راهنمایی برای خرید PS3

عزیز من یک چیزی را نمیدونی همینطوری نگه اسلیم 45 نانومنری هست فعلوم هست که کمتر داغ می کنه
حالا خودت بگو ببینم فت چند نانومتری هست
دوست عزیز من چند بار تو همین تاپیک ها پست هایی رو دیدم که بعضی از کابرا سوال می کنن << پی اس 3 اسلیم دارن و خیلی داغ می کنه، این طبیعیه ؟ >> و غیر از این هم خودم کنسول اسلیم رو لمس کردم که چه طوری داغ می کنه و با فت مقایسه کردم، دیدم که اسلیم بیشتر داغ می کنه. راستی فت هم فکر کنم 65 هست. اگه بازم من اشتباه می کنم، لطفا راهنمایی کنید در مورد این مسئله.

من الکی حرفی را نمیزنم که درست نباشه من خودم ترجبه دارم و از روی ترجبه میگم ببین وقتی از دستگاهی مطمعن نیستی نباید اقدام به خرید کنی حالا من چه جوری شما را قانع کنم
فعلا که اون دوستمان میخواد بخره و اون پول خودش هست و میل با خودشه ببینم اگر پوله شما بود این طوری میگفتید نه صدردصد نه
برهر حال بحث کردند فایده نداره تنها کسانی که سود میبرند این مغازداران هستند متاسفانه:|
دوست عزیز شما به صورت کلی گفتید که فت های ریفر 6 ماه بعد خراب میشن. این حرف خودتون قبول دارید ؟:-/ حالا اگه منظورتون تجربه ی خودتون بوده، فکر می کنم منظورتون رو بد رسوندین چون به صورت کلی گفتید. در کل نمی دونم چرا بعضی از افراد موضع گیری می کنن در مقابل فت های ریفر.

شما چقد آتیشت تنده !!! وقتی هیچ اطلاعاتی تو این مورد نداری اخه چرا میای با این لحن
صحبت میکنی خودتو اسباب خنده ملت میکنی !!!
دوست عزیز خوشحال میشم اگه جایی از اطلاعات من غلط و اشتباه بود، کمک کنید.;) در مورد لحن صحبت کردن هم عذر خواهی می کنم.

دوست عزیز شما به صورت کلی گفتید که فت های ریفر 6 ماه بعد خراب میشن. این حرف خودتون قبول دارید ؟:-/ حالا اگه منظورتون تجربه ی خودتون بوده، فکر می کنم منظورتون رو بد رسوندین چون به صورت کلی گفتید. در کل نمی دونم چرا بعضی از افراد موضع گیری می کنن در مقابل فت های ریفر.

دوست عزیز این موضع گیری نیست و حقیقته...(حقیقت هم تلخه;))

نمیدونم...من ادمای زیادی رو دیدم...

ولی شما اولین نفری هستی که داری از فت اینقدر طرفداری میکنی...

مخصوصا دیگه ریفر!!!:|:-o(الان دیگه از هر کس بگید که ریفر خوبه و میشه زیاد باهاش بازی مرد و ... ببخشیدا ولی,میخندتتون...:d

مخصوصا دیگه ریفر!!!:|:-o(الان دیگه از هر کس بگید که ریفر خوبه و میشه زیاد باهاش بازی مرد و ... ببخشیدا ولی,میخندتتون...:d
دوست عزیز ببین من با این حرف شما مشکل دارم : << با فت نمیشه زیاد بازی کرد !! >> حالا سوال منو جواب بدید :
چرا نمیرید یه بار هم که شده با یه فت ریفر 15 - 16 ساعت بازی کنی، تا ببینی چه اتفاقی می افته ؟ تازه اگه 2 - 3 باز این کارو تکرار کنی، نتیجه ی کار بهتر معلوم میشه;) فقط شما یه چند بار این کارو تجربه کن بعد ببین چه قدر با حرفایی که میشنوی فرق داره !! :) بعضی فقط ها تجربه بیشتر از اطلاعاتی که فقط از یه جا شنیدیم، کمک می کنه. مثلا در مورد همین گرم کردن کنسول های فت و اسلیم ..... این دوستمون که گفتن اسلیم 45 هست و از نظر اطلاعات و علمی قائدتا اسلیم باید کمتر داغ کنه.... ولی تجربه می گه که فت کمتر داغ می کنه. ( دلیلشو خودم هم نمی دونم، فکر کنم به خاطر فن کنسول باشه یا چیز دیگه ای ولی سوال می کنم تو تاپیک مربوطه تا ببینم آیا از نظر فن با هم تفاوت دارن یا نه ؟ بازم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه )

