابل نیست . خود SONY ـه :d )

فقط یه چیزی آقا حمید :
شما کدوم رو میپسندی ؟ یعنی شما اگه میخواستی بخری چی میخریدی ؟ ( اسلیم، فت، پال، 320 گیگ و ... )
اینم بگی دیگه تا آخر عمر ممنونت میشم. :d

فقط یه چیزی آقا حمید :
شما کدوم رو میپسندی ؟ یعنی شما اگه میخواستی بخری چی میخریدی ؟ ( اسلیم، فت، پال، 320 گیگ و ... )
اینم بگی دیگه تا آخر عمر ممنونت میشم. :d
چاکریم:d
توی همون پست مثلا. نوشتم که خودم کدومو می پسندم.:d
PS3 Slim 160G ریجن 2 . PAL . هک نشده. ( چون اغلب فیلمای ایرانی . پال تشریف دارن:d )
آخه ارجینال بازا بیشتر 160 یا 120 ور میدارن.
البته هیچ فرقی ندارن . شما چه 120 . چه 160 . چه 250 . چه 320 . بگیری همون کارایی رو داره.
اگه فیلم و عکس و موسیقی زیاد میخوای توش بریزی . ببین کدوم کفاف میده همونو وردار.

ببینم حله ؟ سوالی که نموند.؟:)
انگار مثلا کی هستیم ما.:d

چاکریم:d
توی همون پست مثلا. نوشتم که خودم کدومو می پسندم.:d
PS3 Slim 160G ریجن 2 . PAL . هک نشده. ( چون اغلب فیلمای ایرانی . پال تشریف دارن:d )
آخه ارجینال بازا بیشتر 160 یا 120 ور میدارن.
البته هیچ فرقی ندارن . شما چه 120 . چه 160 . چه 250 . چه 320 . بگیری همون کارایی رو داره.
اگه فیلم و عکس و موسیقی زیاد میخوای توش بریزی . ببین کدوم کفاف میده همونو وردار.

ببینم حله ؟ سوالی که نموند.؟:)
انگار مثلا کی هستیم ما.:d
شما سرور مایی:d
من نه میخوام آهنگ بریزم توش، نه فیلم و نه چیز دیگه ای، ولی بازی نمیشه بریزیم نه ؟
حالا این چیزی که شما میپسندی چند هست قیمتش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or