Am8!N
کاربر سایت
بله من دارم.خودم از داش gsm جان گرفتم کم کار کرد.345خود دستگاه.بزار بهت بگم ما هم 3تا داداشیم.من که کوچیکه باشم21سالمه خوب.هم دانشگاه میرم هم سر کار وقت هم ندارم هروز 12ساعت بازی کنم ولی خوب تو هفته میشنم پاش و خیلی هم حال میده.یا مثلا داداش بزرگم فقط 1روز جمعه ها میشینه چند ساعت بازی میکنه.و ارزششو داره.بازی ها هم مثل منی.من فعلا بازی قدیمی ها رو گرفتم.جی تی ای24تومن آنچارتد1 15تومن متال گیر4 20تومن .دیگه این قیمتا هم واسه کسی که پی اس3 خریده بالا نیست وخوبه.مثلا امروز بازار بودم و آنچارتد ومتال رو گرفتم.متال رو تا40هم میگفتن.آنچارتد هم تا25 ولی من خوب گرفتم.مثلا بازی هایی که تو امضام هس رو 15 ندادن من هم نخریدم چون عمرا نمیزارم بکونم تو پاچم:dممنون دوست عزیز بخاطر جوابتون. شما خودتون ps3 دارین؟بهتون ازنظر بازی فشار نمیاد. چند ساعت بازی میکنین.فکر نکنین من نمیتونم بازی هاشو بخرم و تو سوالم حداقل خریدمو گفتم چون بعدا میره توماه درسو نمیشه زیاد بازی خرید.قیمتش که خوبه اسلیمش که همقیمته 360 هست.منم اگه بگیرم این کارو میکنم که اول بازی های قدیم که خیلی توپنو میگیرم.
حالا من 1دستگاه هست 120اسلیم 2هفته کار کرد با 18 ماه گارانتی تعویض کنسول.خواصی واست ردیفش کنم.قیمتم345تومن.نوش(اگه) کف پیدا کنی بدون گارانتی370هست.