بله دقیقا خودم حرفم را قبول دارم دوسته من چون بنده دو تا دستگاه فت از یکی از نامردهای اهوازی خریدم به دو هفته نرسید دو تاشون صحفه قرمز دادند و بعداز یک مدتی دیگه تقریبا سه ماه بعد یکیشون چراغ زرد داد
حالا به نظر شما من بذارم دوستان از این اشتباهات بکنند و برم دستگاه بخرند و بعد اخرش هم خراب بشه
خوب این یعنی دقیقا پولت را ریختند توی سطل زباله :((
در کل چون که فت خرابی زیاد داده دیگه کسی سمتش نمیره برای همینه که همه میرند اسلیم میخرند
ممنونم از بحثت:d

بله دقیقا خودم حرفم را قبول دارم دوسته من چون بنده دو تا دستگاه فت از یکی از نامردهای اهوازی خریدم به دو هفته نرسید دو تاشون صحفه قرمز دادند و بعداز یک مدتی دیگه تقریبا سه ماه بعد یکیشون چراغ زرد داد
حالا به نظر شما من بذارم دوستان از این اشتباهات بکنند و برم دستگاه بخرند و بعد اخرش هم خراب بشه
در کل چون که فت خرابی زیاد داده دیگه کسی سمتش نمیره برای همینه که همه میرند اسلیم میخرند

عزیزم شما اشتباه کردی از اهوار جنس خریدی چون همیشه لب مرزها جنسعای ریفری که بصورت قاچاق ( توسط افراد غیر مجاز و در کارگاههای کوچک) ریفر شدن مث نقل و نبات ریخته
فقط هم مختص به کنسول نیست تی وی ، رادیو ، ریس یور ، و ...
فقط هم اهواز نیست بانه ماکو سنندج مهران ایلام ...

شما باید از فروشنده های مطمئن بازار خرید میکردین تا این بلا سرتون نیاد
بنده 5 ماهه کنسول فت ریفر دارم دیگه روزی کمتر از 8 ساعت کار نمیکنه
( چون همسرم باهاش ورزش یوگا و پسرم باهاش فوتبال و تیکن و خودم هم که فقط COD میزنیم ) ولی مثل ساعت کار میکنه
در حالی که یه کنسول اسلیم دارم که باهاش فقط اورج و آنلاین میزنم ولی جرات نمیکنم بیشتر از 3 ساعت روشن بزارمش چون اگه بیشتر روشن باشه شیشه میز زیرش رو ذوب میکنه !#:-s
در کل با اینکه هر دو رو دارم بوضوح حس میکنم کیفیت ساخت فت برتر و خوش ساخت تره تا اسلیم !

عزیزم شما اشتباه کردی از اهوار جنس خریدی چون همیشه لب مرزها جنسعای ریفری که بصورت قاچاق ( توسط افراد غیر مجاز و در کارگاههای کوچک) ریفر شدن مث نقل و نبات ریخته

( چون همسرم باهاش ورزش یوگا و پسرم باهاش فوتبال و تیکن و خودم هم که فقط COD میزنیم ) ولی مثل ساعت کار میکنه
در حالی که یه کنسول اسلیم دارم که باهاش فقط اورج و آنلاین میزنم ولی جرات نمیکنم بیشتر از 3 ساعت روشن بزارمش چون اگه بیشتر روشن باشه شیشه میز زیرش رو ذوب میکنه !#:-s
در کل با اینکه هر دو رو دارم بوضوح حس میکنم کیفیت ساخت فت برتر و خوش ساخت تره تا اسلیم !
به به چه عجب یک دوست عزیز پیدا شد که بالاخره از این فت ریفر ها پشتیبانی کنه. ( تنهایی داشت کمرم می شکست :d )

