راهنمایی برای خرید PS3

با سلام من میخوام یه ps3 بگیرم این چند صفحه اخر رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که اسلیم pal 250 بگیرم فقط یه نکته من میخوام با همین دستگاه جدیده از بازیهای کپی شده روی هارد استفاده کنم ایا بازی رو باید رو هارد دستگاه بریزم یا رو همون usb که هک مینه ریختخ میشه و اگه رو دستگاه باید بریزم چطوری باید اینکارو انجام بدم در ضمن این قضیه شماره 3.50 یا 4-1 اینا چیه مال فریمور هستش؟
اگه تو این قضیه هک مهمه رهنمایی کنید باید چه اپدیتیش رو بگیرم و دستگام چه اپدیتی باشه که بشه بازیهای هک شده رو بازی کرد

usb که هک می کنه فلش نیست که روش بازی بریزید! اون رو وصل می کنید به دستگاه و بازی رو رو هارد اینترنال یا اکسترنال میریزین و بازی می کنید.
3.5 هم firmware هست که 3.41 به بالا نباید باشه برای هک کردن. حتماً 3.41.

دوستان من میخوام یه ps3 40 گیگ بگیرم
از کجا باید بفهمم که سالمه و تعمیری نیست؟؟؟؟
و یا ارور چراق قرمز یا زرد نداده؟؟؟؟
خواهشا سریع جواب بدید

والا نو بودنش که باید خودتت متوجه بشی چون مشخص نمی کنه مگر اینکه از روش ببینی خط روش هست یا خط های زیاد نه کم
برای چراغ زرد هم باید دستگاه را باید چک کنی باید ببینی پیچ هاش دست خورده یا نه یا اون برجسبه برداشته شده یا نه

سلام خدمت دوستان عزیز من یه تازه کارم توی ps3 و می‌خوام امروز فردا یکی‌ بگیرم چند تا سوال دارم:
۱-با توجه به اینکه هک شده ، هاردش چند باشه که جواب گو باشه ؟ تا جایی که می‌شه هم می‌خوام قیمتش کمتر واسم در بیاد ولی‌ از طرفی با مشکله کمبود جا بر نخوردم...چه دستگاهی پیشنهاد میدید؟
۲- یه هارد اکسترنال ۵۰۰ گیگ دارم می‌خواستم ببینم اگه بازیارو بدم روش بریزن می‌تونم بدون اذیت به دستگاه وصل کنم و بازی‌ کنم یا باید باز کلی‌ کارای جور وا جور انجام بدم تا بازی‌ بیاد!!!!
۳-بازیای جدیدش هم هک شده یا هنوز می‌خواد هک بشه؟
۴-اگه دستگاه به اینترنت وصل بشه بدون اینکه بخوایم آپدیت می‌شه؟ یا اینکه میپرسه؟ و اینکه اگه هک بشه دیگه نمی‌شه انلاین بازی کرد ؟
۵- حجم هر بازیش حدودا چقدره؟ و بازیای شاخش که با xbox فرق کنه چند تا هستش تقریبا؟
6-بازیا از رو هارد اکسترنال اجرا شه یا اینترنال سرعت اجرا فرق می‌کنه؟
7-آپدیت این دانگل که می‌خوام بخرم ورژن خاصی‌ داره؟ یا مشخص خاصی‌ یا همین قابل آپدیت بودن کافیه؟
8-توی پکش که میگیرم باید بازی اورجینالم باشه یا نه؟ و دستگاه باید پلمپ باشه جعبش یا نه؟
ممنون از اون عزیزانی که جواب کامل میدن ..انشاالله جبران کنم

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز من یه تازه کارم توی ps3 و می‌خوام امروز فردا یکی‌ بگیرم چند تا سوال دارم:
۱-با توجه به اینکه هک شده ، هاردش چند باشه که جواب گو باشه ؟ تا جایی که می‌شه هم می‌خوام قیمتش کمتر واسم در بیاد ولی‌ از طرفی با مشکله کمبود جا بر نخوردم...چه دستگاهی پیشنهاد میدید؟
۲- یه هارد اکسترنال ۵۰۰ گیگ دارم می‌خواستم ببینم اگه بازیارو بدم روش بریزن می‌تونم بدون اذیت به دستگاه وصل کنم و بازی‌ کنم یا باید باز کلی‌ کارای جور وا جور انجام بدم تا بازی‌ بیاد!!!!
۳-بازیای جدیدش هم هک شده یا هنوز می‌خواد هک بشه؟
۴-اگه دستگاه به اینترنت وصل بشه بدون اینکه بخوایم آپدیت می‌شه؟ یا اینکه میپرسه؟ و اینکه اگه هک بشه دیگه نمی‌شه انلاین بازی کرد ؟
۵- حجم هر بازیش حدودا چقدره؟ و بازیای شاخش که با xbox فرق کنه چند تا هستش تقریبا؟
6-بازیا از رو هارد اکسترنال اجرا شه یا اینترنال سرعت اجرا فرق می‌کنه؟
7-آپدیت این دانگل که می‌خوام بخرم ورژن خاصی‌ داره؟ یا مشخص خاصی‌ یا همین قابل آپدیت بودن کافیه؟
8-توی پکش که میگیرم باید بازی اورجینالم باشه یا نه؟ و دستگاه باید پلمپ باشه جعبش یا نه؟
ممنون از اون عزیزانی که جواب کامل میدن ..انشاالله جبران کنم

