راهنمایی برای خرید PS3

دوست عزیز من از مشهد می گیرم. فروشنده بهم گفته کنسول بهت می دم به شرطی که ریفر نباشه ولی وقتی کنسول رو خریدم تو همین تاپیک ها سوال کردم، که دوستان گفتن ریفر ( ولی خود فروشنده میگه اینا ریفر نیست ) زمانی که ریفر بود 280 من این کنسول رو خریدم 340 تومن. ( 4 تا هم خریدم ) تا حالا هم خدا رو شکر آخ نگفته. نه کنسول من و نه 3 تا کنسول دیگه. جعبه هم از این قدیمی هاست. ( جعبه های خود 40 گیگ ها ) حالا ربطی به جعبه نداره ولی فرشنده به من گفت اینا ریفر نیستن ولی هر چی هست دستش درد نکنه واقعا.

دوست عزیز من از مشهد می گیرم. فروشنده بهم گفته کنسول بهت می دم به شرطی که ریفر نباشه ولی وقتی کنسول رو خریدم تو همین تاپیک ها سوال کردم، که دوستان گفتن ریفر ( ولی خود فروشنده میگه اینا ریفر نیست ) زمانی که ریفر بود 280 من این کنسول رو خریدم 340 تومن. ( 4 تا هم خریدم ) تا حالا هم خدا رو شکر آخ نگفته. نه کنسول من و نه 3 تا کنسول دیگه. جعبه هم از این قدیمی هاست. ( جعبه های خود 40 گیگ ها ) حالا ربطی به جعبه نداره ولی فرشنده به من گفت اینا ریفر نیستن ولی هر چی هست دستش درد نکنه واقعا.

دوست عزیز خدا کنه که همیشه برات کار کنه :) چرا این قدر عصبانی میشی ! :d

برو با دستگاهت حال کن ;) بزار هر کی هم نظرشو بگه ;)

سلام دوستان . به نظر شما من وایسم تا 26 تیر که برام از دبی slim بیارن یا همین الان از یکی از دوستان bc یه فت اک بگیرم؟ قیمتش تقریبا یکی درمیاد. 360 میده

سلام دوستان . به نظر شما من وایسم تا 26 تیر که برام از دبی slim بیارن یا همین الان از یکی از دوستان bc یه فت اک بگیرم؟ قیمتش تقریبا یکی درمیاد. 360 میده
اگه کنسول اسلیمی که واستون میاد قابل هک و شما هم مشکل مالی و ... ندارید ( که به نظر می یاد مشکل مالی نداشته باشید ) انتخاب کاملا با خودتون یعنی برای شما خرید اسلیم می تونه مورد خوبی باشه. اما به نظر من یه فت بگیرید یه موو هم بگیرید. به جای اینکه پول اضافه واسه خرید PS3 بدید.

من میخوام ببینم فت ریفر مطمعن هست یا نه!؟! اخه تو دبی میترسم 3.55 گیر نیاد فقط همین میخوام حوالی 400 در بیاد
والا مطمئن که هست اما به نظرم اگه بازم مایه داری اسلیم بگیری بهتره
فت خوبه اما بعضی ها شانس ندارن دیگه!!!!!!!!!!!!
من شما رو از ریفر زده نمیکنم !!!خیلیا که ریفر دارن باهاش راحتن و مشکل نداره اما بازم به خودتون مربوطه!!!!!

دارم در به در دنبال فروشکاه تو دبی میگردم که 3.55 داشته باشه 100٪ میگیرم

من که دو سه هفته پیش هر چی گشتم اونجا پیدا نکردم
( واسه یکی از بکس میخواستم )

یه چیز جالب فقط ریفر بازا بخونن!:
تو بازار دبی هم این ریفرها ریخته بود ملت عرب هم مثل نقل و نبات میخریدن برام جالب بود چون با اسلیم خیلی تفاوت قیمت نداشت ولی استقبال از این فت ها خیلی بیشتربود
دلیلشم مشخصه := فیرمور زیر 3.5

دوستان ایکس باکس من امروز غزل رو خوند حالا میخوام ps3 بگیرم در حال حاضر slim 160g چنده؟؟(بشه هکش هم کرد)؟؟
و اینکه ریفر یعنی چی بعضی از دوستان میگن؟؟
و در اخر بازی های اینده رو هک شده میشه بازی کرد؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or