دوست عزیز حقیقت اینه که من 265 تومن دادم یه ریفر 40 گیگ خریدم و ماه بعدش 460 دادم یه 160 اسلیم خریدم و الان پشیمونم مثل ... که کاش همون مو قع یه ریفر دیگه میخریدم بجای اسلیمه و با بقیه پولش هم یه پی اس پی واسه پسرم !
من تجربه تلخ ps2 رو هم در مورد خرید فت و اسلیم داشتم ( فت 3.5 سال برام کار کرد ولی اسلیمه 6 ماه هم نکشید تازه همون 6 ماه هم مث آدم کار نکرد بلکه مثل دستگاه تراشکاری همه دی وی دی هارو برام تراش داد !:() نمیدونم چرا باز هم اشتباه کردم و اسلیم خریدم !
کلا برای من به شخصه ثابت شده که اسلیم فقط در شعار بهتر از فته و در عمل کسی که میخواد عمری از کنسول کار بکشه حتما فت میخره !!

یه چیز دیگه هم این که نزدیک محل کارم تو میدون صادقیه یه گیم کلوب بود که من زمانی که میخواستم کنسول بخرم رفتم اونجا واسه تحقیق
اون موقع دیدم که همه کنسولای دم دست فت هستن و تنها کنسول اسلیم مغازه زیر دست صاحب مغازه بود صرفا جهت روزی یه ساعت بازی
ولی چه کنم که باز هم یه سری افراد بدون اطلاعات دور اومدن مارو ترسوندن و ...

به به چه عجب یک دوست عزیز پیدا شد که بالاخره از این فت ریفر ها پشتیبانی کنه. ( تنهایی داشت کمرم می شکست :d )

انسان باید از حق پشتیبانی کند هر چند دست و زبان و چشمش را در راه دفاع از حق بدهد
( آقا امیرالمومنین )

دوست عزیز من فکر کنم شما کنسولی رو خریدی که توسط یه تعمیر کار تعمیر شده و ریفر کارخانه نیست. نمی دونم بازم از دوستان کسی اطلاعات داره بیاد بگه ما هم آگاه بشیم. ( شاید من اشتباه می گم ) ولی به احتمال خیلی زیاد 2 تا کنسولی که شما خریدی توسط یه تعمیر کار ساده، تعمیر شده.

سلام .ببین اهواز رو مثل یه شهر کم جمعیت و کوچیک در نظر نگیر.

دوما لب مرز کجا داداش من ؟!

سوما اهوازی ها ( مغازه دار ها ) میان از یا قشم و دبی یا از بانه و کردستان میارن .

(با اینکه دل خوشی ندارم ولی نمیشه همینطوری ......... )

ببخشید

سلام .ببین اهواز رو مثل یه شهر کم جمعیت و کوچیک در نظر نگیر.

دوما لب مرز کجا داداش من ؟!

سوما اهوازی ها ( مغازه دار ها ) میان از یا قشم و دبی یا از بانه و کردستان میارن .

(با اینکه دل خوشی ندارم ولی نمیشه همینطوری ......... )

ببخشید

دوست من من کی عرضض کردم اهواز کوچیک و کم حجم و کم جمعیت و ... هستش
من خودم دو بار به اهواز سفر کردم و یکی از زیباترین شهرهایی هست که تا حالا دیدم
من عرض کردم اهواز و اون شهرهای دیگه که نام بردم اینجورین
در ضمن خودتون میفرمایید از بانه و کردستان جنس میارن که وضعیت این جاها کاملا مشخصه متاسفانه
بله شما مغازه دارها رو فرمودین ولی من فروشنده هایی رو عرض کردم که به اون دوستمون دوتا کنسول خراب فروختن و البته امثالشون رو ( دور از جون فروشنده های خوب اهواز )
بهر حال همه جا جنس خوب و بد هست ولی بعضی جاها خب نسبتش بالا و پایین میشه
( برعکس شما من خاطرات خیلی خوشی از اهواز و مردمونش دارم ...)

