راهنمایی برای خرید PS3

من میخوام ببینم فت ریفر مطمعن هست یا نه!؟! اخه تو دبی میترسم 3.55 گیر نیاد فقط همین میخوام حوالی 400 در بیاد
والا مطمئن که هست اما به نظرم اگه بازم مایه داری اسلیم بگیری بهتره
فت خوبه اما بعضی ها شانس ندارن دیگه!!!!!!!!!!!!
من شما رو از ریفر زده نمیکنم !!!خیلیا که ریفر دارن باهاش راحتن و مشکل نداره اما بازم به خودتون مربوطه!!!!!

دارم در به در دنبال فروشکاه تو دبی میگردم که 3.55 داشته باشه 100٪ میگیرم

من که دو سه هفته پیش هر چی گشتم اونجا پیدا نکردم
( واسه یکی از بکس میخواستم )

یه چیز جالب فقط ریفر بازا بخونن!:
تو بازار دبی هم این ریفرها ریخته بود ملت عرب هم مثل نقل و نبات میخریدن برام جالب بود چون با اسلیم خیلی تفاوت قیمت نداشت ولی استقبال از این فت ها خیلی بیشتربود
دلیلشم مشخصه := فیرمور زیر 3.5

دوستان ایکس باکس من امروز غزل رو خوند حالا میخوام ps3 بگیرم در حال حاضر slim 160g چنده؟؟(بشه هکش هم کرد)؟؟
و اینکه ریفر یعنی چی بعضی از دوستان میگن؟؟
و در اخر بازی های اینده رو هک شده میشه بازی کرد؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان ایکس باکس من امروز غزل رو خوند حالا میخوام ps3 بگیرم در حال حاضر slim 160g چنده؟؟(بشه هکش هم کرد)؟؟
و اینکه ریفر یعنی چی بعضی از دوستان میگن؟؟
و در اخر بازی های اینده رو هک شده میشه بازی کرد؟؟
500-530
ریفر هم یعنی کنسولی که به هر دلایلی مشکل داشته وبرگشت خورده به کارخونه و با قطعات نو جمع اش کردن و با قیمت پایین تر وارد بازار میکنن! ( البته روی جعبه کنسول ذکر میشه که ریفر هست)

500-530
ریفر هم یعنی کنسولی که به هر دلایلی مشکل داشته وبرگشت خورده به کارخونه و با قطعات نو جمع اش کردن و با قیمت پایین تر وارد بازار میکنن! ( البته روی جعبه کنسول ذکر میشه که ریفر هست)
اینارو خرید مشکلی پیش میاد یا نه؟
دقیق توضیح دهید!!!!!!>:d<>:d<

با اجازه احسان عزیز

یه جور ریسکه در واقعا خوب و بد داره گاهی اوقاتیه قطعه جزئیش مشکل داشته تعویض شده بعضی وقت ا هم یه چیز خفن دستگاه تعویض شده کلا باید ادم ریسک پذیری باشی تا بخری این کنسول رو;)

منظورت رو کامل متوجه نمیشم!
اما خرید fat ریفر ریسک هستش ولی 90% تو همین بازیسنتر که خریدن راضی بودن تا الآن!

الان slim 120 g گیر میاد؟؟اگه اره چند؟(قابل هک)
اگه دقت کرده باشی همین سوال رو دقیقا تو صفحه پیش من پرسیدم و دوستان جواب دادن:|

اگه slim 120g گیر بیاد و قابل هک باشه قیمتش چقدره؟
ریفر ها فت هستند؟قیمتشون چنده؟و تو تهران جایی رو میشناسید که قابل اعتماد باشه و ریفر بفروشه؟
ممنون از شما

سلام دوستان
من میخوام برای اولین بار PS3 بخرم، میخوام در صورت امکان دوستان تجربشون رو در اختیارم بزارن که یه چیز مناسب بخرم.
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or