Heavy.Rain
کاربر سایت
شما از کجا ریفر میخری خراب نمیشه بگو ما هم بریم بگیریم؟
به شدت تایید میشه.
شما از کجا ریفر میخری خراب نمیشه بگو ما هم بریم بگیریم؟
دوست عزیز من از مشهد می گیرم. فروشنده بهم گفته کنسول بهت می دم به شرطی که ریفر نباشه ولی وقتی کنسول رو خریدم تو همین تاپیک ها سوال کردم، که دوستان گفتن ریفر ( ولی خود فروشنده میگه اینا ریفر نیست ) زمانی که ریفر بود 280 من این کنسول رو خریدم 340 تومن. ( 4 تا هم خریدم ) تا حالا هم خدا رو شکر آخ نگفته. نه کنسول من و نه 3 تا کنسول دیگه. جعبه هم از این قدیمی هاست. ( جعبه های خود 40 گیگ ها ) حالا ربطی به جعبه نداره ولی فرشنده به من گفت اینا ریفر نیستن ولی هر چی هست دستش درد نکنه واقعا.
دوست عزیز آخه این تاپیک برای خرید PS3 هست. نباید اطلاعات اشتباه داد به کاربرادوست عزیز خدا کنه که همیشه برات کار کنه چرا این قدر عصبانی میشی ! :d
برو با دستگاهت حال کن بزار هر کی هم نظرشو بگه
اگه کنسول اسلیمی که واستون میاد قابل هک و شما هم مشکل مالی و ... ندارید ( که به نظر می یاد مشکل مالی نداشته باشید ) انتخاب کاملا با خودتون یعنی برای شما خرید اسلیم می تونه مورد خوبی باشه. اما به نظر من یه فت بگیرید یه موو هم بگیرید. به جای اینکه پول اضافه واسه خرید PS3 بدید.سلام دوستان . به نظر شما من وایسم تا 26 تیر که برام از دبی slim بیارن یا همین الان از یکی از دوستان bc یه فت اک بگیرم؟ قیمتش تقریبا یکی درمیاد. 360 میده
والا مطمئن که هست اما به نظرم اگه بازم مایه داری اسلیم بگیری بهترهمن میخوام ببینم فت ریفر مطمعن هست یا نه!؟! اخه تو دبی میترسم 3.55 گیر نیاد فقط همین میخوام حوالی 400 در بیاد
دارم در به در دنبال فروشکاه تو دبی میگردم که 3.55 داشته باشه 100٪ میگیرم
اون موقع (5ماه پیش) که میگفتن 120 نیست من رفتم جمهوری گرفتم توپدوستان ps3 120GB موجود تو بازار؟؟ ( زیر 3.55)