1- با توجه به 2 120 گیگ هم جوابگو هست. ولی خوب هر چی بیشتر بهتر!
2- اکثر بازی ها بله. چند تا بازی هست که باید کپی کنید تو هارد داخلی تا اجرا بشه. یه File Manager داره که از اون طریق به راحتی انجام می شه.
3- بله همه بازیا یکی دو روز بعد ریلیز پچ و اجرا می شن. MOH اولین بازی مشکل دار بود و آخریش هم call of duty black ops که هر دو الآن اجرا می شه.
4- می شه به اینترنت وصل بشه بدون آپدیت و PSN. هک جدیدی هم به تازگی اومده که می شه آنلاین بازی کرد.
5-اکثراً زیر 10-20 گیگ ولی بازی های خوب و انحصاری 20-30 گیگ. GOW 3 هم بزرگترینه 40 گیگ.
6-بستگی به هارد داره. ولی خیلی فرقی نمی کنه.
7-قابل آپدیت که باشه کافیه. معمولاً آپدیت جدید برای همه نوعشون با فاصله 1 روز منتشر می شه.
8- بستگی به فروشنده داره. بعضی ها خودشون جدا بازی رو اجباری روش می گذارن. پلمپ هم بله.

آقا یه دنیا ممنون بابت جوابی‌ کاملت یه چند تا سوال دیگم دارم
۱- اگه بیرون خواستم بدم بازیا رو بریزه بنظرتون روی هارد اکسترنال بریزم یا اینترنال خودش بدم بریزه؟
۲-من اگه بدم بازیارو بریزه فقط کافی‌ سیمشو بزنم به دستگاه و بازی‌ کنم؟ به همین راحتی‌ یا باید کارای دیگیه ای ‌ هم انجام داد؟
۳-نکاتی که در هنگام وصل شدن به لایو لازمه انجام بدیم چیاس مثلا باید دنگل رو خارج کنیم؟ یا فایلی رو تغییر بدیم جایی؟
۴-تو xbox میگن ۳ ساعت بیشتر بازی‌ نکنید اینم از این محدودیت ها داره ؟
5-تو هارد اکسترنال وقتی‌ به PS3 میزنم و بازیاش توشه دیگه نباید بعدا هیچی‌ بریزم مثلا از رو کامپیوتر فیلمی عکسی چیزی بریزم توش؟
ممنون که بازم پاسخ کامل میدید

آقا یه دنیا ممنون بابت جوابی‌ کاملت یه چند تا سوال دیگم دارم
۱- اگه بیرون خواستم بدم بازیا رو بریزه بنظرتون روی هارد اکسترنال بریزم یا اینترنال خودش بدم بریزه؟
۲-من اگه بدم بازیارو بریزه فقط کافی‌ سیمشو بزنم به دستگاه و بازی‌ کنم؟ به همین راحتی‌ یا باید کارای دیگیه ای ‌ هم انجام داد؟
۳-نکاتی که در هنگام وصل شدن به لایو لازمه انجام بدیم چیاس مثلا باید دنگل رو خارج کنیم؟ یا فایلی رو تغییر بدیم جایی؟
۴-تو xbox میگن ۳ ساعت بیشتر بازی‌ نکنید اینم از این محدودیت ها داره ؟
5-تو هارد اکسترنال وقتی‌ به PS3 میزنم و بازیاش توشه دیگه نباید بعدا هیچی‌ بریزم مثلا از رو کامپیوتر فیلمی عکسی چیزی بریزم توش؟
ممنون که بازم پاسخ کامل میدید

