نمیشهخب مگه نمیشه آپ رو عوض کرد !؟
از این بک آپ میگیریم .. آپ قدیمی میریزیم!
شما كه ميخواي دستگاه 320 بگيري اول اين دستگاه ديگه كپي نميشه چون ابديت 3.50 داره . دوم بازي هاي جديد ديگه كپي نميشه:d
اقا این موضوع هارد اصلی .. مثثل اینکه میگن! هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره!! حالا دقیقا چیه کسی توضیح نداد!!از کجا می دونی آپدیتش 3.50 بید ؟ :d خود دستگاه 320 گیگ که زمان 2.41 اومد :d منبعی داری من ببینم حقیقت داره یا نه :d
اقا این موضوع هارد اصلی .. مثثل اینکه میگن! هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره!! حالا دقیقا چیه کسی توضیح نداد!!
ولی انگاری یعنی فایل بالای 4گیگ نمیشه کپی کرد ! پس در نتیجه .. هارد رو عوض کنی به نفعته ( اگه میخوای هک کنی ) پس در نتیجه یه چی پایین بگیر عوضش کن خب دیگه .. چه کاریه!؟
آقا چرا بنده خدا را میترسونی؟هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره ؟
سلام .. اول براي اجراي move بايد ابديت 3.50 باشه پس نتيجه ميگيريم وقتي اين پك بياد بايد ابديت 3.50 باشهاز کجا می دونی آپدیتش 3.50 بید ؟ :d خود دستگاه 320 گیگ که زمان 2.41 اومد :d منبعی داری من ببینم حقیقت داره یا نه :d
توی تاپیک زیر گذاشته:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28549&highlight=محدودیت+4گیگ
اقا من چیکار کنم ، جون خودم یکی از بچه ها گفت محدودیت 4گیگ هست !!!!
شاید منظورش این بوده که اکسترنال رو تبدیل به اینترنال کنی محدودیت 4گیگ از بین میره! چه میدونم !؟
حالا یه چیزی
این آموزش ها که شما میگین آقا مرتضی میزاره کجاس؟!
سلام .. اول براي اجراي move بايد ابديت 3.50 باشه پس نتيجه ميگيريم وقتي اين پك بياد بايد ابديت 3.50 باشه