• Like
Reactions: korosh73
دوستان.......
من هم فت دارم و هم اسلیم
با هر دوتاشون هم روزی 6 7 ساعت بازی کردم..
هیچ کدوم هم مشکلی نداشته
(البته با فت این کار رو کردم بعد از چند بار تکرار صدای فن کنسول بالا رفته)

به نظر من هر دوتا شون خوب هستن و مشکلی ندارن
اون خرابی های فت هم به خاطر ریفر بودنشون هست
به غیر از این من چند نفر رو میشناسم که فت دارن ( از اون سری اولی ها ) ولی با اینکه چند ساله کار کرده ولی هنوز صدای فن در نیومده !!!
و داغی بیشتر اسلیم نصبت به فت اینه که :
چون فت فضای بیشتری برای گردش هوا داره و فن قوی تری داره و قاب کنسول به خاطر بزرگی با مادربورد فاصله بیشتری داره و گرما ی اونو ما زیاد متوجه نمیشیم
ولی اسلیم چون کوچک تر شده و هوای کمتری از داخلش کمتر عبور میکنه و فن اون هم ظعیف تر شده خود کنسول بیشتر داغ میکنه
و این داغ کردن هم به نظر من مشکلی نداره
چون من تا به حال نشنیدم کسی بگه کنسول اسلیم داشته و داغ شده و خراب شده !!

به هر حال من میگم هم فت خوبه و هم اسلیم
((البته اگه اون فت ریفر نباشه بهتره))

راستی به این نکته هم اشاره کنم که من به چند تا از دوستان خودم فت ریفر فروختم و هیچکدومشون مشکلی باهاش ندارن و دستگاه سالم کار میکنه
تنها ایرادش هم اینه که فقط صدای فن میره بالا.... همین

دوستان.......
من هم فت دارم و هم اسلیم
با هر دوتاشون هم روزی 6 7 ساعت بازی کردم..
هیچ کدوم هم مشکلی نداشته
(البته با فت این کار رو کردم بعد از چند بار تکرار صدای فن کنسول بالا رفته)

به نظر من هر دوتا شون خوب هستن و مشکلی ندارن
اون خرابی های فت هم به خاطر ریفر بودنشون هست
به غیر از این من چند نفر رو میشناسم که فت دارن ( از اون سری اولی ها ) ولی با اینکه چند ساله کار کرده ولی هنوز صدای فن در نیومده !!!
و داغی بیشتر اسلیم نصبت به فت اینه که :
چون فت فضای بیشتری برای گردش هوا داره و فن قوی تری داره و قاب کنسول به خاطر بزرگی با مادربورد فاصله بیشتری داره و گرما ی اونو ما زیاد متوجه نمیشیم
ولی اسلیم چون کوچک تر شده و هوای کمتری از داخلش کمتر عبور میکنه و فن اون هم ظعیف تر شده خود کنسول بیشتر داغ میکنه
و این داغ کردن هم به نظر من مشکلی نداره
چون من تا به حال نشنیدم کسی بگه کنسول اسلیم داشته و داغ شده و خراب شده !!

به هر حال من میگم هم فت خوبه و هم اسلیم
((البته اگه اون فت ریفر نباشه بهتره))

راستی به این نکته هم اشاره کنم که من به چند تا از دوستان خودم فت ریفر فروختم و هیچکدومشون مشکلی باهاش ندارن و دستگاه سالم کار میکنه
تنها ایرادش هم اینه که فقط صدای فن میره بالا.... همین
آقا پس با این حساب اسلیم بیشتر داغ می کنه نه ؟ راستی فت های ریفر که صدای فن ها میره بالا بعد از یه مدت بر می گرده حالت عادی که فکر نکم مشکلی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or