1- حمل و نقل دستگاه سخته. شما که اکسترنال دارین خوب. نهایت اون بازی هم که فایل بالای 4 گیگ داره و روی اکسترنال نمی شه رو می تونین خودتون به داخلی انتقال بدین
2- نه از طریق یک برنامه backup manager که انواع مختلفی ازش هست.
3- فعلاً تازه اومده و چیزی معلوم نیست. کار خاص هم فقط یک آپدیت دانگل هست که باید بریزین.
4- کیفیت ساخت ps3 به مراتب بالاتر هست و مخصوصاً اسلیم که مشکل گرمایی به اون صورت نداره.
5- نه یه پوشه هست اسمش GAMEZ بازیا رو تو اون کپی می کنید. بقیه هارد رو می تونین خودتون استفاده کنید. فقط باید فرمت هارد FAT 32 باشه. (فایل بالای 4 گیگ نمی شه)

بازم ممنون دوست عزیزم فقط یه سوال دیگه
من دیدم راه‌هایی دوستان نوشتن که رو هارد خارجی‌ هم فایل‌های ۴ گیگ رو میریزن بدون دردسر روی فرمت FAT 32....از اونجاییم که خودم میخوام بدم بیرون بازی بریزن مشکل ریختن بازی‌ تو هارد خارجی‌ رو ندارم فقط مسئله اجرای بازی‌ هست
تا جایی که فهمیدم می‌شه از رو همون هارد اجرا کرد بدون اینکه احتیاج به انتقال بازی‌ به هارد داخلی‌ باشه ...درسته؟
یعنی‌ الان اینایی‌ که بازیارو روی هارد میریزن و میفروشن فرمت هارد رو NTFS می‌کنن؟ بعدش ما باید بازیو به هارد کنسول انتقال بدیم و با دانگل اجرا کنیم؟ و همین جوری نمیشه زد و بازی کرد با دانگل؟
مهمه تاریخ ساخته کنسول PS3 کی باشه؟ و بهتره که از چه تاریخی‌ به بعد
باشه واسه خرید PS3 250 GIG میپرسم؟

داداش ببخش مارو دیگه تازه کاریم مثل شما اساتید نیستیم...

آخرین ویرایش:
بازم ممنون دوست عزیزم فقط یه سوال دیگه
من دیدم راه‌هایی دوستان نوشتن که رو هارد خارجی‌ هم فایل‌های ۴ گیگ رو میریزن بدون دردسر روی فرمت FAT 32....از اونجاییم که خودم میخوام بدم بیرون بازی بریزن مشکل ریختن بازی‌ تو هارد خارجی‌ رو ندارم فقط مسئله اجرای بازی‌ هست
تا جایی که فهمیدم می‌شه از رو همون هارد اجرا کرد بدون اینکه احتیاج به انتقال بازی‌ به هارد داخلی‌ باشه ...درسته؟
یعنی‌ الان اینایی‌ که بازیارو روی هارد میریزن و میفروشن فرمت هارد رو NTFS می‌کنن؟ بعدش ما باید بازیو به هارد کنسول انتقال بدیم و با دانگل اجرا کنیم؟ و همین جوری نمیشه زد و بازی کرد با دانگل؟
مهمه تاریخ ساخته کنسول PS3 کی باشه؟ و بهتره که از چه تاریخی‌ به بعد
باشه واسه خرید PS3 250 GIG میپرسم؟

داداش ببخش مارو دیگه تازه کاریم مثل شما اساتید نیستیم...
رو FAT32 فایل چند تکه می کنن (4گیگابیتی) که موقع انتقال به هارد داخلی اتوماتیک سر هم می شه. ولی اگه بخواین با FTP انتقال بدین باید فایل یه تکه باشه.

سلام
به نظر شما ps3 معمولی ها از slim بهتر و قشنگ تر نیست؟;)

از این نظر که براقه پلی استر هست چرا ولی به همون نسبت هم سریع تر خش می افته.
ولی بهتر نه. مصرف بالاتر و گرمای بیشتر که روی طول عمر تأثیر داره از معایبشه.

دوستان این مشخصات دسته اصل رو بهم میگین من تازه یه PS3 120 GIG خریدم
تاریخ ساخته کنسول رو کجاش زده هرچی‌ می‌گردم پیدا نمیکنم...
دسته PS3 رو چه‌جوری شارژ می‌کنن به کامپیوتر هم می‌شه زد واسه شارژ ؟ و چند ساعت بمونه تا کامل شارژ شه؟
ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام یه Ps3 بگیرم.
اما نمیدونم موقع خرید به چه چیز هایی توجه کنم. راستش هر چی لازمه میخوام بدونم تا حتم پیدا کنم کنسولی که میخوام بگیرم آک آک باشه.

سلام اگه جای خیلی خیلی مطمعن میخوای برو از نکست جن بگیر....
اگه توپخونه میخوای بری باید یه اشنا داشته باشی اما فروشگاه نیما و سونی بد نیستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or