راهنمایی برای خرید PS3

من تا قبل خدمتم كلوپ داشتم و عاشق بازي بودم از پلي استيشن بگير تا دريم كست و اكس باكس و پلي استيشن 2 حتي ايكس باكس360رو هم خريدم (600000تومان)اما شانس ما فقط يك هفته باهاش بازي كردمو كمرو شكوند رفتم خدمتو ديگه سراغ كنسول نرفتم ولي هنوز با همون ايكس باكس قديميم حال ميكنم

منم عاشق بازي بودم-قبل از خدمتم كلوپ داشتم از آتاري شروع كردم بعد ميكرو بعد سگا بعدشم پلي1 بعد هم يه گريز زديم به سگاساترن و دريم كست (دريم كستو هنوز دارم)ايكس باكس وبعد هم پلي2 بعدشم خر شدمو360خريدم(600000تومان)كه فقط برام يك هفته دووم آورد و بعدش اخطار سه چراغه كمرمو شكوند و رفتم خدمت و حالاهم چندسالي ميشه از كنسولها عقب افتادم و باهمون ايكس باكسم حال ميكنم/.
از ايكس باكسم خيلي راضيم ولي نميدونم چرا 360 اينجوري از آب در اومد!!

سلام
من میخواستم پی اس بگیرم توی این راهنمای خریدتون در مورد Slim چیزی ننوشته! بود!
میخواستم بدونم که اصلا کجحا رو پیشنهاد میکنید ازش بخرم !
با توجه با اینکه هک شده .. هارد بیشتر بخرم بهتره یا اینکه 120 بخرم .. یه هارد اکسترنال 500 یا یه ترا نصب کنم روش ..
بعد اینکه USB3 هم ساپورت میکنه!؟
به صرفه هست الان بخرم !؟
حتما باید تلویزیون lCD و یا lED چیزی باشه !! ؟ ( FUll HD)

آخرین ویرایش:
بچه ها من می خوام یه اسلیم بخرم موندم 320 گیگ یا 250 گیگ ؟ با توجه به هک کنسول میخوام فضا کافی باشه برا بازیها !

و اینکه اسلیم بهتره یا فت ؟ :دی

1009451_DE_100.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها من می خوام یه اسلیم بخرم موندم 320 گیگ یا 250 گیگ ؟ با توجه به هک کنسول میخوام فضا کافی باشه برا بازیها !

و اینکه اسلیم بهتره یا فت ؟ :دی

1009451_DE_100.jpg
320 کی اومد؟! !
اسلیم 250 رو توصیه میکنن!! کلا هم این اسلیم و فت هیچ فرق آنچنانی ندارن زیاد خودتو اذیت نکن ..
همش نظرات سلیقه ای هست !! ولی الان میگن چون هک شده و بازی رو روی هارد اینترنال میریزی 250 بگیری بهتره!!

خب مگه نمیشه آپ رو عوض کرد !؟
از این بک آپ میگیریم .. آپ قدیمی میریزیم!
نمیشه
چون روی حافظه داخلی کنسول میشینه و وقتی هارد جدید بذاری و بخوای ریستور کنی الزاما باید همون فریموری که روی کنسول هست را دوباره نصب کنی

شما كه ميخواي دستگاه 320 بگيري اول اين دستگاه ديگه كپي نميشه چون ابديت 3.50 داره . دوم بازي هاي جديد ديگه كپي نميشه:d

از کجا می دونی آپدیتش 3.50 بید ؟ :d خود دستگاه 320 گیگ که زمان 2.41 اومد :d منبعی داری من ببینم حقیقت داره یا نه :d

از کجا می دونی آپدیتش 3.50 بید ؟ :d خود دستگاه 320 گیگ که زمان 2.41 اومد :d منبعی داری من ببینم حقیقت داره یا نه :d
اقا این موضوع هارد اصلی .. مثثل اینکه میگن! هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره!! حالا دقیقا چیه کسی توضیح نداد!!
ولی انگاری یعنی فایل بالای 4گیگ نمیشه کپی کرد ! پس در نتیجه .. هارد رو عوض کنی به نفعته ( اگه میخوای هک کنی ) پس در نتیجه یه چی پایین بگیر عوضش کن خب دیگه .. چه کاریه!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or