راهنمایی برای خرید PS3

سلام من بيشتر ترفداره كنسوولم چون به نظره من اقتصادي تره ببينيد شما 300 تا 400 پووله كنسوول ميديد تا چند سال مدام ميتوونيد بازي هاي روزه دنيا رو بازي كنيد ولي مياد 1 ميليون يا كمتر در حده 600 700 پووله پي سي نوونو ميديد خودايي خودتوون قضاوت كنيد كوودووم بهتره البته اينو قبول دارم كنسول نميتوونه به پاي پي سي برسه ولي شما توي بعضي كنسول ها بازي هايي تجربه مي كنيد كه توو پي سي نميتوو نيد اگه اشنباه ميگم بهم بگيد
>:d<

کاملا درسته من که پی سی رو گرفتم فقط برا بازیهای استراتژی و ادونچری کنسول رو هم برا بازیهای اکشن و غیره

سلام دوستان من فردا میخوام برم PS3 بخرم ولی نمیدونم چه ریجنی بگیرم؟

از کجا میشه دسته ی اصل رو از تقلبی تشخیص داد؟

ریجین 2 بگیر چون فیلمای بلوری تو ایران بیشترشون ریجین 2 هست.
دسته اصل 5 تا پیچ داره. نور led قرمز هست. با آخرین آپدیت ها هم کار نمیده.

سلام دوستان من فردا میخوام برم PS3 بخرم ولی نمیدونم چه ریجنی بگیرم؟

از کجا میشه دسته ی اصل رو از تقلبی تشخیص داد؟
ریجن 2 بگیری و یک چیزه دیگه نزار خودش ابدیت کنه کنسولت را خودت بعد برو خانه ابدیت کن یا از روی بازی هم میشه ابدیت کرد
از این تاپیک میتوانی تشخیص بدی دسته اصل یا عیر اصل
تشخیص دسته بازی ارجینال و غیر ارجینال

دوستان من دو تا سوال دارم که :
1.فرق اون دو تا مدل دسته PS3 چیه(اسماشون یادم نیست)
2.PS3 مثلا ریجین 2 همه بازی ها رو اجرا میکنه یا فقط بازی های ریجین خودش رو اجرا میکنه...

دوستان من دو تا سوال دارم که :
1.فرق اون دو تا مدل دسته PS3 چیه(اسماشون یادم نیست)
2.PS3 مثلا ریجین 2 همه بازی ها رو اجرا میکنه یا فقط بازی های ریجین خودش رو اجرا میکنه...
1-فرقشون در اینه که اون یکی که سنگین هست دارای شوک دار می باشد (به قوله خودمون لرزشی:p)و اون یکی که دیگه اصلا اصلش تولید نمیشه سبک بوده و بدون شوک هست
2- نه شما اشتباه متوجه شدی پلی3 تمامی بازی ها حالا هر ریجنی باشه را اجرا میکنه هر بازی فقط برای فیلم نگاه کردنه یعنی شما اگر روزی رسید که بخواهی یک دونه فیلم بلوری تهیه کنید ریجن 2 یعنی همون پال خیلی زیاده توی ایران و راحت گیرت میاد
برای راهنمای خودتت و کارهای پلی 3 بهتر بری توی این تاپیک
اطلاعات تکمیلی در مورد ps3 / راهنمای خرید
موفق باشی دوسته من:x

آخرین ویرایش:
من تا قبل خدمتم كلوپ داشتم و عاشق بازي بودم از پلي استيشن بگير تا دريم كست و اكس باكس و پلي استيشن 2 حتي ايكس باكس360رو هم خريدم (600000تومان)اما شانس ما فقط يك هفته باهاش بازي كردمو كمرو شكوند رفتم خدمتو ديگه سراغ كنسول نرفتم ولي هنوز با همون ايكس باكس قديميم حال ميكنم

منم عاشق بازي بودم-قبل از خدمتم كلوپ داشتم از آتاري شروع كردم بعد ميكرو بعد سگا بعدشم پلي1 بعد هم يه گريز زديم به سگاساترن و دريم كست (دريم كستو هنوز دارم)ايكس باكس وبعد هم پلي2 بعدشم خر شدمو360خريدم(600000تومان)كه فقط برام يك هفته دووم آورد و بعدش اخطار سه چراغه كمرمو شكوند و رفتم خدمت و حالاهم چندسالي ميشه از كنسولها عقب افتادم و باهمون ايكس باكسم حال ميكنم/.
از ايكس باكسم خيلي راضيم ولي نميدونم چرا 360 اينجوري از آب در اومد!!

سلام
من میخواستم پی اس بگیرم توی این راهنمای خریدتون در مورد Slim چیزی ننوشته! بود!
میخواستم بدونم که اصلا کجحا رو پیشنهاد میکنید ازش بخرم !
با توجه با اینکه هک شده .. هارد بیشتر بخرم بهتره یا اینکه 120 بخرم .. یه هارد اکسترنال 500 یا یه ترا نصب کنم روش ..
بعد اینکه USB3 هم ساپورت میکنه!؟
به صرفه هست الان بخرم !؟
حتما باید تلویزیون lCD و یا lED چیزی باشه !! ؟ ( FUll HD)

آخرین ویرایش:
بچه ها من می خوام یه اسلیم بخرم موندم 320 گیگ یا 250 گیگ ؟ با توجه به هک کنسول میخوام فضا کافی باشه برا بازیها !

و اینکه اسلیم بهتره یا فت ؟ :دی

1009451_DE_100.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها من می خوام یه اسلیم بخرم موندم 320 گیگ یا 250 گیگ ؟ با توجه به هک کنسول میخوام فضا کافی باشه برا بازیها !

و اینکه اسلیم بهتره یا فت ؟ :دی

1009451_DE_100.jpg
320 کی اومد؟! !
اسلیم 250 رو توصیه میکنن!! کلا هم این اسلیم و فت هیچ فرق آنچنانی ندارن زیاد خودتو اذیت نکن ..
همش نظرات سلیقه ای هست !! ولی الان میگن چون هک شده و بازی رو روی هارد اینترنال میریزی 250 بگیری بهتره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or