راهنمایی برای خرید PS3

ممنون دوست عزیز بخاطر جوابتون. شما خودتون ps3 دارین؟بهتون ازنظر بازی فشار نمیاد. چند ساعت بازی میکنین.فکر نکنین من نمیتونم بازی هاشو بخرم و تو سوالم حداقل خریدمو گفتم چون بعدا میره توماه درسو نمیشه زیاد بازی خرید.قیمتش که خوبه اسلیمش که همقیمته 360 هست.منم اگه بگیرم این کارو میکنم که اول بازی های قدیم که خیلی توپنو میگیرم.
بله من دارم.خودم از داش gsm جان گرفتم کم کار کرد.345خود دستگاه.بزار بهت بگم ما هم 3تا داداشیم.من که کوچیکه باشم21سالمه خوب.هم دانشگاه میرم هم سر کار وقت هم ندارم هروز 12ساعت بازی کنم ولی خوب تو هفته میشنم پاش و خیلی هم حال میده.یا مثلا داداش بزرگم فقط 1روز جمعه ها میشینه چند ساعت بازی میکنه.و ارزششو داره.بازی ها هم مثل منی.من فعلا بازی قدیمی ها رو گرفتم.جی تی ای24تومن آنچارتد1 15تومن متال گیر4 20تومن .دیگه این قیمتا هم واسه کسی که پی اس3 خریده بالا نیست وخوبه.مثلا امروز بازار بودم و آنچارتد ومتال رو گرفتم.متال رو تا40هم میگفتن.آنچارتد هم تا25 ولی من خوب گرفتم.مثلا بازی هایی که تو امضام هس رو 15 ندادن من هم نخریدم چون عمرا نمیزارم بکونم تو پاچم:d

حالا من 1دستگاه هست 120اسلیم 2هفته کار کرد با 18 ماه گارانتی تعویض کنسول.خواصی واست ردیفش کنم.قیمتم345تومن.نوش(اگه) کف پیدا کنی بدون گارانتی370هست.

دوستان من یه یک هفته ای هستش که به طور جدی واسه خرید ps3 خیز ورداشتم .امروز توی تاپیک ارور های ps3 رفتم ببینم چه خبره یه جورایی پشیمون شدم که!!!! ps3 هم که یه پا 360 هست واسه خودش:d این قضیه اپدیت ها چیه؟ یکی نوشته بازی کند اجرا میشه . یکی گفته صدا جلو تر از تصویر میاد . یکی گفته تصویر پایینش قرمز میشه . در ضمن این اپدیت کردن ps3 که از عمل قلبم خطرناک تره که . یعنی چی اگه برق بره وسط اپدیت دستگاه میپکه؟ یکی از دوستان بیاد یه توضیحی بده اگه اینجوریه که نخرم . تو مملکت ما که برق زیاد میره . حالا اومدیمو برق رفت دستگارو باید بندازیم سطل اشغال؟ بدشم حتما باید ps3 به نت وصل باشه و هر بازی رو که میخوایم بازی کنیم رو اپدیت کنه؟ یه توضیح کامل لطفا بدین و ما رو از نگرانی در بیارین . مرسی

دوستان من یه یک هفته ای هستش که به طور جدی واسه خرید ps3 خیز ورداشتم .امروز توی تاپیک ارور های ps3 رفتم ببینم چه خبره یه جورایی پشیمون شدم که!!!! ps3 هم که یه پا 360 هست واسه خودش:d این قضیه اپدیت ها چیه؟ یکی نوشته بازی کند اجرا میشه . یکی گفته صدا جلو تر از تصویر میاد . یکی گفته تصویر پایینش قرمز میشه . در ضمن این اپدیت کردن ps3 که از عمل قلبم خطرناک تره که . یعنی چی اگه برق بره وسط اپدیت دستگاه میپکه؟ یکی از دوستان بیاد یه توضیحی بده اگه اینجوریه که نخرم . تو مملکت ما که برق زیاد میره . حالا اومدیمو برق رفت دستگارو باید بندازیم سطل اشغال؟ بدشم حتما باید ps3 به نت وصل باشه و هر بازی رو که میخوایم بازی کنیم رو اپدیت کنه؟ یه توضیح کامل لطفا بدین و ما رو از نگرانی در بیارین . مرسی

