راهنمایی برای خرید PS3

من یک نکته ای رو بگم اون هم اینه که تا اون جایی که من میدونم هیچ دستگاهی جعبش پلمپ نیست چون من خودم دستگاهمو از مالزی خریدم . و اون جاهم هیچ دستگاهی جعبش پلمپ نبود . در باره دسته هم اگر از رو پیچ ها بخواهید بفهمید باید برچسب پشت دسترو بکنید ولی راه خیلی ساده رنگ نوشته ی sony هست که اگر اصل باشه نقره ای تیره (جیوه ای) و اگر اصل نباشه رنگش سفیده .
دقیقا یا اونجا هم پلمپ نیسن.البته نباید برچسب پشت دسته رو کند.اون 6تا پیچا معلومه(با لمس و دقت)کنار هم خیلی تابلو هسن

فروشنده ها میتونن با دستکاری ps3 اونو به حالتی در بیارن که همون اول تاریخ و ساعت بخواد یعنی کنسول دسته دو را به جای نو به آدم بندازن؟ (چون راه شناخت کنسول نو اینه که اول تاریخ و ساعت بخواد )

سلام میخواستم که کمکم کنین من میخوام یه ps3 slim 250 بگیرم و خیلیم عجله دارم و ممکنه بهم بگین که هنگام خرید باید به چی توجه کنم .. .. . .. اخه خیلی حساسم که دستگاهم اکبند باشه . . . .. . و یک بازی فوتبالی هم بهم پیشنهاد کنید ممنون از دوستای خوبم:-*

سلام میخواستم که کمکم کنین من میخوام یه ps3 slim 250 بگیرم و خیلیم عجله دارم و ممکنه بهم بگین که هنگام خرید باید به چی توجه کنم .. .. . .. اخه خیلی حساسم که دستگاهم اکبند باشه . . . .. . و یک بازی فوتبالی هم بهم پیشنهاد کنید ممنون از دوستای خوبم:-*

توجه به چیزی نیاز نیست.
فقط چک کن ریجن دستگاه 2 باشه.
کابل کامپوزیتو و کابل برق و یک دسته و یه مُشت کاتالوگ باهاش باشه...

بازی فوتبال هم به نظر من صبر کن 1-2 ماه دیگه FIFA 11 میاد بخرش...
الان ارزش نداره فوتبال بخری.

توجه به چیزی نیاز نیست.
فقط چک کن ریجن دستگاه 2 باشه.
کابل کامپوزیتو و کابل برق و یک دسته و یه مُشت کاتالوگ باهاش باشه...

بازی فوتبال هم به نظر من صبر کن 1-2 ماه دیگه FIFA 11 میاد بخرش...
الان ارزش نداره فوتبال بخری.
ببخشید آقا پدرام میشه بگید چرا رجینش 2 باشه ؟؟؟ مگه 1-3 اشکالی داره ؟؟؟

توی ایران بیشتر فیلم هایی که میاد رو BR رجین 2 هستندوبرای همین میگن بهتره 2 باشه.اما 3 و 1 هم فرق نمیکنن.هر رجینی به هر ps3 با یه رجین متفاوت میخوره.مثل xbox نیست

البته فیلم ها هم فری ریجن دارن. و اینکه شما شاید هیچ وقت 1 فیلم بلو-ری نبینی . پس اصلا مهم نیست که کدوم ریجن فیلماش بیشتره. اگه هم فیلمی مد نظرت بود خوب میتونی با ریجن دستگاتو گیر بیاری

با سلام.من برای بار اول هست که میخوام پلی استیشن بخرم.میخواستم که منو راهنمایی کنید که چه نوعی بخرم ،مدل باریک یا اصلی، چه جوری اونو کپی خور کنم و مسائل مهمه دیگه.با تشکر

با سلام.من برای بار اول هست که میخوام پلی استیشن بخرم.میخواستم که منو راهنمایی کنید که چه نوعی بخرم ،مدل باریک یا اصلی، چه جوری اونو کپی خور کنم و مسائل مهمه دیگه.با تشکر
به نظر من يه Slim 120G بگير.در ضمن PS3 كپي خور نشده فعلا.

سلام دوستان
می خواستم من رو در این موارد راهنمایی کنید.
1-ps3 بخرم؟
2-چه مدلیشو بخرم؟
3-چنده؟
4-چهار چه بازی بخرم و قیمت بازی؟
5-دسته ی اضافه بخرم؟(برای بازی های دونفره)

سلام دوستان
می خواستم من رو در این موارد راهنمایی کنید.
1-ps3 بخرم؟
2-چه مدلیشو بخرم؟
3-چنده؟
4-چهار چه بازی بخرم و قیمت بازی؟
5-دسته ی اضافه بخرم؟(برای بازی های دونفره)
1-اين سليقه اي ولي نظر من اينه كه حتما بخر عاليه.(مخصوصا براي بازي هاي انحصاريش)

2-با توجه به اينكه در صدد كپي خور شدن هستش و نياز به فضاي هارد دارين الان مدل slim 250gig بهترين گزينه هستش.

3-طبق قيمتي كه من دارم از 390 هست تا 410

4-بازي انحصاري و مولتي پلتفرم فت و فراوان كه فكر نكنم بشه اينجا همه رو نام برد و اين كاملا سليقه ايست(نظر من اينه كه heavy rain و uncharted2 رو بگير بقيه پولت رو هم بزار اگه فوتبال دوست داري pes يا فيفا بخر كه مهر ماه ميتوني تهيشون كني و 11 آبان رو هم پول واسه خريد Gt5 داشته باشي#:-s

5-من كه خريدم خوب بود و دونفره هم كه حال و هواي خودشو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or