راهنمایی برای خرید PS3

خب مگه نمیشه آپ رو عوض کرد !؟
از این بک آپ میگیریم .. آپ قدیمی میریزیم!
نمیشه
چون روی حافظه داخلی کنسول میشینه و وقتی هارد جدید بذاری و بخوای ریستور کنی الزاما باید همون فریموری که روی کنسول هست را دوباره نصب کنی

شما كه ميخواي دستگاه 320 بگيري اول اين دستگاه ديگه كپي نميشه چون ابديت 3.50 داره . دوم بازي هاي جديد ديگه كپي نميشه:d

از کجا می دونی آپدیتش 3.50 بید ؟ :d خود دستگاه 320 گیگ که زمان 2.41 اومد :d منبعی داری من ببینم حقیقت داره یا نه :d

از کجا می دونی آپدیتش 3.50 بید ؟ :d خود دستگاه 320 گیگ که زمان 2.41 اومد :d منبعی داری من ببینم حقیقت داره یا نه :d
اقا این موضوع هارد اصلی .. مثثل اینکه میگن! هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره!! حالا دقیقا چیه کسی توضیح نداد!!
ولی انگاری یعنی فایل بالای 4گیگ نمیشه کپی کرد ! پس در نتیجه .. هارد رو عوض کنی به نفعته ( اگه میخوای هک کنی ) پس در نتیجه یه چی پایین بگیر عوضش کن خب دیگه .. چه کاریه!؟

اقا این موضوع هارد اصلی .. مثثل اینکه میگن! هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره!! حالا دقیقا چیه کسی توضیح نداد!!
ولی انگاری یعنی فایل بالای 4گیگ نمیشه کپی کرد ! پس در نتیجه .. هارد رو عوض کنی به نفعته ( اگه میخوای هک کنی ) پس در نتیجه یه چی پایین بگیر عوضش کن خب دیگه .. چه کاریه!؟
هارد اصلی محدودیت 4گیگ داره ؟ :|
آقا چرا بنده خدا را میترسونی؟
اگه منظورت از هارد اصلی هارد اینترنال کنسول هستش که خیالت راحت محدودیت نداره و میتونی فایل با هر ظرفیتی را بریزی
ولی اکسترنال با فایلهای بالای 4 گیگ مشکل داره که اونم به لطف آموزشهای دوست عزیزم مرتضی حل شده

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28549&highlight=%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA+4%DA%AF%DB%8C%DA%AF

اقا من چیکار کنم ، جون خودم یکی از بچه ها گفت محدودیت 4گیگ هست !!!!
شاید منظورش این بوده که اکسترنال رو تبدیل به اینترنال کنی محدودیت 4گیگ از بین میره! چه میدونم !؟
حالا یه چیزی
این آموزش ها که شما میگین آقا مرتضی میزاره کجاس؟!

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28549&highlight=محدودیت+4گیگ

اقا من چیکار کنم ، جون خودم یکی از بچه ها گفت محدودیت 4گیگ هست !!!!
شاید منظورش این بوده که اکسترنال رو تبدیل به اینترنال کنی محدودیت 4گیگ از بین میره! چه میدونم !؟
حالا یه چیزی
این آموزش ها که شما میگین آقا مرتضی میزاره کجاس؟!

توی تاپیک زیر گذاشته:
تاپیک حامع آموزش ها و ترفند های هک PlayStation 3

سلام .. اول براي اجراي move بايد ابديت 3.50 باشه پس نتيجه ميگيريم وقتي اين پك بياد بايد ابديت 3.50 باشه

گفتن که نیاز به اپدیت هست لازم دونستم این نکته رو اینجا اضافه کنم که یه موقع کسی گیج نشه
با توجه به پست دوستمون در تاپیک اختصاصی این محصول فریم ویر نیازی نیست که حتما از 3.41 بیشتر باشه

با سلام من میخوام یه ps3 بگیرم این چند صفحه اخر رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که اسلیم pal 250 بگیرم فقط یه نکته من میخوام با همین دستگاه جدیده از بازیهای کپی شده روی هارد استفاده کنم ایا بازی رو باید رو هارد دستگاه بریزم یا رو همون usb که هک مینه ریختخ میشه و اگه رو دستگاه باید بریزم چطوری باید اینکارو انجام بدم در ضمن این قضیه شماره 3.50 یا 4-1 اینا چیه مال فریمور هستش؟
اگه تو این قضیه هک مهمه رهنمایی کنید باید چه اپدیتیش رو بگیرم و دستگام چه اپدیتی باشه که بشه بازیهای هک شده رو بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or