من که تو این 3 سالی که ps3 داشتم چنین اتفاقی نیفتاده. من تا حالا این مشکلات رو هم حتی نشنیدم که مثلا تصویر پایینش قرمز میشه و....
در ضمن ps3 منوی ریکاوری داره. یعنی اگه وسط اپدیت برق رفت میری تو منو ریکاوری از اونجا بدون مشکل دوباره اپدیت میکنی.:d

شما میتونی از روی بازی ها آپدیت کنی که مشکلی پیش نیاد

من که تو این 3 سالی که ps3 داشتم چنین اتفاقی نیفتاده. من تا حالا این مشکلات رو هم حتی نشنیدم که مثلا تصویر پایینش قرمز میشه و....
در ضمن ps3 منوی ریکاوری داره. یعنی اگه وسط اپدیت برق رفت میری تو منو ریکاوری از اونجا بدون مشکل دوباره اپدیت میکنی.:d
والا من از خودم که نگفتم تو بخش ارور ها ملت گفته بودن در ضمن سوالات در مورد اپدیت ها و کند اجرا شدن بازی ها هم اگه میشه جواب بدین .مرسی

والا من از خودم که نگفتم تو بخش ارور ها ملت گفته بودن در ضمن سوالات در مورد اپدیت ها و کند اجرا شدن بازی ها هم اگه میشه جواب بدین .مرسی

میدونم ولی بعضی ها یک سری چیزای عجیب میگن که حتی تا حالا به گوش ادم هم نخورده. شما به حرفشون دقت نکن:d
فک کنم که منظور دوستان افت فریم بوده که تو هر 15 تا بازی شاید 1 دونه باشه که اونم تو بعضی جاها . که حتمابرای xbox هم ممکنه تو بعضی از بازی ها چنین مشکلی پیش بیاد .
اگه همیشه اخرین اپدیت رو رو ps3 داشته باشه چنین مشکلاتی رو نخواهی داشت
من تا حالا نه دیدم که صدا جلو تر از تصویر باشه.
اگه به خاطر این چیزایی که گفتی شک داری برای خرید . چیزایی نیستش که برات مشکل پیش بیاره. برو همین امروز بخر:d

بله دوستان راست میگنم.1کی از دوستان من هم کلوب داره1-2سالی میشه همه دستگاهاش هم فت هسن آخ نگفتن.بالاخره امکان داره و هس تو همه ی اجناس که 1کی از100تا 1کی از1000تا خراب بشه.بازی هم واسه من و هیچکدوم از دوسام تا حالا هنگ نکرده.بعضیا میگن کل فت80تا خرابه در حالی که اصلا چنین چیزی نیست(بعضی هاشون خراب شدن) و امثال اون...

میدونم ولی بعضی ها یک سری چیزای عجیب میگن که حتی تا حالا به گوش ادم هم نخورده. شما به حرفشون دقت نکن:d
فک کنم که منظور دوستان افت فریم بوده که تو هر 15 تا بازی شاید 1 دونه باشه که اونم تو بعضی جاها . که حتمابرای xbox هم ممکنه تو بعضی از بازی ها چنین مشکلی پیش بیاد .
اگه همیشه اخرین اپدیت رو رو ps3 داشته باشه چنین مشکلاتی رو نخواهی داشت
من تا حالا نه دیدم که صدا جلو تر از تصویر باشه.
اگه به خاطر این چیزایی که گفتی شک داری برای خرید . چیزایی نیستش که برات مشکل پیش بیاره. برو همین امروز بخر:d
مرسی رفتم تو کارش ایشالا 360 نویی که واسه فروش گذاشتم تو بازارچه فروش بره با کله میرم واسه خرید . همون اولم بازی های قدیمی مثل Uncharted 1. God of war collection. resistance 1.2 میگیرم واسه بازی . دسته اصلم که تاپیکش رو خوندم میتونم تشخیص بدم . نکته دیگه ای اگه لازمه که بدونم لطف کنید بگید . مرسی

