راهنمایی برای خرید PS3

سلام . کمک در مورد خرید ps3
من ایکس باکس دارم . و راحت بازیهای جدید رو میتونم بازی کنم . و راحت هم هک میشه .
حالا میخوام . پلی 3 بگیرم .
1. ارزش داره ایکس باکس رو بفروشم و پلی 3 بخرم
. آیا من اگه پلی استیشن کپی بگیرم . همه بازبها رو میتونم بازی کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بازی های کپی چند هست و چجوری باید ازش استفاده کرد .
3. کپی شده واسه همیشه یا نه . با آپدیت جدید کپیش از بین میره .
4. اگه بگیرم پشیمون نمیشم . آخه توان خرید بازیهای اورجینالش رو ندارم .
5. در کل میخوام راهنمایی کنی . چه مدلی بگیرم که مثل ایکس باکس بتونم راحت بازی ها رو انجام بدم ممنون

سلام . کمک در مورد خرید ps3
من ایکس باکس دارم . و راحت بازیهای جدید رو میتونم بازی کنم . و راحت هم هک میشه .
حالا میخوام . پلی 3 بگیرم .
1. ارزش داره ایکس باکس رو بفروشم و پلی 3 بخرم
. آیا من اگه پلی استیشن کپی بگیرم . همه بازبها رو میتونم بازی کنم .؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بازی های کپی چند هست و چجوری باید ازش استفاده کرد .
3. کپی شده واسه همیشه یا نه . با آپدیت جدید کپیش از بین میره .
4. اگه بگیرم پشیمون نمیشم . آخه توان خرید بازیهای اورجینالش رو ندارم .
5. در کل میخوام راهنمایی کنی . چه مدلی بگیرم که مثل ایکس باکس بتونم راحت بازی ها رو انجام بدم ممنون
سلام
1 اینو خودتون باید تشخیص بدید بازی هایی که تا حالا اومدند بله به غیر از کال آف جوارز
2 بستگی به انصاف فروشنده داره یکی میده 5 یکی 3 یکی 7 ریخته میشه در برنامه ی منیجر و رو هارد و میتونید ازش استفاده کنید
3 خیر ، بله
4 نه چرا ، فقط باید قید آنلاین زدن رو بزنید
5 اسلیم 160 هست و 320 گیگ که فرقش فقط تو ظرفیت هارده همین
موفق باشید

دوستان سلام...من مي خوام يك ps3 اسليم 160 گيگ بخرم...

فريم ور بايد زير چند باشه تا كپي خور بشه؟

موقع خريد به چه مسائلي بايد دقت كرد؟ دستگاه ها همه چين هستند ديگه ؟ مادربورد و بلوري درايو مارك و مدل و سري و ... نداره كه؟ (مثل xbox360)

ريجن دستگاه بايد چي باشه ؟ آيا همه بازي ها ريجن فري هستند؟ پس اصلا ريجن براي چيه؟

كپي خور رو با نرم افزار مي كنند يا با سوكت و چيپ ست و ....؟ مشكلي كه ايجاد نمي كنه براي دستگاه؟ كلا كپي خور و هك شده بخرم يا نشده؟

مشكلات گرمايي و 3 چراغه و ... كه نداره؟

با تشكر...

دوستان سلام...من مي خوام يك ps3 اسليم 160 گيگ بخرم...

فريم ور بايد زير چند باشه تا كپي خور بشه؟

موقع خريد به چه مسائلي بايد دقت كرد؟ دستگاه ها همه چين هستند ديگه ؟ مادربورد و بلوري درايو مارك و مدل و سري و ... نداره كه؟ (مثل xbox360)

ريجن دستگاه بايد چي باشه ؟ آيا همه بازي ها ريجن فري هستند؟ پس اصلا ريجن براي چيه؟

كپي خور رو با نرم افزار مي كنند يا با سوكت و چيپ ست و ....؟ مشكلي كه ايجاد نمي كنه براي دستگاه؟ كلا كپي خور و هك شده بخرم يا نشده؟