مرسی رفتم تو کارش ایشالا 360 نویی که واسه فروش گذاشتم تو بازارچه فروش بره با کله میرم واسه خرید . همون اولم بازی های قدیمی مثل Uncharted 1. God of war collection. resistance 1.2 میگیرم واسه بازی . دسته اصلم که تاپیکش رو خوندم میتونم تشخیص بدم . نکته دیگه ای اگه لازمه که بدونم لطف کنید بگید . مرسی
نکته دیگه ای نیست فقط بهت پیشنهاد میکنم دستگاه رو pal بگیری برای دیدن فیلم بلو ری
حتما پیشنهاد میکنم اول u2 و شاهکار دیوید کیج به نام Heavy Rain رو امتحان کنی
SEVeyesC08_th.gif

آخرین ویرایش:
میگم من میخوام یدونه پلی 3-40 گیگ بگیرم دست دوم و تمیز هست به نظرتون چقدر میارزه؟40 گیگ مشکلی برای نصب بازی ها پیدا نمیکنم؟هر بازی برای نصب چقدر حجم نیاز داره؟

• Like
Reactions: Ἁlireza
اقا من می خوام ps3بگیرم وقت نکردم صفحه های قبل بگیرم لطفا به چند تا سوال من پاسخ بدید

1:دستگاه چند مدل هست من فقط می دونم یکی pal
هست اون یکی نمی دونم اسمش چس هست
2:این دوتا چه فرقی با هم میکنند در اجرا کردن . بازی بازی های دوتاشون گیر می اید
3:برای دیدن فیلم بلوری کدوم مدل بهتر هست
4:قزیه ابدیت کردن دستگاه هم یکی توضیح بده

اقا من می خوام ps3بگیرم وقت نکردم صفحه های قبل بگیرم لطفا به چند تا سوال من پاسخ بدید

1:دستگاه چند مدل هست من فقط می دونم یکی pal
هست اون یکی نمی دونم اسمش چس هست
2:این دوتا چه فرقی با هم میکنند در اجرا کردن . بازی بازی های دوتاشون گیر می اید
3:برای دیدن فیلم بلوری کدوم مدل بهتر هست
4:قزیه ابدیت کردن دستگاه هم یکی توضیح بده
1- دستگاها 5 تا ریجن داره و مهمترینشون که توی ایران هم گیر میان همون پال و ریجن جی هست
2-اصلا ریجن ربطی به بازی کردند نداره فقط ربطش به فیلم
3-ریجن پال چون ریجن پال زیاد هستند توی ایران
4- برای ابدیتش هم بهتر بری توی تاپیکخودش توصحات را داده البته صحفه اول برو
PS3 Firmware ( معرفی - اطلاعات - راهنمایی )

• Like
Reactions: Ἁlireza
من هم قصد دارم یه ps3 بگیرم چون اینجا قرار راهنمایی بشیم
لطفا به من بگید کدوم مدل رو بگیرم fat یا slim
محتویات هر کدوم از این پکها شامل چی میشه
و تفاوتهای سخت افزاری و پورتها شون چی هست

و اینکه کی بگیرم که ضرر نکنم

من هم قصد دارم یه ps3 بگیرم چون اینجا قرار راهنمایی بشیم
لطفا به من بگید کدوم مدل رو بگیرم fat یا slim
محتویات هر کدوم از این پکها شامل چی میشه
و تفاوتهای سخت افزاری و پورتها شون چی هست

و اینکه کی بگیرم که ضرر نکنم
فرقی نمیکنه تا اون حد فقط اسلیم گرماییش کمتر از فت هست ولی چون مدله اولی هست به نظر خودم فت بهتر
محتویاتش هم روی جعبه نوشه که چی ها داره
اینم که گفتمb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or