مشكلات گرمايي و 3 چراغه و ... كه نداره؟

با تشكر...
زیر 3.55
به اینکه حتی الامکان پلمپ باشه یا اینکه اگر بازش کرد یونولیت هاش صدا بده و به سختی درآد در غیر اینصورت باز شده
خیر تفاوت در هارد دارند و سال ساخت همین
پال بهتره یعنی رجیون 2
خیر دستگاه فری رجیون هست
رجین پوشش منطقه ای هست یعنی یعنی بازی در این منطقه استفاده یا به فروش میرسه
با نرم افزار
خیلی نه
اگر پول داری اصلا طرف هک نرو هیچی اوریج نیست
نه عزیزم این مشکلات برای کنسول اشغاله مایکروسافته در PS3 فقط مشکلی به نام چراغ زرد یا قرمز بود که در سری فت 20 گیگ و 40 گیگ به احتمال 1% بود که با اومدن فت 80 و اسلیم به 0% رسید
به این چیزا فکر نکنید به مسائل مهمترش توجه کنید لطفا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 4th
به اینکه حتی الامکان پلمپ باشه یا اینکه اگر بازش کرد یونولیت هاش صدا بده و به سختی درآد در غیر اینصورت باز شده
میون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.
اگه ویرایش کنید این پست رو پاک میکنم.

• Like
Reactions: The Brave
میون راهنمایی دوستمون یه اشکال جزئی هست اونم اینه که داخل بسته PS3 کارتون هست نه یونولیت.
اگه ویرایش کنید این پست رو پاک میکنم.
به همین علت میگم اگر اینطور نبود دستگاهتون باز شده دیگه برای شما هم باز شده حتما
lol
برای من عزیز دو طرفش یونولیت بود کارتن هم روش چند ورقه نازک بود
دوستان لطفا دقت داشته باشید که دقیقا یونولیت ها اگر باز نشده باشه دستگاه قالب خود ps3 هستند و سخت باز میشند به همین علت هم میشکنند دیگه نمیتونید با خودتون ببریدش:d

نگو ترسیدم
معلومه که ویرایش نمیکنم چون درسته
نیازی به ترسوندن کسی ندارم.
فک کنم اینطور متوجه شدید که من تهدیدتون کردم. از این بابت عذرخواهی میکنم.
-----------------------------------
منظورم از پاک کردن پست خودم بعد از ویرایش پستتون این بود که دیگه نیازی به پست من نیست وقتی مشکل حل شده باشه.
نمیدونم چی باعث شد که غیر از این متوجه بشید.

• Like
Reactions: SoroshBC
با سلام خدمت دوستان بزوگوار
قصد خرید پلی استیشن 3 رو داشتم به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم اول مهر که ارزون تر میشه؟
در ضمن اینکه من الان درسام سنگینه اگر هم بخرم؛ نمیتونم بازی کنم باید صبر کنم تا اواخر شهریور.
به نظرتون قیمته چه تغییری میکنه؟ الان موقع خوبی واسه خریده؟
و یه سوال دیگه
حقیقتش من سنم یه خورده بالاتر از این حرفاست همش میترسم اطرافیانم منو سرزنش کنن
به نظرتون سرگرمی این دستگاه به چندتا سرزنش اطرافیان می ارزه؟

با سلام خدمت دوستان بزوگوار
قصد خرید پلی استیشن 3 رو داشتم به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم اول مهر که ارزون تر میشه؟
در ضمن اینکه من الان درسام سنگینه اگر هم بخرم؛ نمیتونم بازی کنم باید صبر کنم تا اواخر شهریور.
به نظرتون قیمته چه تغییری میکنه؟ الان موقع خوبی واسه خریده؟
و یه سوال دیگه
حقیقتش من سنم یه خورده بالاتر از این حرفاست همش میترسم اطرافیانم منو سرزنش کنن
به نظرتون سرگرمی این دستگاه به چندتا سرزنش اطرافیان می ارزه؟

همیشه تو تابستون قیمتا خیلی بالاتره . اگه میتونی صب کن تا مهر و اینا میاد پایین تره . بضی بچه های همین بازی سنتر 35 سال اینا هم داریم ! اصولا به سن نیست . اطرافیان هم عادت میکنن . در کل باید به اطرافیان بفهمونی بازی برای بچه ها نیست !

آره صبر کن پاییز بگیر. موضوع سن هم بی خیال شو. خودم تو مغازه دوستم دیدم مرد 50-60 ساله میاد بازی میخره برای خودش. اصولا به سن ربطی نداره، به دل ربط داره... منم 26 سالمه روزی 5-6 ساعت بازی میکنم. اصلا تو همین بازی ستر بالای 40 سال داریم. خودت یه نگاه بنداز به این صفحه http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=9123&page=24

FAT

1.سلام من می خوام زمستون بگیرم اون موقع قیمتا پایین میاد؟ 2.فت اون موقع پیدا میشه؟ 3.برای اجرا بازی هک شده فقط باید هک کرد و بازی باید ریخت تو هارد واجراش کرد؟ 4.ولی من شنیدم باید یه دیسک ارجینال حتما تو دستگاه باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or